واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ دي ۱۳۹۳ (۱۷:۴۷ب.ظ)
معاون مديرعامل بانک تجارت تشريح کرد: نقش بانک ها مهمي در اقتصاد مقاومتي معاون مديرعامل بانک تجارت طي سخناني در جمع مديران و فعالان بانکي و کارشناسان اقتصادي به تشريح نقش تامين منابع مالي حوزه کسب و کار در اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي پرداخت.
به گزارش خبرگزاري موج، سيامک دولتي طي سخناني در همايش کارآفريني و اقتصاد مقاومتي در هتل المپيک، با بيان اينکه اقتصاد ايران از پتانسيلهاي قابل توجهي براي رشد و توسعه اقتصادي برخوردار است، اظهار کرد: اساس طرح سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي از سوي مقام معظم رهبري در واقع تاکيدي دوباره بر راهبرد تامين رشد پويا و بهبود شاخصهاي مقاومت اقتصادي و دستيابي به اهداف سند چشمانداز بيست ساله با رويکردي جهادي، درونزا، پيشرو و برونگرا است.
وي مهمترين محورهاي مورد بحث در اقتصاد مقاومتي را جلب مشارکت عموم مردم، تقويت روحيه خودباوري و خوداتکايي و محور قرار دادن رشد بهره وري در اقتصاد دانست و خاطرنشان کرد: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي در حوزه ايجاد ثبات در اقتصاد و همچنين مقاومسازي آن در برابر تحولات داخلي و بيروني اقتصاد تا حد زيادي وابسته به حمايت از کسب و کارهاي جديد و مبتني بر کارآفريني است.
معاون مديرعامل بانک تجارت اذعان داشت: بانکها به عنوان واسطهگران مالي نقش بسيار موثري در تامين مالي توليد و کمک به رشد اقتصادي برعهده دارند و اهميت اين مسئله زماني قابل درک خواهد بود که به اين موضوع توجه شود که بار اصلي تامين مالي بنگاههاي اقتصادي در ايران بر عهده سيستم بانکي است. در واقع با توجه به همين موضوع است که در بندهاي 9 و 19 سياستهاي کلي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري، مسئوليت حوزههاي پولي و بانکي در اقتصاد مقاومتي تبيين گرديده و بر تقويت اين حوزه از اقتصاد تاکيد شده است.
دولتي در ادامه با تاکيد بر اينکه بانک تجارت همواره کوشيده تا در سريعترين زمان ممکن و به بهترين شکل از توليدکنندگان، سرمايهگذاران و پيمانکاران بخشهاي مهم اقتصاد ملي در قالب اعطاي تسهيلات حمايت کند افزود: حضور بانک تجارت در ساير عرصههاي بانکداري مانند پذيرش تعهدات ضمانتنامه ها و اعتبارات اسنادي به مراتب پررنگتر بوده است، به نحوي که بانک تجارت با داشتن بيشترين سهم از تعهدات سيستم بانکي نقش بسيار برجستهاي را در ارائه اين گونه خدمات به طيف وسيعي از فعالان اقتصادي داشته باشد. گستره اين حوزه از کسب و کار بانکي در بانک تجارت با توجه به سابقه درخشان آن و همچنين تخصص موجود در بانک، پتانسيل لازم را براي ارائه خدمات مورد نياز به کسب و کارهاي مختلف اقتصادي فراهم نموده است.
معاون مديرعامل بانک تجارت در امور استانها در پايان با ارائه يک گزارش آماري از نحوه تعامل بانک تجارت با بخش دانشگاهي کشور يادآور شد: بانک تجارت علاوه بر اعطاي تسهيلات به بخشهاي مختلف، ارتباط بسيار نزديکي را با مجموعه دانشگاههاي سراسر کشور برقرار نموده و از توان مناسبي براي حمايت از کسب و کارهاي دانش بنيان که عموماً از سوي نهادهاي دانشگاهي ارائه ميشود برخوردار است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]