تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تقواى الهى داشته باشيد و اصلاح كنيد ميان خودتان را زيرا خداوند در روز قيامت ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860434104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش بانک ها مهمي در اقتصاد مقاومتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ دي ۱۳۹۳ (۱۷:۴۷ب.ظ)
معاون مديرعامل بانک تجارت تشريح کرد: نقش بانک ها مهمي در اقتصاد مقاومتي معاون مديرعامل بانک تجارت طي سخناني در جمع مديران و فعالان بانکي و کارشناسان اقتصادي به تشريح نقش تامين منابع مالي حوزه کسب و کار در اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي پرداخت.
به گزارش خبرگزاري موج، سيامک دولتي طي سخناني در همايش کارآفريني و اقتصاد مقاومتي در هتل المپيک، با بيان اينکه اقتصاد ايران از پتانسيل‌هاي قابل توجهي براي رشد و توسعه اقتصادي برخوردار است، اظهار کرد: اساس طرح سياست‌هاي کلي اقتصاد مقاومتي از سوي مقام معظم رهبري در واقع تاکيدي دوباره بر راهبرد تامين رشد پويا و بهبود شاخص‌هاي مقاومت اقتصادي و دستيابي به اهداف سند چشم‌انداز بيست ساله با رويکردي جهادي، درون‌زا، پيشرو و برون‌گرا است.
وي مهمترين محورهاي مورد بحث در اقتصاد مقاومتي را جلب مشارکت عموم مردم، تقويت روحيه خودباوري و خوداتکايي و محور قرار دادن رشد بهره وري در اقتصاد دانست و خاطرنشان کرد: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي در حوزه ايجاد ثبات در اقتصاد و همچنين مقاوم‌سازي آن در برابر تحولات داخلي و بيروني اقتصاد تا حد زيادي وابسته به حمايت از کسب و کارهاي جديد و مبتني بر کارآفريني است.
معاون مديرعامل بانک تجارت اذعان داشت: بانک‌ها به عنوان واسطه‌گران مالي نقش بسيار موثري در تامين مالي توليد و کمک به رشد اقتصادي برعهده دارند و اهميت اين مسئله زماني قابل درک خواهد بود که به اين موضوع توجه شود که بار اصلي تامين مالي بنگاه‌هاي اقتصادي در ايران بر عهده سيستم بانکي است. در واقع با توجه به همين موضوع است که در بندهاي 9 و 19 سياست‌هاي کلي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري، مسئوليت حوزه‌هاي پولي و بانکي در اقتصاد مقاومتي تبيين گرديده و بر تقويت اين حوزه از اقتصاد تاکيد شده است.
دولتي در ادامه با تاکيد بر اينکه بانک تجارت همواره کوشيده تا در سريع‌ترين زمان ممکن و به بهترين شکل از توليدکنندگان، سرمايه‌گذاران و پيمانکاران بخش‌هاي مهم اقتصاد ملي در قالب اعطاي تسهيلات حمايت کند افزود: حضور بانک تجارت در ساير عرصه‌هاي بانکداري مانند پذيرش تعهدات ضمانت‌نامه ها و اعتبارات اسنادي به مراتب پررنگ‌تر بوده است، به نحوي که بانک تجارت با داشتن بيشترين سهم از تعهدات سيستم بانکي نقش بسيار برجسته‌اي را در ارائه اين گونه خدمات به طيف وسيعي از فعالان اقتصادي داشته باشد. گستره اين حوزه از کسب و کار بانکي در بانک تجارت با توجه به سابقه درخشان آن و همچنين تخصص موجود در بانک، پتانسيل لازم را براي ارائه خدمات مورد نياز به کسب و کارهاي مختلف اقتصادي فراهم نموده است.
معاون مديرعامل بانک تجارت در امور استان‌ها در پايان با ارائه يک گزارش آماري از نحوه تعامل بانک تجارت با بخش دانشگاهي کشور يادآور شد: بانک تجارت علاوه بر اعطاي تسهيلات به بخش‌هاي مختلف، ارتباط بسيار نزديکي را با مجموعه دانشگاه‌هاي سراسر کشور برقرار نموده و از توان مناسبي براي حمايت از کسب و کارهاي دانش بنيان که عموماً از سوي نهادهاي دانشگاهي ارائه مي‌شود برخوردار است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن