واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۴۷ب.ظ)
مدير کل ورزش و جوانان لرستان: از ظرفيتهاي رسانهاي براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي استفاده شود مدير کل ورزش و جوانان استان لرستان بر ضرورت استفاده از ظرفيت رسانهها در زمينه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، سومين جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان استان لرستان، شنبه، 27 دي، در سالن اجتماعات استانداري لرستان برگزار شد که طي اين جلسه عزيزپور، مدير کل ورزش و جوانان استان لرستان، به قرائت دستور کار جلسه پرداخت و گفت: در اين جلسه به ارائه برنامههاي پيشنهادي براي سال 94 ميپردازيم که يکي از آنها ارائه گزارش فعاليتهاي اوقات فراغت دستگاههاي اجرايي در سال 93 است.
وي ادامه داد: ديگر برنامههاي اين ستاد عبارتند از بررسي آييننامه اجرايي ماده 41 که دستگاههاي اجرايي در قالب اين ستاد براي برنامههاي فرهنگي برنامهريزي کنند که مشکلي براي بحث اعتبار آنها بهوجود نيايد، گزارش اشتغال جوانان از برش سني 15 تا 29 سال است که براساس آمار سال 92 و 93 براي سال 94 تنظيم شده است و برنامه ديگر گزارش کارگروه کميته ساماندهي ازدواج است که در دستور کار قرار ميگيرد.
عزيزپور با اشاره به اينکه در اين برنامه چشمانداز ما براي حوزه مشارکتهاي اجتماعي داشتن جواناني ورزشکار، شاداب، سالم و فعال در زمينه مشارکتهاي اجتماعي و همچنين مصون از آسيبهاي اجتماعي است، اظهار کرد: راهبرد و استراتژي ما کاهش 20 درصدي آسيبهاي اجتماعي و افزايش فراغت اجتماعي جوانان است.
مدير کل ورزش و جوانان استان لرستان، با اشاره به اين که براي اين برنامه هدفهايي نيز در نظر گرفته شده است، تصريح کرد: بازبيني و ارتقاع کيفي ظرفيتهاي مبارزه با آسيبهاي اجتماعي و همچنين استفاده از ظرفيتهاي رسانهاي براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در استان از اهداف اين ستاد به شمار ميآيد.
وي افزود: افزايش آگاهي مردم و خانوادهها نسبت به آسيبهاي اجتماعي جوانان، شناسايي و معرفي الگوهاي موفق جوانان، ترغيب سازمان مديريت بحران به توجه در زمينه آسيبهاي اجتماعي جوانان، توجه جدي به کاهش مصرف مواد مخدر و توجه به مناطق حاشيهنشين شهرها، شناسايي و پيگيري آسيبهاي اجتماعي از فضاي مجازي و ماهوارهاي و حمايت از ناشرين و فعالان در حوزه آسيبهاي اجتماعي ازجمله اهداف اين ستاد است.
عزيزپور با بيان اينکه براي اجرايي شدن اين برنامهها پيشنهاداتي وجود دارد، اظهار کرد: برگزاري همايش آسيبهاي اجتماعي ناشي از مصرف و سوءمصرف موادمخدر که بيماريهاي صعبالعلاج مانند ايدز از مصاديق آن است، برگزاري اردوهاي هويتي، ديني، ملي، مذهبي و جهادي، برگزاري اردوهاي راهيان نور، تدوين برنامههاي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي توسط دستگاههاي متولي امور؛ بهويژه براي جوانان در معرض خطر، از جمله برنامههاي پيشنهادي اين ستاد است.
مدير کل ورزش و جوانان استان لرستان، ادامه داد: صدور مجوز براي تأسيس سازمانهاي مردم نهادي که بتوانند آسيبهاي اجتماعي را پوشش دهند، برگزاري جشنواره حضرت علياکبر(ع)، رصد و پيگيري فعاليتهاي کمپهاي تربيتي، برنامهريزي اوقات فراغت دستگاههاي اجرايي در مناطق مذکور، برگزاري کارگاههاي آموزشي براي جوانان و مشاغل کاذب، برگزاري دورههاي آموزشي محيط کار، کارگاههاي دانشجويي و راهاندازي کلينيک کنترل خشم از ديگر پيشنهادات اين ستاد است.
وي با اشاره به اينکه يکي از مهمترين دغدغههاي ما برطرف کردن مشکل مسکن جوانان است، عنوان کرد: در اين راستا پيشنهاد تهيه مسکن ارزان قيمت و با متراژ کمتر از يکصد متر را داريم، که پيشنهاد ميکنيم در اين راستا 30 درصد از مسکنها ساخته شده توسط دولت را به اين افراد اختصاص دهيد.
عزيزپور تأکيد کرد: دستگاههاي اجرايي با داشتن يک برنامه منسجم که با بهترين و بيشترين وجه اوقات فراغت جوانان را پر کند و رشد 10 درصدي نسبت به سال قبل در اين زمينه داشته است، که راهبرد ما نيز غنيسازي اوقات فراغت جوانان است.
مدير کل ورزش و جوانان استان لرستان ادامه داد: يکي ديگر از راهبردهاي ما شناسايي الگوهاي موفق سبک زندگي ايراني اسلامي و معرفي آنها به جوانان است و همچنين براي غنيسازي و تعالي اوقات فراغت جوانان با برگزاري کلاس قرآن، احکام، قوانين و مقررات، فيلم، خبرنگاري، منبتکاري، نقاشي و کلاسهايي از اين دست سعي شده است در اين راستا گامهايي برداشته شود.
وي پيگيري و تدوين برنامههاي ورزش و جوانان استان را از ديگر برنامههاي اين ستاد برشمرد و اظهار کرد: افزايش افراد شرکت کننده در برنامههاي اوقات فراغت دستگاههاي مربوطه از ديگر اهداف اين ستاد است، که انتظار ميرود دستگاههاي اجرايي جمعيت تحت پوشش خود را براي امر اوقات فراغت 10 درصد افزايش دهند.
عزيزپور با اشاره به اينکه اين 10 درصد از روي آمار ارائه شده از سوي سازمانها تعيين شده است، عنوان کرد: بهعنوان مثال در سال گذشته هلال احمر 44 برنامه، کميته امداد 400 برنامه، جهاد دانشگاهي 12 برنامه، علوم پزشکي 80 برنامه، آموزش و پرورش هزار و 100 برنامه و سازمان ورزش و جوانان 496 برنامه در سال گذشته داشتهاند، که هرکدام در زمينههاي مربوط به سازمان بوده است.
مدير کل ورزش و جوانان استان لرستان، ادامه داد: يکي ديگر از راهبردهاي ما افزايش پايگاههاي اوقات فراغت در سطح استان است که در اين زمينه کليه دستگاههاي اجرايي که عضو ستاد هستند بايد فعاليت داشته باشند، دستگاههايي مانند تبليغات اسلامي، هلالاحمر، کميته امداد، ورزش و جوانان، بهزيستي و ديگر سازمانها بايد تمام تلاش خود را در اين زمان انجام دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]