محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842665896
بازگشت ایدئولوژی هیتلر به آلمان و کارناوال مشکیپوشها در پاریس چه نتیجه مشترکی به دنبال دارند؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد؛
بازگشت ایدئولوژی "هیتلر" به آلمان و کارناوال مشکیپوشها در پاریس چه نتیجه مشترکی به دنبال دارند؟
شعارهای نژادپرستانهای که از خیابانهای شهرهای آلمان به مرکزیت شهر درسدن شنیده میشود، تداعیکنندۀ عبارات و شعارهای هیتلری است که عکسها و فیلمهای دوران ناسیونالسوسیالیسم را بار دیگر در اذهان زنده میکنند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ در خیابانهای آلمان با چندین مورد تظاهرات اسلامستیزانه گروهی موسوم به "پگیدا" روبرو هستیم. این شورشها همزمان شد با وقوع حملات تروریستی در پاریس که نهایتاً عاملان آن توسط پلیس امنیت این کشور کشته شدند.
این دو رویداد در اروپا و در نخستین هفتههای شروع سال جدید میلادی یک نتیجه داشت و آن این بود که به نظر میرسد "اسلامهراسی" در اروپا جای خود را به "اسلامستیزی" داده است.
در این گزارش پس از بررسی هر یک از این رویدادها به صورت جداگانه، به نتیجه ثابتی که از دل آنان بیرون خواهد آمد میپردازیم.
الف) حملات تروریستی پاریس
دفتر نشریه فکاهی "شارلی ابدو" روز چهارشنبه 7 ژانویه توسط دو فرد مسلح که چهرههای خود را پوشانده بودند مورد حمله تروریستی قرار گرفت که بر اثر آن 12 تن از روزنامه نگاران و کاریکاتوریستهای این نشریه کشته شدند. سردبیر مجله و همچنین دو نیروی پلیس نیز در میان این کشته شدگان قرار دارند. القاعده شاخه یمن، یک هقته بعد، طی ویدئویی رسماً مسئولیت حمله به دفتر نشریه را به عهده گرفت.
بلافاصله انگشت اتهامات تروریستی، نه به سمت طالبان و القاعده (که خودشان زاییدۀ استعمار غربیاند)، بلکه به سمت اسلام و مسلمانان نشانه رفت. روز چهارشنبه 14 ژانویه درست یک هفته بعد از وقوع حادثه، نشریه شارلی ابدو چاپ شد و در نخستین شماره خود بعد از حملات تروریستی جلدی تحریک کننده برگزید:
به بهانه حملات تروریستی این نشریه در پاریس صدها هزار نفر در شهرهای فرانسه دوشادوش 50 رهبر جهان در دفاع از حق آزادی بیان به خیابان آمدند تا بگویند با ترور مخالفند و تا ابد از آزادی بیان دفاع میکنند.
شرکتکنندگان در این تجمع، در حالی قلمهایشان را بالا گرفتند و فریاد اتحاد سر دادند که هر بینندهای بلافاصله از خود خواهد پرسید چه طور ممکن است کشته شدن ۲۰ نفر اعم از تروریست و پلیس و سرباز و کارتونیست، چنین موج جهانی ایجاد کند وقتی چنین آماری در برابر چشمانمان است:
بیش از ۱۲۰ هزار غیرنظامی کشته شده در عراق در خلال سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲
بیش از ۲۱ هزار غیرنظامی کشته شده در افغانستان در خلال سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۴
بیش از ۱۵۰۰ غیرنظامی سلاخی شده در نوار غزه فقط در ماه جولای ۲۰۱۴
بیش از ۱۹۰ هزار کشته در سوریه در خلال سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴
فرانسویها قلمهایشان را برای دفاع از حق آزادی بیان بالا گرفتند، اما بسیاری از مردم در کشورهای بحرانزدۀ منطقه، نمیتوانند جانهایشان را برای دفاع از حق زندگی خود بالا بگیرند.
ب) ظهور "پگیدا": ایدئولوژی هیتلر به آلمان بازگشت
"پگیدا" مخفف عبارت آلمانی"Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes" و به معنی "میهنپرستان اروپا بر ضدّ اسلامیسازی غرب" است. این جنبش مدعی است که اروپا در حال اسلامی شدن است و باید با تمام توان در برابر این پدیده بایستیم.
شعارهای نژادپرستانهای که از خیابانهای شهرهای آلمان به مرکزیت شهر درسدن شنیده میشود، تداعیکنندۀ عبارات و شعارهای هیتلری است که عکسها و فیلمهای دوران ناسیونالسوسیالیسم را بار دیگر در اذهان زنده میکنند.
پایگاه تحلیلی تلهپلیس در نخستین روز سال 2015 نتیجه یک نظرسنجی عمومی در آلمان را این طور منتشر کرد: 29% آلمانیها از جنبشهای پگیدا استقبال میکنند.
شاید تصویر زیر در نگاه اول ساده به نظر برسد، اما گویای یک پیچیدگی خاص اجتماعی درباره این موضوع است. این بیلبورد متعلق به تظاهرات پگیدا در روز دوشنبه 12 ژانویه است و حجاب روسری روی عکس مرکل مونتاژ شده است. گروه پگیدا، دولت را در حال مماشات با اقلیت مسلمان مقیم اروپا میداند!
اشپیگل گزارش داد "زیگفرید دبریتس" (Siegfried Däbritz) یکی از ده نفر تیم گرداننده پگیدا با جسارتی توهینآمیز، هر جا که از مسلمانان سخن میگوید آنان را "شترچرانهای خرابکار" خطاب میکند و درباره کردهایی که همانند شهروندان اروپایی با تروریستهای داعش مخالفند، در صفحه فیسبوکش مینویسد: «این کردها هم درست به همان اندازه داعش، برای جوامع بافرهنگ اتحادیه اروپا خطرناکند.»
"توماس تالاکر" (Thomas Tallacker) که وی نیز عضو ثابت جنبش پگیداست، تابستان 2013 با لحنی بیشرمانه در فیسبوکش گفته بود: «ما را با این جماعتی که 90%شان بیسوادند، چکار؟»
این دیدگاهِ روشنفکران جامعهای است که خود را علمدار عدالت اجتماعی و آزادی دینی میداند! جوامعی که نوک پیکان نقد خود را به سمت جوامع درحال توسعه گرفتهاند و بیوقفه از تبعیضهای نژادی، جنسیتی و مذهبی در آنها دادخواهی میکنند؛ بیآنکه به قول ضربالمثل معروف، اول یک سوزن به خود بزنند و بعد یک جوالدوز به دیگران.
به دنبال تجمعات گروه پگیدا در آلمان، جناحها و گروههای معتدلتری هم در میان مردم این کشور پیدا شدند که به مخالفت با شعارهای آنها به خیابانها ریختند. طبیعی است که وقتی شهروندان، با هر ملیت و نژاد و رنگ پوست و مذهب و پوشش به وضوح ببینند که انتشار خبر پگیدا در آلمان، چگونه آبروی این کشور به عنوان یک دولت مدعی دموکراسی در جهان را به مخاطره انداخته، گلهمند میشوند.
یک کتاب فروشی آلمانی در شهر برلین، در یک اقدام فرهنگی ویترین مغازۀ خود را تغییر داد، پوششهای گوناگون از جمله حجاب اسلامی، کتابهای مربوط به شناخت شرق، ایران، اسلام و حتی قرآن کریم به زبان آلمانی را برای نمایش و فروش در مغازهاش گذاشت و کوشید تا با همین ویترین ساده، پیام مخالفت با پگیدا را منتقل کند:
"(جنبش) مبارزه با احمق شدنِ غرب"
مسئله مهمی که نمیتوان آن را نادیده گرفت، اینجاست که نفرت گروه پگیدا از اسلام و مسلمانان، بدون ریشههای پوسیدۀ نژادپرستی در سطوح بالاتر سیاسی قابل بررسی نیست. تقویت احزاب راست افراطی و سیاستهای مسلمانهراسانه دولتهای غربی است که در درازمدت، نسلی با چنین ستیز مذهبیِ متحجرانهای را بازتولید کرده است.
شورشهای پگیدا در آلمان از 20 اکتبر 2014 آغاز شد. نمودار زیر شدت گرفتن این تظاهراتها را تنها در آلمان نشان میدهد. سمت راست تعداد شرکتکنندگان در تجمع و سمت چپ تاریخ برگزاری آن است.
صدراعظم آلمان، واکنش نسبت به تظاهرات پگیدا در خیابانهای آلمان را به سخنرانیاش در آغاز سال نو میلادی موکول کرد. آنگلا مرکل در صحبتهایش از طرفداران این جنبش فاصله گرفت و از شهروندان خواست از پیوستن به این گروه خودداری کنند. وی در ادامه افزود: «این جنبش نفرت و دشمنی میپراکند.»
حتی اگر اعضای کمیسیون اتحادیه اروپا و همچنین سیاستمدارانی مانند مرکل، در ظاهر از بروز و ظهور این جنبشها اعلام برائت و ابراز نگرانی کنند، که میکنند، باز هم چیزی را در واقعیت تغییر نخواهد داد و از گناهشان نخواهد کاست.
در شهر درسدن که محور تظاهرات پگیداست، کمتر از 0.5% جمعیت شهر را مسلمانان تشکیل میدهند. چرا آلمانیهای درسدن، چنین خشم و کینهای از این درصد بسیار ناچیز مسلمان دارند و چگونه این نفرت در ذهن و دل آنها رخنه کرده است؟ مسلمانان مقیم اروپا غالباً طی سالهای گذشته به این کشورها مهاجرت کردهاند و اکنون به زبان و فرهنگ اروپایی عادت کرده و در این جوامع به مدرسه و دانشگاه و سرکار میروند.
پس به نظر میرسد این خشمِ ناسیونالیستی، همچنان که در زمان دیکتاتوری هیتلر، از جانب جناح حاکم به بدنۀ اجتماع تزریق میشده، در سال 2015 میلادی هم گناه آن تا حد زیادی متوجه سردمدارانی است که با ابزارهای تبلیغاتی پروپاگاندا، هنگام سخن گفتن از اسلام، داعش را به عنوان نماد مسلمانی به تصویر میکشند!
ج) نتیجه: چه دورانی در انتظار اروپاست؟
به طور کلی تبعیض دینی به این معناست که انسانها در برابر نقشهای یکسان در جامعه، به دلیل اعتقاد به مذهب متفاوت، از مزایای اجتماعی و فرصتهای سیاسی نابرابر (آموزش، انتخاب شغل، بیمههای درمانی، خدمات فرهنگی و بالاخره آرامش و احترام اجتماعی) برخوردار شوند.
چنانچه گفته شد برخی کشورهای غربی علیرغم مشهور بودن به دموکراسی، گرفتار شدیدترین نوع تبعیضهای مذهبی هستند و اگر همینطور پیش برود، باید یک فکر جدی به حال اقلیتهای مسلمان اروپا بکنند.
هر بار بهانهای تازه برای پیاده کردن سیاستهای مهاجرستیزانه در کمیسیون اروپا و شورای قانونگذاری این اتحادیه پیدا میشود، یک روز انفجار در اسپانیا، بمبگذاری در ایستگاه قطار مادرید، چاقوکشی در خیابانهای لندن، حمله به نشریه فکاهی در پاریس،... این بهانهها "اسلام هراسی" در اروپا را به سمت "اسلام ستیزی" پیش خواهد برد و تا زمانی که سیاستهای غرب طبق منوال کنونی باشد، وضع همین است. البته بسیاری از اروپاییها، قلمهای افراشته در پاریس و صف تیرهپوش سیاستمداران دنیا را چیزی بیشتر از یک شوی حقوق بشری و یک کارناوال نمایشی ندیدند.
گزارش از طاهری
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
مدیرعامل باشگاه متین ورامین: جریانی خاص به دنبال عدم نتیجهگیری متین مقابل شهرداری ارومیه است
مدیرعامل باشگاه متین ورامین جریانی خاص به دنبال عدم نتیجهگیری متین مقابل شهرداری ارومیه استمدیرعامل باشگاه متین ورامین گفت یک جریان خاص به دنبال عدم نتیجه گیری متین ورامین مقابل تیم شهرداری ارومیه است علیرضا فداکار در گفتوگو با خبرنگار فارس در جنوب استان تهران اظهار داشتحماس: نتانیاهو به دنبال سوءاستفاده از حوادث پاریس برای جذب یهودیان است
حماس نتانیاهو به دنبال سوءاستفاده از حوادث پاریس برای جذب یهودیان استحماس در واکنش به دعوت نخستوزیر رژیم صهیونیستی از یهودیان برای مهاجرت به سرزمین اشغالی فلسطین اعلام کرد که بعید نیست او در عملیات تروریستی فروشگاه یهودی پاریس دست داشته باشد به گزارش گروه بینالملل خبرگزاپاريس سنت ژرمن به دنبال سميئونه |اخبار ایران و جهان
پاريس سنت ژرمن به دنبال سميئونه کد خبر ۴۶۱۸۵۹ تاریخ انتشار ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۰ - 29 December 2014 پاريس سنت ژرمن قصد دارد ديگو سميئونه سرمربي فعلي اتلتيکو مادريد را به خدمت بگيرد به گزارش ورزش سه عملکرد نه چندان خوب لورن بلان در فصل جدید مدیران متمول پاریسی ها را به فکر بهاین استاد آلمانی در جزیره آشوراده دنبال چه می گردد؟
این استاد آلمانی در جزیره آشوراده دنبال چه می گردد وبلاگ > آخانی حسین - بهار امسال ذخیرهگاه زیستکره میانکاله و جزیره آشوراده یک مهمان ویژه داشت پروفسور اروین برگمایر استاد اکولوژی گیاهی دانشگاه گوتینگن آلمان است که بهار امسال برای بازدید از این منطقه بی همتا و رابازگشت به میدان بعد از ۱۲ هفته/اوزیل:میخواهم به تیم ملی آلمان و آرسنال کمک کنم
بازگشت به میدان بعد از ۱۲ هفته اوزیل میخواهم به تیم ملی آلمان و آرسنال کمک کنمهافبک ملیپوش و تکنیکی تیم فوتبال آرسنال بعد از ۱۲ هفته تحمل دوره نقاهت در آستانه بازگشت به تمرینات قرارگرفته است به گزارش خبرگزاری فارس مسعود اوزیل که حدود 4 ماه قبل از ناحیه زانو دچار مصدومیتی جدیپیشرفتمان برای کسب پیروزی کافی نیست هادیزاده: میخواهیم مقابل آلومینیوم نخستین امتیاز خود را کسب کنیم/ امسال
پیشرفتمان برای کسب پیروزی کافی نیستهادیزاده میخواهیم مقابل آلومینیوم نخستین امتیاز خود را کسب کنیم امسال دنبال نتیجه نبودیمسرمربی تیم والیبال پارس مهر فارس گفت یک هفته استراحت داریم و پس از آن میخواهیم مقابل آلومینیوم نخستین امتیاز خود را کسب کنیم حمید هادیزاده در گپراودا: بومرنگ تلاش برای سرنگونی اسد، به اروپا بازگشته/تروریسم در همهجا محکوم است، نه فقط در پاریس
پراودا بومرنگ تلاش برای سرنگونی اسد به اروپا بازگشته تروریسم در همهجا محکوم است نه فقط در پاریسروزنامهگار و تحلیلگر سیاسی شاخص روزنامه روسی پراودا طی یادداشتی به انتقاد از رویکرد دوگانه غرب در موضوع تروریسم پرداخته و نوشته است بومرنگی که غرب برای سرنگون کردن نظام سوریه پرتاببر اساس نتیجه یک نظرسنجی حدود یک سوم آلمانیها حامی اعتراضات گروه ضد اسلامی و افراطگرای «پگیدا» هستن
بر اساس نتیجه یک نظرسنجیحدود یک سوم آلمانیها حامی اعتراضات گروه ضد اسلامی و افراطگرای پگیدا هستندبر اساس نتیجه نظرسنجی هفتهنامه استرن ۲۹ درصد آلمانیها اعتراضات به رهبری گروه راستگرا و افراطگرای پگیدا علیه مسلمانان را منصفانه و قابل توجیه میدانند به گزارش گروه بینالملخود قلعه نویی میلیاردی پول گرفته و نمی تواند به بازیکنان میلیاردی بگوید عزیزم / دنبال پیرمردها می روند و می خو
روشن خود قلعه نویی میلیاردی پول گرفته و نمی تواند به بازیکنان میلیاردی بگوید عزیزم دنبال پیرمردها می روند و می خواهند نتیجه هم بگیرند پیشکسوت فوتبال و بازیکن سال های دور استقلال گفت چه شده هر کسی از استقلال میرود میخواهد افشاگری کند به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز آبی هاآلمان به دنبال برقراری امنیت در اروپا با همکاری روسیه است -
مرکل آلمان به دنبال برقراری امنیت در اروپا با همکاری روسیه است شناسهٔ خبر 2453386 چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۲ بین الملل > اروپا صدراعظم آلمان با اشاره به موضوع اوکراین اظهار داشت که اروپا نقض قوانین بین المللی را از سوی هیچ کشوری نمی پذیرد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشرط بازگشت خاتمی از زبان باهنر / غیرتی شدن ملک عبدالله در پاریس / پاسخ قوچان نژاد به یک شایعه / درخواستمخابرا
اخبار برگزیده فضای مجازی شرط بازگشت خاتمی از زبان باهنر غیرتی شدن ملک عبدالله در پاریس پاسخ قوچان نژاد به یک شایعه درخواستمخابراتبرایافزایشقیمت اینترنت پرونده م ر همچنان در دیوان عالی کشور است پرونده م ر همچنان در دیوان عالی کشور است جدال اعضای شورای شهر مشهد برحمایت فرانسه از مواضع اسرائیل در مذاکرات هستهای/ پاریس به دنبال سهمخواهی در سوریه و لبنان
یک کارشناس مسائل بینالملل مطرح کرد حمایت فرانسه از مواضع اسرائیل در مذاکرات هستهای پاریس به دنبال سهمخواهی در سوریه و لبنان یک کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه رفاقت دیرینه نتانیاهو و اولاند موجب ارائه اظهارات اخیر رییس جمهور فرانسه در مورد لزوم اطمینان کشورش از عدم دستعلی کریمی میتوانست 15-20 درصد موفقیت تیم ملی را رقم بزند حبیبی: کیروش میداند نتیجه نمیگیرد دنبال راه در رو
علی کریمی میتوانست 15-20 درصد موفقیت تیم ملی را رقم بزندحبیبی کیروش میداند نتیجه نمیگیرد دنبال راه در رو است خجالت میکشم بگویم فوتبالیست بودمسرمربی اسبق تیم ملی فوتبال گفت با توجه به اتفاقاتی که در فوتبال ما رخ میدهد خجالت میکشم در محافل بگویم فوتبالیست بودهام حسن حبیدر واکنش به درخواست بازگشت یهودیان پاریس به اسرائیل نخستوزیر فرانسه خطاب به نتانیاهو: جای یهودیان فرانسه در ف
در واکنش به درخواست بازگشت یهودیان پاریس به اسرائیلنخستوزیر فرانسه خطاب به نتانیاهو جای یهودیان فرانسه در فرانسه استدر پی درخواست نخستوزیر رژیم صهیونیستی از یهودیان پاریس برای بازگشت به اسرائیل نخستوزیر فرانسه در واکنش به این اظهارات نتانیاهو اعلام کرد جای یهودیان فرانسه دربزرگترين تروريست قرن در راهپيمايي پاريس بهدنبال چيست؟
بزرگترين تروريست قرن در راهپيمايي پاريس بهدنبال چيست با توجه به آشکار شدن نقش رژيم صهيونيستي در رخدادهاي امنيتي پاريس آيا اين کشور و ديگر کشورهاي اروپايي به اقدام متقابل عليه اين رژيم دست خواهند زد و يا اينکه چشم خود را به آن خواهند بست و حداکثر همانند اولاند به قهر و برخورد سبرپایی مراسم یادبود قربانیان پاریس توسط مسلمانان آلمان + تصویر
با حضور صدر اعظم آلمان برپایی مراسم یادبود قربانیان پاریس توسط مسلمانان آلمان تصویر آیمان مازیک رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان در سخنان خود با بازماندگان قربانیان این ترورها ابراز همدردی کرد و گفت که تروریستها پیروز نشدهاند و در آینده نیز پیروز نخواهند شد به گزارش سرویس دنخست وزیر آلمان: حوادث پاریس نباید آرامش مسلمانان را به هم بزند
النشره نوشت نخست وزیر آلمان حوادث پاریس نباید آرامش مسلمانان را به هم بزند توماس دمایزیر اقدامات تروریستی که به نام اسلام در حال انجام است را بدون دلیل دانست و نسبت دادن این خشونت ها به مسلمانان را محکوم کرد به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز روزنامه النشره نوشت &laq-
سیاسی
پربازدیدترینها