واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۵۵ق.ظ)
ارتقاي کيفيت، استراتژي آموزش و پرورش است وزيرآموزش و پرورش گفت: مهم ترين و اساسي ترين استراتژي آموزش و پرورش ارتقاي کيفيت است که اگر امروز به آن پرداخته نشود در آينده چنين فرصتي نخواهيم داشت.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغر فاني درگردهمايي مديران و روساي آموزش و پرورش استان بوشهر گفت:در شرايطي که جمعيت دانش آموزي از 19 ميليون در سال هاي گذشته به 12ميليون نفرکاهش يافته است و امکانات، تجهيزات و بودجه آموزش و پرورش نيز نسبت به گذشته افزايش يافته، بهترين فرصت براي ارتقاي کيفيت است.
وي بيان کرد: امسال 250ميليارد تومان در قالب اجراي سند تحول و کيفيت بخشي به آموزش و پرورش اختصاص يافته است و در سال 94 اين بودجه به 300 ميليارد تومان مي رسد.
وزير آموزش و پرورش بيان کرد: تخصيص رديف بودجه سنواتي به استراتژي کيفيت بخشي به آموزش و پرورش و رسيدن به اين امر کمک مي کند.وي با بيان اينکه ساماندهي نيروهاي انساني يکي از اولويت هاي اصلي آموزش و پرورش است، اضافه کرد: با توجه به جمعيت 11 و نيم ميليوني دانش آموزان دولتي و يک ميليون همکار فرهنگي، نيروي انساني ما بيش از حد نياز است ولي به دليل توزيع نامناسب نيرو با مشکل مواجه بوديم. فاني بيان کرد: با وجود افزايش 200 هزار نفري جمعيت دانش آموزي و بازنشستگي 25هزار معلم بايد 40 هزار نفر نيروي انساني جذب مي شد که با اجراي سياست ساماندهي نيروي انساني يک نفر هم جذب نکرديم.
وي ادامه داد: در ادامه اين سياست طرح بهسازي نيروي انساني در آموزش و پرورش کليد خورد و بر اين اساس شايستگي هاي حرفه اي و انگيزه هاي همکاران فرهنگي افزايش مي يابد.
وزير آموزش و پرورش گفت: براي حل مسايل و مشکلات آموزش و پرورش چاره اي جز اجراي سياست توسعه مشارکت مردم، اولياي دانش آموزان و نهادهاي خصوصي نداريم.
فاني اضافه کرد: آموزش و پرورش با تکيه بر بودجه دولتي نمي تواند برمشکلاتش غلبه کند .
وي خاطرنشان کرد: هرچند سهم آموزش و پرورش از بودجه دولتي از 9.7درصد به 10.8درصد افزايش يافته ولي مشکلات مزمن اين نهاد تنها با توسعه مشارکت در همه بخش ها رفع مي شود.
فاني گفت: با روش هاي گذشته امکان پيشرفت و ترقي وجود ندارد به همين دليل تغيير روش ها و نگرش ها از ديگر سياست ها و اولويت هاي آموزش و پرورش است.
وزير آموزش و پرورش بر تمرکز زدايي دراين نهاد تاکيد و اضافه کرد: آموزش و پرورش متمرکز، خلاقيت را از بين مي برد و در اين صورت امکان رشد خلاقيت نيروي انساني از بين مي رود.
وي با تاکيد بر عملياتي کردن بودجه در مدارس گفت: اجراي طرح ارتقاي مديريت آموزشگاهي يکي ديگر از سياست هاي آموزش و پرورش است که به اين وسيله مي توانيم از توان مديران مدارس براي حل مشکلات مدارس استفاده کنيم.
فاني افزود: هم اکنون اين طرح با هدف ارتقاي کيفيت مديريت آموزشگاهي در پنج هزار و 700 مدرسه کشور در حال اجرا است.
وي بيان کرد: در برنامه ششم توسعه، اجراي سند تحول که مورد تاييد رهبر معظم انقلاب و رييس جمهوري است به عنوان يک سند بالادستي مفيد، مي تواند راهنماي عمل باشد که بايد در شش زيرنظام اجرا شود.
فاني تصريح کرد: هم اکنون زيرنظام برنامه درسي ملي در کشور آماده شده و تا آخر اسفند نيز سه زير نظام ديگر سند تحول قطعي مي شود همچنين به زودي نقشه راه سند تحول که راهنماي عمل اين سند خواهد بود، به شوراي انقلاب فرهنگي ارايه مي شود.
وي در پايان اظهار کرد: از 131راهکار سند تحول به 40 راهکار ورود کرديم که در قالب 99 برنامه اجرا مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]