تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از توبه بنده اش بیش از عقیمی که صاحب فرزند شود و گم کرده ای که گمشده اش ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871680896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رهبری فرد: برای استاد خودم، درخشان متأسفم/هیأت‌مدیره عاشق جوجه‌کباب و پرتقال است


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


رهبری فرد: برای استاد خودم، درخشان متأسفم/هیأت‌مدیره عاشق جوجه‌کباب و پرتقال است ورزش > لیگ برتر - پیشکسوت باشگاه پرسپولیس که در این سال ها به خاطر انتقاداتش از مسئولان و مربیان این تیم نامش روی زبان ها افتاده بود، این بار به انتقاد از هافبک جوان تیم و هیات مدیره باشگاه پرداخت.

**بهروز رهبري‌فرد وقتي متوجه شد پيام صادقيان در اردوي امارات چه جنجالي به پا كرده، در مورد شرايط پرسپوليس چند دقيقه‌اي با ما هم‌صحبت شد. كاپيتان اسبق و پيشكسوت ملي‌پوش پرسپوليس گفت: «اينكه پيام صادقيان يا هر بازيكن ديگري به خودش جرأت مي‌دهد هر وقت خواست، پرسپوليس را به هم بريزد به يك مسئله ديگر برمي‌گردد‌؛ اين تيم صاحب درست و حسابي ندارد»
او اضافه كرد: «من بايد براي حميد درخشان، استاد خودم متأسف باشم كه چطور به 2، 3 بازيكن جوان اجازه عرض اندام مي‌دهد. يعني حميدخان نمي‌تواند طور ديگري با اين بازيكنان برخورد كند؟ نمي‌تواند يقه پيام را بگيرد و بگويد ديگر تو را نمي‌خواهم؟ به آمار صادقيان نگاه كنيد، هنوز به اندازه انگشتان يك دست براي پرسپوليس در اين فصل بازي نكرده كه اين همه حاشيه دارد. اصلاً در مورد صادقيان حرف نمي‌زنم، من مجموعه پرسپوليس را مي‌گويم. اگر كسي حاشيه‌سازي كرد، بايد اخراج شود. حرف من اين است.»
او سپس يك مثال ملموس به زبان آورد: «استيل‌آذين را يادتان مي‌آيد؟ آن همه بازيكن خوب داشتيم اما چون تيم نوپا بود، نظم و ترتيب را فراموش كرديم و نتوانستيم به ليگ ‌برتر برسيم. الان پرسپوليس هم همين شكلي شده است. البته آنها ستاره ندارند ولي نظم و ديسيپلين را هم فراموش كرده‌اند. معلوم است كه با اين وضعيت آينده‌اي هم ندارند.»
او اين بار هيأت‌مديره باشگاه را نيز از انتقادهايش بي‌نصيب نگذاشت: «عذرخواهي مي‌كنم كه دوباره از اين جمله استفاده مي‌كنم اما باشگاه بي‌صاحب است. اعضاي هيأت‌مديره يا در حال دور زدن رسانه‌ها هستند تا جوابگوي كسي نباشند و يا اصلاً در جلسات شركت نمي‌كنند كه در جريان امور نباشند. بعضي از آنها فقط عاشق و شيفته جوجه‌كباب با ماست و نوشابه هستند و بعد از ناهار هم بايد سيب و پرتقال بخورند! اين شده وضعيت هيأت‌مديره پرسپوليس. يعني طاهري نمي‌تواند اوضاع را متحول كند؟ نمي‌تواند چند بازيكن حاشيه‌ساز را تنبيه كند؟ نمي‌تواند پول به باشگاه تزريق كند تا 2، 3 بازيكن خارجي خوب بگيرند؟ اگر نمي‌تواند، اصلاً چرا مدير پرسپوليس شده است؟ به‌هر‌حال ما كاري از دست‌مان برنمي‌آيد به غير از اينكه بنشينيم و اخبار زشت از باشگاه پرسپوليس را بشنويم و غصه بخوريم كه چرا هيچ‌كس نمي‌تواند هيچ كاري براي باشگاه محبوب‌مان كند.»
252 41      

کلید واژه ها: باشگاه پرسپولیس -




یکشنبه 28 دی 1393 - 14:30:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن