واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مسئولان برای ترویج عفاف و حجاب از ادارات خود آغاز کنند
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه تمام افراد و نهادها در گسترش عفاف و حجاب در جامعه مسئولیت دارند، گفت: تمام مسئولان میتوانند عفاف و حجاب را از ادارات خود آغاز کنند و نباید منتظر دستور دولت باشند.
به گزارش نامه نیوز، اجلاس هماندیشی سمنهای فعال در حوزه عفاف و حجاب هم اکنون در تالار همایشهای وزارت کشور در حال برگزاری است. در این همایش حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن اختری دبیر کل بنیاد عفاف و حجاب خطاب به سمنهای فعال در این حوزه گفت: امیدوار هستم با جدیت، قدرت، همت و اراده قوی در این میدان که قدم گذاشتهاید پا برجا بمانید و محکم بایستید.
وی ادامه داد: در برابر ناملایمات و تهاجمات، عقلانی و منطقی و با رعایت روشهای دینی ایستادگی کنید چرا که خدای ما میفرماید مقابله کن، رویارویی کن و حملهها و هجمهها را به بهترین شیوهها برگردان.
دبیر کل بنیاد عفاف و حجاب اظهار داشت: شیوه گسترش عفاف و حجاب بسیار مهم است که ما باید بتوانیم آنها را به دست بیاوریم و باید ببینیم هدف ما در این کارگروهها و سازمانهای مردمنهاد چیست؟ و چه کاری میتوانیم در زمینه گسترش عفاف و حجاب انجام دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین اختری اظهار داشت: ما به عنوان کسانی که باورمان امر حجاب است و اعتقاد ما این است که حجاب و عفاف باید گسترش پیدا کند اعتقاد و ایمان ما این است که باید در برابر هنجارشکنیها ایستادگی کنیم و این گوشهای از احیای امر به معروف و نهی از منکر است.
وی تصریح کرد: این موضوع بسیار فراگیر، عمومی و گسترده است. امر به معروف در حجاب و عفاف تنها بخشی از آن است و به اعتقاد من کاری را شروع کردهایم که به عنوان قدم اول قدم بسیار خوبی است و باید تلاش کنیم تا به راهکارهای عملیاتی در این زمینه دست پیدا کنیم باید همه دست به دست هم بدهیم و به یک نتیجه عملیاتی برسیم به عنوان مثال باید بررسی کنیم که آیا میتوانیم یک اتحادیه با عنوان عفاف و حجاب راهاندازی کنیم یا خیر؟
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) ادامه داد: زمانی که من به برخی استانها سفر میکنم و شاخهای از بنیاد عفاف و حجاب را در آن استانها ایجاد میکنیم این موضوع مطرح میشود که حتی ممکن است برخی از مسئولان و مدیران کل بتوانند یک سری ضوابط را در اداره خودشان اجرایی کنند و لازم نیست حتماً دولت به آنها امر کند بلکه بر اساس دینداری و ایمان شخصی خودشان باید اقداماتی را انجام دهند.
حجتالاسلام والمسلمین اختری ادامه داد: همانطور که همه شما شاهد بودید شهرداری تهران همت کرد و چند گام بزرگ را در این زمینه برداشت. ممکن است برخی به این مسائل توجه نداشته باشند اما این موضوع دلیل نمیشود تا همه آن را رها کنند.
وی ادامه داد: مدیر مدرسه، مدیر دبیرستان و رئیس دانشگاه کار را رها کرده است تمام دانشگاههای ما دولتی نیستند چرا ما نباید در یک دانشگاه برنامه مناسبی را در این مسیر داشته باشیم حتی یک مدیر بانک نیز میتواند در بانک خودش ضوابط را رعایت کند و کارکنان را به گونهای هدایت کند که عفاف و حجاب را رعایت کنند. هر کدام از ما در بخش خودمان مسئول هستیم حتی یک پدر و مادر در خانه خود نیز باید احساس مسئولیت کنند.
وی ادامه داد: هر کسی در هر مجموعهای میتواند کارها را دنبال کند و باید تمام دستگاهها و مردم با هم یار شوند تا باری از مسئولیتها کاسته شود.
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت خطاب به سازمانهای مردمنهاد حوزه عفاف و حجاب گفت: شما از این که میبینید دستور خدا روی زمین مانده و در جامعه آشکارا به دستور خداوند بیحرمتی میشود و آشکارا دستور خدای متعال زیر پاها له میشود و حرمت انسان مسلمان در جامعهای به نام جامعه اسلام شکسته میشود ناراحت میشوید و از اینکه میبینید عدهای به خود اجازه میدهند حجاب را مسخره کنند و به آن دهنکجی و بددهنی کنند ناراحت میشوید و رنج میبرید اما بدانید این ناراحتی و رنج شما در نزد خداوند اجر دارد.
حجتالاسلام والمسلمین اختری با تقدیر از اقدامات انجام شده در صدا و سیما و نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی در این زمینه بسیار زحمت میکشد و با تمام سختیهایی که دارد اقدامات خوبی را انجام دادهاند. وزارت کشور و شهرداری تهران نیز کمکهای مؤثری را به ما داشتهاند.
وی اظهار داشت: بنا بر روایتی از حضرت علی (ع) یک جامعه دینی سه علامت دارد که این علامتها عبارتند از عفت عمومی و فردی، تقوا و پاکدامنی و حیای در برابر انسان و خداوند که اگر این سه چیز در یک جامعه گسترده و عمومی شود دیگر خلافکار خجالت میکشد در جامعه کار خلافی را انجام دهد لذا اگر جامعه این شکل را پیدا کند و عفت، حیا و تقوا در آن وجود داشته باشد یک جامعه دینی بروز و نمود پیدا میکند.
در ادامه این همایش حجتالاسلام امرودی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران نیز به اهمیت فعالیت سازمانهای مردمنهاد در محلهها اشاره کرد و گفت: 4 میم در رفتارهای ما تأثیر دارد یکی از آنها مسجد است که باید آن را جدی بگیریم و در تمام لحظات و شرایط به آن پناه ببریم، میم دوم منزل و خانواده است که مؤثرترین جا برای تربیت فرزندان است هر چند این روزها با ورود دستگاههای مختلف تربیتی تأثیر خانواده کم شده است اما هنوز هم منزل نقش محوری و مهمی دارد.
وی ادامه داد: میم سوم محله است و مطالعات نشان میدهد محلاتی که هویت آنجا شکل گرفته باشد ازدواجها موفقتر است و آمار طلاق در آن محلات کمتر است و آسیبها کاهش پیدا میکند.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران افزود: میم چهارم مدرسه است که باید به آن نیز توجه ویژهای داشته باشیم به اعتقاد بنده تحول به پول نیازی ندارد بلکه یک جا و مکان میخواهد که خداوند مسجد و محله را قرار داده است و دوم مرد کار میخواهد و چه بسیار زنانی که مردانه در راه گسترش عفاف و حجاب ایستادگی کردند.
وی افزود: حجاب محدودیت نیست و امروز اگر جلوی بدحجابی را نگیریم فردا چاه و پسفردا دره در انتظار ما خواهد بود کاری را که آغاز شده است جهادی بزرگ در راه عفاف و حجاب است و باید دقت کنیم که سنگرهایمان را یک به یک از دست ندهیم.
-
منبع: فارس
۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]