واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاد دانشگاه ملایر مطرح کرد
فرامین رهبری تنها استراتژیک راهبردی برای پیروزی
استاد دانشگاه ملایر فرامین رهبری را یگانه استراتژیک راهبردی در مقابله با افکار پلید دشمنان دانست و گفت: تا پیوند بین مردم و امام هست در مقابل زورگویان و افزونخواهان عالم خواهیم ایستاد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، مراد اسماعیلی ظهر امروز در گرامیداشت حماسه بزرگ 9 دی در مجتمع فرهنگی و هنری فردوسی تویسرکان با اشاره به اینکه فهم حوادث و واکاوی تاریخ بهترین معلم برای بشر است، سه مولفه اساسی درستاندیشی را طبیعت، وجدان بشری و تاریخ دانست و اظهار کرد: آیاتی در قرآن کریم برای تشویق انسان به اندیشه در عاقبت گذشتگان به منظور درسآموزی و تصمیمسازی درست تاکید دارد.
وی در ادامه به توصیف فتنه از بدو پیروزی انقلاب در کشور سخن گفت و خاطرنشان کرد: از بدو انقلاب تا کنون مردم ایران اسلامی پنج کانون فتنه را تجربه کردهاند. این استاد دانشگاه نهضت آزادی و سقوط دولت موقت، حوادث سال 60، بستری شدن منتظری، فتنه سال 78 از درون دولت اصلاحات و فتنه 88 را کانونهای فتنه خواند و در تشریح این کانونها گفت: تابستان سال 60 بعد از فتنه بنیصدر وقایعی نظیر شهادت دکتر چمران، ترور مقام معظم رهبری در مسجد ابوذر تهران، انفجار در حزب جمهوری اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب شدن شهید رجایی و انفجار دفتر نخستوزیری و شهادت رجایی و باهنر رخ داد، در حالی که در این مقطع زمان 15 هزار کیلومتر مربع از خاک کشور در اشغال دشمن بعثی بود.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین عامل برون رفت از این فتنه پیوند مبارک امام(ره) و امت بود، گفت: همه فتنهگران در چهار فتنه قبل در فتنه سال 88 به میدان آمدند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه فتنه سال 88 در قالب برنامهای 10 ساله طراحی و سازماندهی شده بود، تقلب را کلید آشوب این فتنه دانست و تاکید کرد: سه جریان نظام سلطه، جریان ضد انقلاب سنتی و جدید و گروههای مدعی خط امام فتنه سال 88 را هدایت کردند.
وی با اشاره به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر بازخوانی فتنه و اهداف آن، ابراز کرد: به گفته کارشناسان، بحران پیچیده فتنه سال 88 از جنگ هشت ساله هم سختتر بود.
فرمانده سابق سپاه شهرستان ملایر در ادامه به صورت اجمالی به پیامدهای منفی و مثبت فتنه سال 88 پرداخت و تلخ شدن شیرینی حضور حداکثری ملت ایران اسلامی در انتخابات به عنوان بزرگترین پیام منفی این فتنه عنوان کرد و گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات یک فرصت و نشاندهنده مشروعیت و مقبولیت نظام سیاسی مورد نظر است.
وی با اشاره به اینکه امنیت ملی در کشور سه مولفه تمامیت ارضی، وحدت ملی و نظام سیاسی است، تاکید کرد: وحدت ملی و نظام سیاسی کشور ما به واسطه فتنه 88 خدشهدار شد.
اسماعیلی هدایت و مدیریت رهبری و هوشیاری مردم را عناصر اصلی در برچیدن بساط فتنه دانست و کشته شدن بیش از 34 نفر، خسارت 400 میلیارد دلاری، آتشزدن 142 بانک را از خسارات مادی این فتنه عنوان کرد.
وی پیامدهای مثبت فتنه سال 88 را رونمایی از چهره نفاق، شناخت نفاق جدید از مدرن، بازخوانی حوادث صدر اسلام، آشکار شدن دشمنی نظام سلطه با انقلاب و مشخص شدن چهره منافقان برشمرد.
استاد دانشگاه شهرستان ملایر در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مدیران استان همدان فتنه سال 88 را جنگ برادری عنوان میکند، با بیان اینکه از کی تا به حال آمریکا و اسرائیل برادر شما شده است؟ خطاب به این افراد گفت: همه بر حضور و حمایت آمریکا و اسرائیل بر فتنههای 35 ساله آگاهند.
وی با اشاره به تأکید رهبری بر بصیرتافزایی در طول گذشت پنج سال از فتنه، از بصیرت به عنوان راه علاج و تقابل با فتنه نام برد و گفت: خروجی اینگونه جلسات باید بصیرتافزایی، دشمنشناسی، شناخت نوع دشمنی دشمنان باشد.
اسماعیلی با بیان اینکه امروز برخی از اصحاب فتنه با گرفتن مسئولیت با ژست طلبکارانه وارد شده و حاضر به توبه هم نیستند، گفت: جریمه به مخاطره انداختن امنیت ملی و نظام سیاسی کشور طبق مرسوم دنیا اعدام است، اما در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با سران فتنه با رأفت و گذشت برخورد شد.
وی در پایان فرامین رهبری را یگانه استراتژیک راهبردی در همه عرصهها و زمانها در مقابله با افکار پلید دشمنان دانست و گفت: تا پیوند بین مردم و امام هست در مقابل زورگویان و افزونخواهان عالم خواهیم ایستاد.
انتهای پیام/89010/
93/10/09 - 14:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]