تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804508143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

20 راز پرورش کودک که در کتاب ها پیدا نمی کنید


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت


پرورش کودک, تربیت کودک
بیشتر والدین، مادر یا پدر بودن را یکی از شگفت انگیزترین و مهم ترین تجربه های زندگی می دانند، اما آیا می دانید چه چیزی این تجربه را برای شما لذت بخش تر می کند؟ در این نوشتار قصد داریم بعضی از رموز فرزندپروری را با شما درمیان بگذاریم؛ نکاتی که پیش از این هرگز در جای دیگری آنها را نشنیده اید. بنابراین از همراهی با این بخش احساس ضرر نخواهیدکرد. گام به گام پیش می رویم.

1- اینکه گاهی اوقات گریه کنید، چیز بدی نیست
پدر یا مادر بودن یک کار احساسی، روحی، فیزیکی و البته طاقت فرسات. برخی اوقات احساس می کنید خود را خیلی مقید کرده اید و دربند هستید. مشکلی از سمت شما وجود ندارد چرا که فشار درونی زیادی به شما وارد شده و راه خلاصی از آن گریه کردن و تخلیه روحی است. این کار نشانه ضعف شما نیست، بلکه گریه کردن به شما این فرصت را می دهد که استرس های تان را کاهش داده و کنترل کنید و همین امر به شما کمک خواهد کرد که بعد از یک گریه سالم، احساس بهتری داشته و آرام تر شوید.

2- جدیدترین و گران ترین اسباب بازی کودک، سرگرمی خود شماست
اسباب بازی های گران قیمت فقط زمانی که در جعبه هستند برای فرزندان تان جذابیت دارند، به عبارت دیگر کودکان شما جعبه های اسباب بازی را دوست دارند. به نظر شما یک بچه کوچک به گران قیمت بودن اسباب بازی ها اهمیت می دهد؟ نه چندان! چیزی که در ذهن فرزند ما زیاد می ماند زمانی است که ما بیرون از خانه می رویم و بچه ها با آب صابون حباب درست می کنند و بازی های کودکانه انجام می دهند. پس پول های اضافی تان را برای آینده فرزندان تان سرمایه گذاری کنید و فرصت را برای کودکان تان به منظور لذت بردن از اتفاقات و وسایل ساده تر فراهم کنید.

3- اگر از همه لحظات بودن در کنار فرزندان تان لذت نمی برید، والدین بدی نیستید
اگر هنگام صبحانه با یک اسباب بازی بزرگ روی میز رو به رو شدید، سعی کنید عصبانی نشوید، چرا که گاهی اوقات بهترین لحظات زندگی، دور هم بودن هایی است که در ظاهر دلپذیر نیستند ولی در باطن جزو شیرین ترین و زیباترین لحظات زندگی انسان هستند. یادتان باشد که هر پدر و مادری روزهای سختی را در پیش داشته و دارد، حتی کسانی که در ظاهر هرگز روزهای سختی نداشته اند. بنابراین سعی کنید زندگی را به خودتان سخت نگیرید. زندگی مثل رفتن به قفس حیوانات برای بزرگ و رام کردن آنها نیست، شما اینطور فکر نمی کنید؟!

4- نه گفتن به کودکان، ضربه روحی به آنها وارد نمی کند
آموزش قوانین و حریم و حدود دیگران به کودکان امری ضروری برای رشد احساسی و روحی آنهاست، البته ممکن است که اخم و گریه کنند و اینکه اوقات شما را برای مدتی تلخ کنند ولی با یک تکه کیک شکلاتی قبل از خواب این حالت از یادشان خواهدرفت. مکررا «بله گفتن» به کودکان، به لوس بار آمدن آنها منجر می شود و حتی زمانی که بالغ شوند نیز این خصلت را به همراه خواهند داشت. از سوی دیگر اینکه «نه» خود بمانید، درس بزرگی برای آموزش احترام گذاشتن به کودکان است که منجر به احترام گذاشتن آنها به حدود دیگران می شود.

5- برخی اوقات کودکان تان را تنها بگذارید و این به معنای  رها کردن آنها نیست
در حقیقت تنها گذاشتن فرزندان تان گاهی اوقات نکته ای مهم برای کمک به استقلال آنهاست. اوقات تنهایی به کودکان کمک می کند از خلاقیت خود برای داشتن لحظاتی لذت بخش استفاده کرده و آنها را به استقلال داشتن و خودکفابودن تشویق می کند. کودکانی که این مهارت را یاد بگیرند، به راحتی قادر خواهند بود زمان های تنهایی شان را بدون هیچ احساس غم و اندوه با وحشت پشت سر گذارند. کودکان با سن کمتر را زمان هایی تنها بگذارید که بتوانند بدون کمک والدین یا پرستار کودک که در اتاقی دیگر حضوردارند، خود را سرگرم کنند.

6- لازم نیست در برابر فرزندان تان همیشه عالی باشید
گاهی فرصتی بسیار مناسب برای یاددادن درسی به کودکان همراه با یک مثال پیش می آید؛ زمانی که اشتباه می کنید، به آنها نشان دهید اگر از درس های آن عبرت بگیرند، اشتباهات می توانند به عنوان  گامی مهم برای دست یابی به هدفی بزرگ تر باشند. این مسئله آنها را برای حل مشکلات و داشتن اعتماد به نفس بیشتر ترغیب خواهدکرد.

7- گاهی به خودتان استراحت بدهید
برخی اوقات که کودکان تان در حال کتاب خواندن، نقاشی یا بازی هستند لحظاتی را برای آرامش جسم و روح تان مثلا با مشاهده یک برنامه تلویزیونی اختصاص دهید چرا که بعد از یک استراحت کوتاه، احساس بسیار بهتری خواهید داشت. این کار شما به کودکان تان هم یاد خواهدداد زمانی که تحت فشار روحی هستند، استراحتی کوتاه و دوباره انرژی گرفتن، سالم ترین و کارآمدترین راه برای آرام شدن است.

8- به کودکان اجازه ندهید که با تلفن همراه بدون محدودیت بازی کنند
اگر می خواهید پیام های بی معنا برای همه مخاطبان تان ارسال نشود یا اینکه عکس های تان سر جایش باقی بماند، قبل از اینکه تلفن همراه تان را به کودکان بدهید، برایش قفل بگذارید در غیر این صورت باید منتظر عواقب بدی باشید.

9- وقتی فرزندتان چیزی را نمی خورد از خاصیتش برای او بگویید
اگر کودک تان چیزی را نمی خورد، کمی درنگ داشته باشید و بعد رو به او کنید و بگویید به نظرم نباید اسفناج بخوری، چون این ماده سبزرنگ می تواند تو را بسیار قوی کند و به تو انرژی فوق العاده ای بدهد باری وقتی که در پارک بازی می کنی یا در استخر مشغول شنا هستی. تو هم که اینها را نمی خواهی، درست است؟

غالبا پاسخ کودکان تان «نه، نه» خواهد بود! مطمئن باشید که این روش به خوبی جواب می دهد.  
پرورش کودک, تربیت کودک
  10- زمان چرت زدن کودکان تان فرصت مناسبی برای انجام کارهای دیگر است
بسیاری به شما پیشنهاد می کنند وقتی کودکان تان خواب هستند، شما هم بخوابید بله. این توصیه در صورتی صحیح است که شما نخواهید کار دیگری در زندگی تان انجام دهید! ماشین لباسشویی را پر کنید، دوش بگیرید، با دوستان تان حرف بزنید و البته گاهی اوقات برای بازسازی ذهن و جسم و روح تان به همراه فرزندتان چرت بزنید.

11- راهی برای فرار از قدرت زیبایی وجود ندارد
شما بیشترین تلاش تان را برای زنده نگه داشتن پوست تان می کنید، اما توجهی به درون خود ندارید واین در حالی است که قلب شما پژمرده شده است. پس سعی کنید که به طراوت و زیبایی روح و جسم تان توامان توجه کنید تا حس بهتری برای برخورد با فرزندان داشته باشید.

12- بچه ها وقتی با شما کار دارند که انتظار ندارید
در حالی که کودکان تان هیچ حرفی در طول روز برای گفتن با شما نداشته اند، هنگامی که با تلفن صحبت می کنید، ناگهان تصمیم می گیرند ماجرایی را برای شما تعریف کنند. برای رهایی از این مسئله هنگامی که می خواهید با تلفن صحبت کنید، کودک تان را به فعالیتی همچون رنگ آمیزی کتاب، بازی با پازل و... وادارید تا کاملا مشغول شود. بعضی ها می گویند هیچ چیزی به اندازه اینکه تلفن های شخصی و کاری شان را در زمان چرت فرزندشان انجام داده اند مفید نبوده است.

13- می توانید بدون بچه ها هم برای خودتان سرگرمی داشته باشید
تعادل برای داشتن ذهن، روح و جسم سالم، بسیار ضروری است. کودکان تان به شما تکیه کرده اند اما این وضعیت، این حقیقت را که شما همچنان خودتان هستید از بین نمی برد! پس احساس نکنید مجرم هستید. بیرون بروید، با دوستان تان عکس بگیرید، با کسانی که برای شما مهم هستند برای شام بیرون بروید یا به پیاده روی شبانه بپردازید! اینکه نسبت به خودتان بیشتر مراقب بوده و احساس بهتری داشته باشید به فرزندداری تان هم کمک خواهدکرد.

14- نام همه بازیکنان فوتبال را ناخودآگاه یاد می گیرید
علاوه بر فوتبالیست ها، اسم شخصیت های فیلم ها، بازی رایانه ای و... را که کودک تان به آنها علاقه دارد هم خواهید دانست و این بد نیست. هرچند این قدرت تنها در عامل کودکی فرزندتان به کارتان می آید ولی به شما کمک خواهد کرد در ذهن کودکان تان همچون بمبی از اطلاعات به نظر برسید و این خودش قدرت و ویژگی خاصی برای شما محسوب می شود.

15- وقتی کاملا تصادفی به کودک تان آسیبی می زنید بدترین والدین روی زمین نیستید
اینکه پس از یک روز پرتنش کاری یا هنگام مشغول بودن به کار و امورات منزل یا هر موقعیت مشابه، به طور سهوی آسیبی به کودک تان بزنید گناهی غیرقابل بخشش نیست؛ در این حد که حواس تان به داغی غذا نبوده یا در را موقع بستن به پای او زده باشید این گونه رخدادها برای بهترین پدر و مادرها هم با وجود احتیاط های لازم اتفاق می افتد، پس خودتان را ببخشید و از فرزندتان معذرت خواهی کنید و مطمئن شوید که کودک تان قانع شده است این کار غیرعمدی بوده است. سپس او را محکم در آغوش بگیرید و کاری کنید که بتوانید در کنار هم لذت ببرید تا قلب شکسته کودک تان ترمیم شود و فضا عوض شود.

16- حواس تان به لباس تان باشد
کودکان بسیاری از اوقاف کثیف و شلخته هستند و امکان اینکه شما نیز کثیف شوید زیاد است. همیشه سعی کنید که در کیف بچه یا در ماشین برای خود یک دست لباس اضافه نگه دارید.

17- از خودتان صدا و شکلک درآورید تا کودک بخندد
حتما شما هم بارها و بارها فقط برای اینکه خنده کودک خود را ببینید حرکات عجیب و غریب انجام داده اید. این کارها که قابل توصیف نیستند اما بچه ها را سرگرم می کند.

18- توجه شما به مدفوع کودک تان شما را سردرگم و نگران می کند
شما زمان، مقدار، بو، رنگ و حتی سفت یا شل بودن مدفوع فرزندتان را ثبت خواهید کرد؛ احساس خطر نکنید که به خاطر یک پوشک پر از مدفوع بسیار خوشحال می شوید! نگران نباشید، این مرحله سپری خواهدشد.

19- در یک لحظه همزمان در بالاترین و پایین ترین نقطه قرار می گیرید
فرزندداری کردن می تواند بسیار استرس آور و از نظر عاطفی طاقت فرسا باشد وهمزمان از نظر معنوی نشاط بخش باشد. این وضعیت طبیعی است و شما هیچ مشکلی ندارید فقط کمی درنگ کنید و به خودتان زمان استراحت داده و ادامه دهید. اگر احساس می کنید که قادر به مقابله با فشارهای روحی یا احساسی نیستید، به افرادی که به آنها اطمینان دارید برای کمک گرفتن اعتماد کنید یا به دنبال متخصصان این زمینه بروید. چیزی برای خجالت کشیدن وجود ندارد پس شجاعانه و مسئولانه این کار را انجام دهید چرا که هرچه زودتر از کسی کمک بگیرید برای خودتان و کودک تان بهتر خواهدبود.

20- جلوی کنجکاوی های کودکانه را همیشه نمی توان گفت
مهم نیست چقدر تلاش کرده ا ید چیزهایی راکه باید از دسترس کودک تان دور باشد از او دور نگه دارید، چون بالاخره چیزی را پیدا خواهید کرد که شما نمی خواسته اید به آن دست بزند. فقط تلاش کنید مواد شیمیایی، وسایل برنده، مواد دارویی و چیزهایی از این قبیل را از دسترس کودک تان دور نگه دارید.   منبع:مجله همشهری تندرستی برترین ها  
 مرتبط با والدین و کودکان برای درمان ترس کودک چه کنیم؟ تربیت کودکان 3 تا 14 سال





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن