تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تو را سفارش مى‏كنم به مداراى با مردم و احترام به علما و گذشت از لغزش برادران (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820898041




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توقف نماینده ایران در پشت دروازه نیویورک ۳۳۳ روزه شد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: توقف نماینده ایران در پشت دروازه نیویورک "۳۳۳" روزه شد


ماه از معرفی حمید ابوطالبی به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل گذشته است، آمریکایی‌ها از همان ابتدا مخالفت کردند و هنوز صندلی نمایندگی ایران در این سازمان خالی است و دولت تاکنون نیز اقدام جدی در این زمینه انجام نداده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، فروردین امسال رئیس‌جمهور پس از پایان یافتن ماموریت محمدخزایی، «حمید ابوطالبی» را به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل معرفی کرد.

اما پس از معرفی ابوطالبی به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل، همانگونه که پیش‌‌بینی می‌شد و رسانه‌های آمریکایی بارها آن را مطرح کرده  بودند، مقام‌های آمریکایی با این گزینه مخالفت کردند، وزارت خارجه آمریکا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به ایران اطلاع داده است که از معرفی احتمالی حمید ابوطالبی به عنوان سفیر دائم ایران در سازمان ملل «عمیقا نگران» است. آنها  گفتند که به دلیل ارتباط حمید ابوطالبی با حادثه سال 1979 میلادی که منجر به اشغال سفارت آمریکا در ایران(تسخیر لانه جاسوسی) شد، واشنگتن از صدور ویزا برای ابوطالبی خودداری می‌کند.

پس از این مخالفت‌ها نیز، مجلس نمایندگان آمریکا طرح مخالفت با  ورود حمید ابوطالبی به خاک آمریکا را به اتفاق آرا تصویب کردند و پس از چند روز این طرح به امضای باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا رسید.

پس از این مخالفت‌ها و انعکاس آن  از سوی رسانه‌های آمریکایی،‌ صندلی نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به یکی از مهم‌ترین چالش‌های دولت تبدیل شد، به نحوی که نوبخت سخنگوی دولت دهم  در یکی از جلسات دولت در پاسخ به سوالی درخصوص سرانجام حضور و یا عدم حضور ابوطالبی در سازمان ملل به عنوان نماینده ایران گفت: نماینده ایران در سازمان ملل همچنان همان فرد معرفی شده یعنی آقای حمید ابوطالبی است و ما اقدامات قانونی خود را تا جایی که به نتیجه برسد و یا تا آنجایی که بدانیم تلاش‌های‌مان بی‌نتیجه خواهد ماند ادامه خواهیم داد.

سیدعباس عراقچی، معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزارت امور خارجه نیز در این‌باره گفته بود گزینه‌ای جز ابوطالبی برای سازمان ملل نداریم.

این موضع نوبخت و عراقچی نشان می‌داد که دولت بنای عقب‌نشینی در برابر این اقدام دولت آمریکا در عدم صدور ویزا به ابوطالبی را ندارد، اما نکته مهمتر آن است که حدود 10 ماه از معرفی ابوطالبی گذشته، اما دولت همچنان سیاست سکوت را در پیش گرفته و پاسخ روشنی به این پرسش که بالاخره «ایران در سازمان ملل نماینده دارد یا خیر؟» نداده است.

 با توجه به مطرح شدن نمایندگی حمید ابوطالبی در سازمان ملل متحد از اول فروردین 1393، تاکنون 333 روز از این ماجرا می‌گذرد اما تعاملات دولت روحانی با دولت آمریکا هنوز نتوانسته قفل این ماجرا را بشکند، و همچنان دولت روحانی از صدور ویزا برای ابوطالبی به جد خودداری می‌کند. حمید ابوطالبی متولد ۲۶ خرداد ۱۳۳۶ در تهران است . این دیپلمات ایرانی، پیشتر رئیس گروه مطالعات آسیای مرکز تحقیقات استراتژیک ، سفیر ایران در استرالیا، اتحادیه اروپا، بلژیک، ایتالیا، مدیر کل سیاسی وزارت امور خارجه و معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور بوده‌است.


شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن