تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864759744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوع موج نخست آنفلوآنزا B در کشور |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شیوع موج نخست "آنفلوآنزا B" در کشور
کد خبر: ۴۶۸۵۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲ - 20 January 2015


معاون مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با هشدار نسبت به موج اول آنفلوآنزا با عنوان آنفلوآنزای B تاکید کرد: گروه‌های پر خطر حتی اگر مبتلا به آنفلوآنزا شدند واکسن بزنند تا از موج‌های بعدی در امان باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نبوی ضمن هشدار نسبت به اپیدمی فصلی آنفلوآنزا گفت: در حال حاضر آنفلوآنزا در مرحله اپیدمی فصلی با عنوان آنفلوآنزا B و مقداری هم H3N2 قرار دارد. مهم آن است که مورد غیرعادی از این بیماری مشاهده نشده و میزان شیوع آنفلوآنزا در کشور حتی نسبت به سال قبل کمتر است.

وی ضمن تاکید بر آنکه تزریق واکسن آنفلوآنزا برای عموم ضروری نیست، افزود: مبتلایان به ضعف سیستم ایمنی و بیماری‌های قلبی و ریوی لازم است که نسبت به واکسیناسیون آنفلوآنزا اقدام کنند. این افراد اگر تا کنون به تزریق این واکسن اقدام نکرده‌اند، می‌توانند با تزریق آن برای موج‌های بعدی در امان باشند.

نبوی ادامه داد: معمولا در سال دو تا سه موج آنفلوآنزا را مشاهده می‌کنیم؛ یک موج با عنوان A، دیگری موج H3N2 و موج سوم B است. اکنون در ایران در مرحله موج B قرار داریم و احتمالا بعد از آن موج H3N2 آغاز می‌شود. موج‌های آنفلوآنزا برحسب فصل و سال تفاوت دارند. از آنجا که کشور ما در نیمکره شمالی قرار دارد، حدود اواخر آذر ماه و اوایل دی‌ماه که همزمان با سرد شدن هوا، موج اول آغاز و موج دوم نیز از بهمن آغاز می‌شود.

وی افزود: همچنین در صورتی که سرمای هوا ادامه داشته باشد، موج سوم این بیماری از فروردین ماه آغاز شده و تا زمان افزایش دما ادامه می‌یابد. اما مسلم آن است که سالانه حداقل دو موج آنفلوآنزا در کشور را داریم. به همین دلیل تاکید می‌کنم گروه‌های پرخطر از جمله مبتلایان به ضعف سیستم ایمنی، دیابت با تزریق انسولین، برونشیت حاد، بیماران ریوی و قلبی و افرادی که از داروهای شیمی درمانی استفاده می‌کنند حتی اگر دچار آنفلوآنزا شده‌اند، لازم است که واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند تا از موج‌های بعدی این بیماری در امان باشند. سایر افراد برای زدن واکسن ضرورتی ندارند و همین که بهداشت عمومی را رعایت کنند، کافی است و مشکلی پیش نمی‌آید.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت توصیه‌هایی را در خصوص این بیماری مطرح کرد و گفت: توصیه کلی این است که مردم هنگام خروج از منزل دست‌هایشان را خوب شسته و همراه با خودشان دستمال داشته باشند تا هنگام سرفه کردن یا عطسه کردن جلوی دهان بگیرند. همچنین کسانی که دچار سرماخوردگی شدند از دست دادن و روبوسی پرهیز کرده و باید در دوران سرماخوردگی مراعات کنند. همچنین توصیه می‌شود در صورت بیمار شدن استراحت کرده و به پزشک مراجعه کنند و اگر بعد از مراجعه به پزشک تا سه روز بهبود نیافتند مجددا به پزشک مراجعه کنند.

نبوی افزود: با توجه به اینکه در فصل سرما هستیم، افراد باید مراقب باشند تا سرد و گرم نشوند. مثلا در صورت حمام رفتن وارد هوای سرد نشوند، زیرا این مسائل بیماری را تشدید می‌کند. متاسفانه مردم به یکسری از مسائل مانند شست‌و‌شوی مرتب دست توجه ندارند؛ این درحالیست که ویروس در فصول سرد روی سطوح مانده و اگر شست‌وشو انجام نگیرد و دست‌ها به چشم و صورت مالیده شود، افراد مبتلا به بیماری می‌شود.

وی گفت: دو راه عمده انتقال بیماری یکی از راه تنفس و دیگری از راه دست است و به همین دلیل است که بر شست‌وشوی دست تاکید می‌کنیم. اخلاق تنفسی نیز مهم است به این معنی که مردم باید احساس مسوولیت داشته و هنگام سرماخوردگی از دست دادن، روبوسی کردن و سرفه کردن بدون دستمال خودداری کنند. این مراعات‌ها باعث کمتر شدن بار بیماری می‌شود اما با این حال مسلم است که موارد بیماری صفر نمی‌شود. به همین دلیل تاکید می‌کنم کسانی که ضعف سیستم ایمنی یا بیماری‌های قبلی و ریوی دارند باید واکسن بزنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن