واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس: مشارکت 40 هزار نفری دانش آموز فارس در وقف جمعی خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس گفت: مدارس فارس طی سه مرحله در وقف جمعی ساخت بنیاد تخصصی سرطان جنوب کشور مشارکت می کنند.
۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ دي ساعت 16:23
به گزارش خبرگزاری پانا، محمد نظری در همایش توجیهی آموزش و پرورش و وقف جمعی که با حضور مسئولان بهداشت و درمان، اوقاف و امور خیریه و آموزش و پرورش فارس و همچنین جمعی از نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به پوشش سه مرحلهای مدارس استان جهت شرکت در اوراق وقف مشارکت جمعی در ساخت بنیاد تخصصی سرطان جنوب ،بیان داشت: در فاز نخست آن 40 هزار دانش آموز در قالب 110 مدرسه با رمز یا علی اقدام به مشارکت در این اوراقها کردهاند.
وی عنوان کرد: فاز دوم آن مربوط به کارکنان این مجموعه و فاز سوم آن پوشش مابقی مدارس شیراز با 245 هزار دانش آموز است که به زودی اجرا خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس وقف را یکی از ضرورتهای اساسی کشور برشمرد که علیرغم تأکیدات آموزههای دینی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با شرکت در اوراق مشارکت جمعی بنیاد سرطان جنوب، تلاش میکنیم بخشی از این بنیاد به نام فرهنگیان ثبت شود.
در ادامه پرفسور علیاصغر خدادوست نیز بیان کرد: پایه اصلی پیشرفت بسیاری از جوامع امروز به معلمان بر میگردد که انسان سازی مهمترین وظیفهای است که به دوش آنها گذاشته شده است.
چهره ماندگار کشور در چشم پزشکی گفت: معلمان مسئولیت بسیار مهم تربیت نسل آیندهساز کشور را عهدهدار هستند، نسلی که اصلیترین سرمایههای کشور محسوب میشوند.
خدادوست خاطرنشان کرد: وجود و یا فقدان نفت موجب بدبختی و سعادت یک جامعه نمیشود بلکه سرمایه انسانی موجبات پیشرفت جوامع را رقم میزند.
وی با بیان اینکه دیدن بیماران سرطانی رنج آورترین بخش از علم پزشکی است، افزود: هر قدمی که برای درمان و پیگیری این بیماری برداشته و انسانی نجات یابد به مانند این است که دنیایی را نجات دادهایم.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر کسی موفق به شرکت در اوراق مشارکت جمعی بنیاد تخصصی سرطان جنوب شود، اگرچه با خرید تنها یک سهم این بنیاد، در این کار خیر ورود کند ،بهشت را برای خود خریده است.
خدادوست اثر کمک یک هزار تومانی و چندمیلیارد تومانی شرکت در این طرح را یکسان دانست و خاطرنشان کرد: ارزش معنوی کار نیک برای تمام افراد شرکت کننده یکسان است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در کشور آمریکا مراکز و مؤسسات خیریهای وجود دارند که از طریق مالیات مردمی ساخته شده ،به گونهای که در هنگام پرداخت مالیات و عوارض ابتدا میزانی از آن که به این مؤسسات کمک شده را کم و مابقی را پرداخت میکنند.
چهره ماندگار علم چشم پزشکی کشور ادامه داد: با این کار رقابت مثبتی میان شهروندان جهت کمک ایجاد و این فرهنگ ناخواسته به بدنههای دیگر جامعه انها انتقال داده میشود.
رئیس انجمن پیوند کبد خاورمیانه نیز در ادامه این مراسم نقش آموزش و پرورش در جامعه را به چراغ نورافکن تشبیه کرد و گفت: شرکت آحاد مختلف مردمی به ویژه این نهاد از مزایای مهم طرح اوراق مشارکت جمعی احداث بنیاد تخصصی سرطان جنوب است.
سیدعلی ملکحسینی افزود: آموزش و پروش تنها ارگانی است که با آموزش پایهای امور نیک را به درون خانهها منتقل میکند.
ملکحسینی همچنین گفت: بسیاری از اکتشافاتی که در سه دهه اخیر در علوم پزشکی اتفاق افتاده از کانال سرطان بوده است.
وی همچنین به ناکافی بودن امکانات مملکت در موضوع آموزش و درمان بیماری سرطان اشاره و عنوان کرد: این بیماری پس از بیماریهای قلبی و عروقی شایعترین علت مرگ و میر در دنیا شناخته شده است که از این رو باید تدابیر جدی با امکانات مجهزتری برای درمان آن به وجود آید.
ملکحسینی گفت: وجود پیشنیه پرافتخار فارس در حوزههای مذهبی و ادبی را فرصتی مناسب جهت معرفی این استان در اقداماتی مانند ساخت این بنیاد و الگو شدن در کشور و دنیا دانست.
رئیس مرکز پیوند اعضای بیمارستان نمازی ادامه داد: مقدمات ساخت این بنیاد از قیبل زمین و موتورخانه آماده شده که نیاز است با جمعآوری اوراق مشارکت جمعی ساخت آن هرچه سریعتر آغاز شود.
وی تأکید کرد: بنیاد تخصصی سرطان جنوب تنها یک مرکز درمانی نخواهد بود بلکه امورآموزشی و تحقیقاتی در آن نیز دنبال خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]