واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ دي ۱۳۹۳ (۱۴:۱۷ب.ظ)
آيت الله مکارم شيرازي: اگر بسيج در تمامي سطوح وارد شود دشمن نمي تواند به کشور خدشه وارد کند آيت الله مکارم شيرازي گفت: اگر بسيج در تمامي سطوح ورود کند، دشمن نمي تواند بسيج را زير سؤال برده و به آن خدشه وارد کند؛ فردي که دانشمند و بسيجي است افزون بر پاداش علم، به دليل بسيجي بودن نيز پاداشي براي وي در نظر گرفته مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، آيت الله ناصر مکارم شيرازي، در ديدار شماري از اعضاي جامعه بسيج دندانپزشکي تهران با بيان اين که هر چيزي در اسلام حد دارد، گفت: همه عبادات داراي حد هستند، تنها چيزي که حد ندارد، کسب علم و دانستن است.
وي با اشاره به اين که کسب علم از 4 بعد محدود نيست، افزود: از نظر زمان و مکان کسب علم نامحدود است، در روايات بيان شده که انسان از زمان آفرينش تا زمان مرگش بايد علم بياموزد، حتي اگر آن علم در کشور دوردستي مانند چين باشد.
اين مرجع تقليد مقدار تلاش در علم را نامحدود دانست و اظهار داشت: انسان بايد براي کسب علم اهتمام زيادي داشته باشد، حتي در راه فراگيري علوم مي تواند فداکاري کرده و جانش را در اين راه تقديم کند، علم اگر در اعماق دريا هم باشد انسان بايد آن را پيدا کند.
وي با بيان اين که علم گمشده انسان است، ادامه داد: علم از نظر استاد و معلم داراي محدوديت نيست، بلکه در کسب علم از هرکس که دانش دارد مي توان استفاده کرد، ولو اين که کافر باشد، علم گمشده انسان است که نزد هرکس باشد بايد به آن رجوع شود.
حضرت آيت الله مکارم شيرازي نامحدودي علم را از نشانه هاي عظمت اسلام عنوان کرد و ابراز داشت: اسلام از محيطي ظهور پيداکرد که تعداد کمي از افراد آن جامعه سواد خواندن و نوشتن داشتند، اما با ظهور اسلام اين اوضاع تغيير کرد و اين يک معجزه بزرگ است.
وي با بيان اين که کسب علم در علوم ديني منحصر نمي شود، خاطرنشان کرد: علومي که جامعه به آنها نياز دارد واجب کفايي است، بايد علوم گوناگون فرا گرقته شود تا به وسيله آنها بتوان نيازهاي جامعه را بر طرف کرد، انسان نبايد به مقدار علمي که دارد اکتفا کند بلکه بايد سطح دانش خود را بالا ببرد.
استاد برجسته درس خارج حوزه علميه قم يادآور شد: نبايد در کسب علم کوتاهي کرد، در صورت کوتاهي در فراگيري علم نيازجامعه بي پاسخ مي ماند يا دست نياز جامعه مسلمان به سوي کشور هاي خارجي و غير مسلمان دراز مي شود؛ بنابراين بايد در کسب علم تلاش کنيم تا عزت مسلمانان با دست نياز دراز کردن به سوي غير مسلمان از بين نرود.
وي عنوان کرد: هميشه حوزه علميه و دانشمندان علوم ديگر در کنار يکديگر بودند، بسياري از علماي شيعه مانند شيخ بهايي افزون بر تأليفات فقهي، آثاري در مورد علوم ديگر نيز داشته اند؛ جابربن حيان که به عنوان پايه گذار علم شيمي شناخته مي شود از شاگردان امام صادق(ع) بود.
اين مرجع تقليد با بيان اين که اسلام دين علم و دانش است، گفت: اگر نيت در کارها بازکردن گره از کار مؤمنان باشد به يقين افزون بر خود کار قدم هاي شخص خدمت گذار نيز عبادت خواهد بود و توشه خيري براي روز قيامت مي شود.
وي در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به اهميت بسيج افزود: زماني که بسيج در جامعه تشکيل شد، برخي با تحقير به اين مجموعه نگاه مي کردند و مي گفتند تعداي جوان بيکار بسيجي هستند، اما زماني در بسيج در سطوح گوناگون مانند بسيج اساتيد و بسيج دانشگاه وارد شد مردم فهميدند که افراد با سواد بسيجي هستند.
حضرت آيت الله مکارم شيرازي در پايان خاطرنشان کرد: اگر بسيج در تمامي سطوح ورود کند، دشمن نمي تواند بسيج را زير سؤال برده و به آن و همچنين به کشور خدشه وارد کند؛ فردي که دانشمند و بسيجي است افزون بر پاداش علم، به دليل بسيجي بودن نيز پاداشي براي وي در نظر گرفته مي شود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]