واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۱۵ب.ظ)
برگزاري همايش مديريت جهادي در اسفند رئيس مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران از برگزاري «جشنواره ملي برترينهاي مديريت جهادي در طرحها و پروژههاي کلان شهري» در نيمه اول اسفند در باغموزه دفاع مقدس خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، بابک نگاهداري در نشستي که با حضور نمايندگان تامالاختيار شهرداريهاي مراکز استانها و معاونتهاي مختلف شهرداري پايتخت برگزار شد، با اعلام اين خبر گفت: حسب نظر شهردار تهران مرکز مطالعات برگزاري جشنوارهاي در تراز علمي سالانه در خصوص معرفي فعاليتهاي جهادي را در دستور کار خود قرار داده و براي برگزاري اين همايش، دبيرخانه دائمي مديريت جهادي را با رويکرد توليد ادبيات علمي-تخصصي در داخل مرکز ايجاد شده است.
وي با بيان اينکه دبيرخانه مديريت جهادي در طول سال نسبت به تهيه محتواي تخصصي موضوع مديريت جهادي در تراز دانشگاهي اقدام خواهد کرد، افزود: هدف از برگزاري اين همايش ايجاد گفتمان علمي در دانشگاهها و مراکز علمي و پژوهشي در باره موضوع مديريت جهادي است.
رئيس مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران تصريح کرد: امسال فعاليتها و پروژههاي جهادي که در شهرداريهاي سراسر کشور اجرا شده است را فراخوان و داوري خواهيم کرد، همچنين از شهرونداني هم که با روحيه جهادي در اداره شهر خود مشارکت ميکنند، شناسايي و تقدير خواهد شد.
نگاهداري تأکيد کرد: در سالهاي آينده از فعاليتها و پروژههاي جهادي تمامي دستگاهها و نهادهاي دولتي و عمومي سراسر کشور جهت حضور در اين جشنواره دعوت خواهد شد.
وي در پايان با اشاره به اينکه لزوماً جايزه آثار برتر نبايد مادي باشد، خاطرنشان کرد: براي افراد برتر در اين همايش علاوه بر جوايز مادي، مواردي نظير فرصتهاي مطالعاتي و بورس تحصيلي هم در نظر گرفته خواهد شد.
در ادامه اين جلسه دکتر کاظمزاده، مسوول کميته علمي اين جشنواره، گفت: ترويج گفتمان و فرهنگ مديريت جهادي؛ معرفي طرح و پروژههاي منطبق با رويکرد مديريت جهادي به عموم مردم؛ تبيين شاخصها و ويژگيهاي افراد، مديران و سازمانهاي جهادي؛ مستندسازي و تجربه نگاري از آثار برگزيده و تقدير و بزرگداشت فعاليتها و تيمهاي تلاشگر در عرصه فرهنگ و مديريت جهادي از جمله اهداف اين جشنواره است.
وي در ادامه با اشاره به محورها و شاخصهاي جشنواره گفت: منطبق بودن با دغدغه، انتظار و خواسته مردم؛ توجه به کادر سازي، جريان سازي و گفتمان سازي، رعايت اصول بهرهوري و صرفهجويي در زمان و هزينه (براي شهروندان و مجريان)؛ بارز بودن بهرهمندي از دانش و تخصص سرمايه انساني-ايراني و کار تيمي منسجم؛ تأثير برجسته در ارتقاي سبک زندگي و بهبود کيفيت زندگي مردم؛ بهرهمندي از هويت ايراني-اسلامي؛ بهرهمندي از بنيانهاي توسعه اجتماعي؛ اقتصادي بودن؛ استفاده از تکنولوژي و دانش روز؛ برخورداري از سلامت مالي و اتقان و استحکام اجرايي و بهرهمندي از پشتوانههاي معنوي و انگيزههاي الهي از جمله محورها و محورها و شاخصهاي اين جشنواره هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]