واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۲۱ب.ظ)
نگاه آموزش و پرورش به مقوله شهيد و شهادت نگاه تربيتي است معاون فرهنگي و پرورشي وزارت آموزش و پرورش گفت: نگاه دولت تدبير و اميد و وزارت آموزش و پرورش به مقوله شهيد و شهادت و بزرگداشت والامردان عرصه نبرد، نگاه تربيتي است.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا کفاش در مراسم يادواره شهيد حسينعلي عالي و 36 هزار دانشآموز شهيد که در تالار فردوسي دانشگاه سيستان وبلوچستان برگزار شده با اشاره به اينکه دوران دفاع مقدس دوراني بود که بسيج نياز به پشتيباني داشت و دين در غربت بود، بيان کرد: بايد اين تفکر را همه ما در آموزش و پرورش نهادينه کنيم. آوردن وصيتنامهها، خاطرهها، ياد شهدا، تصاوير آنها در مدارس، فکر و انديشه و وصاياي آنها در منابع آموزشي از جمله کارهايي است که بايد در مدارس صورت گيرد.
وي با بيان اينکه امروز کمتر مدرسه و کوي و برزني است که به نام شهدا مزين نشده باشد، تصريح کرد: شهداي ما با امام حسين محشور هستند و آنها که ماندند بايد زينبي عمل کنند و اگر اينگونه نباشند يزيدياند.
کفاش با اشاره به اينکه امروز واکاوي دفاع مقدس و کار ارزشمند شهدا بر ما يک تکليف است، تصريح کرد: دفاع مقدس نمادها و نمونههايي چون شهيد شيرودي دارد و مامن بزرگمردان مهربان و صميمي و عاطفي است و در تاريخ زندگي همه شهدا دستگيري از محرومان و رسيدگي به ايتام بوده است. به همين دليل بود که آمادگي شهيد شدن و در خون غلتيدن را داشتند. براي همه ما و نسل جوان، زنده نگهداشتن نام شهدا و شناساندن آنها به نسلهاي بعد، يک فرض است و اين بهترين کاري است که ما مي توانيم در آموزش و پرورش انجام دهيم.
معاون پرورشي وزارت آموزش و پرورش افزود: شهدا با کمترين ادعا و با عمق صفا و ايمان در طول دفاع مقدس درخشيدند و ما به شدت نياز داريم به اين که اين ابعاد را در مدارس و بين نسل جوان مطرح کنيم.
وي گفت: دفاع مقدس يک جنگ نبود بلکه يک دانشگاه بزرگ بود و هر شهيد دفاع مقدس ستاره درخشاني در جامعه است، بزرگي و کرامت و عزت ما در دفاع مقدس بود و امروز آزادگاني که يکي يکي کشورشان را از چنگال ظلم رها ميکنند با استفاده از تفکر بسيجي به پيروزي ميرسند.
کفاش خاطر نشان کرد: افتخار ما در آموزش و پرورش زنده نگهداشتن ياد شهداست و از 32 مديرکل آموزش و پرورشي که داريم 27 مديرکل رزمنده و ايثارگر هستند.
معاون پرورشي وزير آموزش و پرورش بيان کرد: اردوي راهياننور اساس تربيت دانشآموزان است و آنها با اين اردو ياد دلاورمردان را در ذهن ميسپارند و ارزش دفاع مقدس را درک ميکنند. نگاه به راهياننور يک جريان بزرگ تربيتي اجتماعي است.
وي بيان کرد: يک بسيجي سني که در کنار يک معلم شيعه به شهادت مي رسد نمايانگر اين معنا بود که دشمن نميخواهد مسلمانان در کنار هم آسوده زندگي کنند. فهم و درک اينکه دشمن در مسير تفرقه بين مسلمانان قدم برميدارد بر ما لازم است.
کفاش با اشاره به سجاياي شهيد عالي گفت: شهيد عالي کار بزرگي کرد که خبرش به سرعت در بين همه لشکرها پيچيد، اين شهدا در خانوادههاي مومني سر برآورده و رشد کردند و به همين دليل به چنين درجهاي رسيدند. ما نيازمند آنيم که زندگي اين اسوههاي بزرگ را براي فرزندان و نسل جوان بازگو کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]