واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ دي ۱۳۹۳ (۱۷:۴۰ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: هيچ محدوديتي براي تامين هزينه طرح هاي جنگل کاري در کرمانشاه وجود ندارد استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به حمايت هاي جدي دولت تدبير و اميد در زمينه جنگل کاري، شرايطي فراهم شده که مي توان تمامي طبيعت کرمانشاه را سبزپوش کرد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ابراهيم رضايي بابادي که در شوراي برنامه ريزي استان سخن مي گفت، با اشاره به اين موضوع در ادامه افزود:اخيراً در ديداري که با رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري کشور انجام گرفت، عنوان شد هيچ محدوديتي براي تامين هزينه طرح هاي جنگل کاري در استان وجود ندارد.
وي افزود: در کنار اين حمايت هاي ملي، مديريت ارشد استان نيز بسيار علاقه مند به گسترش جنگل کاري در سطح مراتع کرمانشاه است. با توجه به فراهم بودن همه زمينه ها، بايد از فرصت پيش آمده نهايت بهره را گرفت.
رضايي بابادي امکانات استان براي اجرايي کردن اين طرح را قابل اعتناء ارزيابي کرد و گفت: خوشبختانه در سطح استان از امکانات ارزشمندي مانند شوراها، دهياري ها و روستاييان بهره مند هستيم. در ضمن بسيج هم به عنوان يک سرمايه بزرگ، در هر روستايي داراي يک هسته است که مي تواند کمک بسياري به اجرايي شدن اين طرح نمايد.
وي در ادامه اجراي گسترده طرح هاي جنگل کاري را زمينه اي براي اشتغال بيشتر دانست و گفت: جوانان بسياري با مدارج عالي تحصيلي وجود دارند که مي توانند از طريق اين طرح ها از امکان اشتغال برخوردار شوند.
کشت گياهان دارويي بايد گسترش پيدا کنند
استاندار کرمانشاه در بخش ديگري از سخنانش سرمايه گذاري در زمينه کشت گياهان دارويي را يک اقدام ارزشمند دانست و بيان کرد: 1000 هکتار از منابع طبيعي استان تا پايان سال زير کشت گياهان دارويي مي رود که اين طرح مفيد بايد گسترش بيشتري پيدا کند.
رضايي بابادي با تاکيد بر لزوم تشويق هرچه بيشتر شرکت هاي علاقه مند به سرمايه گذاري در حوزه گياهان دارويي در ادامه اظهار داشت: اعلام آمادگي شرکت معتبري مانند باريج اسانس براي کشت 2000 هکتار گياهان دارويي در سطح استان يک موفقيت خوب است. اين مقدار دو برابر ميزاني است که هم اکنون در حال انجام است.
در ادامه اين نشست مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان با ارايه گزارشي پيرامون طرح کشت گياهان دارويي در استان، گفت: امسال 100 هکتار از اراضي استان زير کشت گياهان دارويي مي رود که از اين ميزان تاکنون 700 هکتار زير کشت رفته و ميزان باقي مانده نيز تا پايان سال زير کشت مي رود.
سليماني در ادامه عنوان کرد: اراضي مستعد استان براي کشت گياهان دارويي 63000 هزار هکتار است که مي توان در يک پروژه 8 ساله تمامي آن را زير کشت برد.
وي ادامه داد: در اين ميان 36000 هکتار از اين مراتع رويشگاه طبيعي گياهان دارويي محسوب مي شود که تنها با يک قرق سه ساله قابل احياء است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]