تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 2 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861215078




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توقف توليد كوره‌هاي سيمان براي يك ماه


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: توقف توليد كوره‌هاي سيمان براي يك ماه
دبير انجمن صنايع سيمان از توقف فعاليت كوره‌هاي توليد كلينكر (ماده اوليه توليد سيمان) در همه كارخانه‌هاي سيمان كشور با هماهنگي وزارت نفت و صنعت خبر داد و گفت: اين اقدام به دليل ركود بازار و براي حفظ كيفيت كلينكر كارخانه‌ها انجام شد.
نویسنده : بهناز قاسمي 


دبير انجمن صنايع سيمان از توقف فعاليت كوره‌هاي توليد كلينكر (ماده اوليه توليد سيمان) در همه كارخانه‌هاي سيمان كشور با هماهنگي وزارت نفت و صنعت خبر داد و گفت: اين اقدام به دليل ركود بازار و براي حفظ كيفيت كلينكر كارخانه‌ها انجام شد.
 زماني توليد سيمان به حدي اندك بود كه توزيع آن توسط وزارت بازرگاني سابق به صورت سهميه‌اي به متقاضيان فروخته مي‌شد و البته حواله‌هاي آن نيز با قيمت بالايي توسط دلالان دست به دست مي‌شد، تا اينكه در دولت اصلاحات براساس طرحي اين كالاي پرمصرف براي هميشه آزاد‌سازي و دست دولت از اين كالا كوتاه شد. با اين اقدام، كارخانجات مستقل شده و قيمت توسط عرضه و تقاضا در بازار تعيين شد. از آن زمان تعداد كارخانجات توليد سيمان به حدي افزايش يافت كه اكنون نه تنها توزيع بيش از تقاضا است، بلكه بازارهاي صادراتي نيز كاملاً اشباع شده و دولت به دنبال راهكار جديدي براي توقف توليد است. در اين خصوص عبدالرضا شيخان در گفت و گو با فارس اظهار داشت: بنا به پيشنهاد توليدكنندگان سيمان و با هماهنگي وزارت صنعت و موافقت وزارت نفت، از ساعت 24 روز 24 دي ماه فعاليت كوره‌هاي سيمان كشور متوقف شد.
وي توضيح داد: به دليل بالا بودن موجودي كلينكر در سيلوهاي كارخانه‌هاي سيمان كشور، در جهت حفظ منافع ملي و جلوگيري از بي‌كيفيت شدن اين كلينكرها، انجمن سيمان پيشنهاد توقف كار كوره‌هاي كارخانه‌هاي سيمان را مطرح كرد كه مورد توافق وزارتخانه‌هاي صنعت و نفت قرار گرفت.
وي تصريح كرد: بر اين اساس مقرر شد توليد كوره‌هاي توليد كلينكر متوقف شود و فقط بخش آسياب و تبديل كلينكر به سيمان در كارخانه‌ها فعال باشد.  شيخان ادامه داد: در مقابل، با توجه به صرفه‌جويي كه در مصرف گاز، برق و آب در كارخانه‌هاي سيمان صورت مي‌گيرد، به ازاي عدم توليد هر تن سيمان، 7 دلار با نرخ ارز تعادلي از سوي وزارت نفت به توليدكنندگان، بستانكاري در نظر گرفته خواهد شد كه اين مسئله در قبض گاز ماه‌هاي آينده كارخانه‌ها لحاظ مي‌شود. وي افزود: وزارت نفت اين كمك را از محل بند «ق» تبصره بودجه بابت صرفه‌جويي در مصرف انرژي پرداخت مي‌كند. به گفته وي، با اين اقدام علاوه بر افزايش نقدينگي شركت‌هاي سيماني، كلينكر موجود در كارخانه‌ها به سيمان تبديل شده و به بازار عرضه مي‌شود.
وي با بيان اينكه طرح توقف توليد كوره‌هاي سيمان براي مدت يك ماه اجرا مي‌شود، افزود: در حال حاضر در كارخانه‌هاي سيمان، 17 ميليون تن كلينكر موجود است كه 7 ميليون تن آن مازاد نياز كشور است. دبير انجمن سيمان با بيان اينكه ماهانه 5/6 ميليون تن سيمان در كشور توليد مي‌شود، گفت: در حال حاضر نياز كشور به 5/4 تا 5 ميليون تن رسيده است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين اقدام كارخانه‌هاي سيمان باعث ايجاد كمبود در بازار سيمان نخواهد شد، گفت: تا پايان سال 94 هيچ كمبودي در سيمان نخواهيم داشت. به گفته وي، كارخانه‌هاي سيمان در حال حاضر محصول خود را 20 تا 30 درصد زير قيمت مصوب عرضه مي‌كنند كه دليل آن بالا بودن عرضه نسبت به تقاضا است.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن