واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ دي ۱۳۹۳ (۱۹:۳۷ب.ظ)
جهانگيري: توجه به علم و فناوري از مهمترين جهتگيري ها براي توسعه كشور است معاون اول رئيس جمهور توجه به علم و فناوري را از مهمترين جهت گيري ها براي توسعه كشور برشمرد و بر لزوم تلاش همه بخشها براي فراهم نمودن بستر مناسب در جهت توسعه علم و فناوري و ايجاد شركتهاي دانش بنيان تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر اسحاق جهانگيري عصر امروز (شنبه) در جلسه شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري با تاكيد بر ضرورت كاهش اتكا به درآمدهاي نفتي اظهار داشت: تنها راهي كه ميتوانيم وابستگي خود را به درآمدهاي نفتي كاهش دهيم، توسعه شركتهاي دانش بنيان، گسترش علم و فناوري و اتكا به دانش و توان علمي است.
معاون اول رئيس جمهور صندوق توسعه شكوفايي و ساير امكاناتي كه در اختيار معاونت علمي و فناوري رييس جمهور است را فرصتي براي شكوفايي شركتهاي دانش بنيان دانست و بر لزوم تلاش همگاني براي توسعه علم و فناوري و ايجاد موسسات دانش بنيان تاكيد كرد.
دكتر جهانگيري با بيان اينكه استانداران مسئول اصلي توسعه كشور هستند افزود: با توجه به ابلاغ سياستهاي كلي توسعه علم و فناوري از سوي رهبر معظم انقلاب و همچنين جهت گيري دولت در اين زمينه، انتظار مي رود استانداران كشور توجه ويژه اي به توسعه علم و فناوري معطوف دارند و از ظرفيتهاي موجود حداكثر استفاده را بنمايند.
وي ضمن قدرداني از تلاش استانداران آذربايجان شرقي، اصفهان، خراسان رضوي، يزد و بوشهر در خصوص ايجاد مناطق ويژه علم و فناوري، اظهار اميدواري كرد اقدامات انجام شده در اين ۵ استان براي ساير استانها الگو شود.
در اين جلسه كه وزراي علوم، تحقيقات و فناوري، آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوري اطلاعات، راه و شهرسازي، نيرو، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و رؤساي فرهنگستان هاي هنر، زبان و ادبيات فارسي و علوم پزشكي نيز حضور داشتند، دبيركل شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري گزارشي از رويكرد دبيرخانه و اقدامات انجام شده در خصوص مناطق ويژه علم و فناوري ارائه كرد.
در اين نشست همچنين استانداران آذربايجان شرقي، اصفهان، خراسان رضوي، يزد و بوشهر هر كدام به ارائه گزارشي از ضرورتهاي تاسيس منطقه ويژه علم و فناوري، مصوبه هاي قانوني و حقوقي و ظرفيتهاي استاني خود براي اين منظور پرداختند و اقدامات انجام شده در جهت مديريت و سازماندهي پتانسيلها و ظرفيتهاي موجود را تشريح كردند.
در ادامه اين جلسه پيشنويس مصوبات مورد نياز براي توسعه مناطق ويژه علم و فناوري كه در كميسيون دائمي شورا به تاييد رسيده بود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از بررسي و طرح ديدگاه هاي مختلف اين پيشنهادات به تصويب رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]