تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804547007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات راهکار جدید برای نجات دریاچه ارومیه


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: جزئیات راهکار جدید برای نجات دریاچه ارومیه

جزئیات راهکار جدید برای نجات دریاچه ارومیه

به‌ دلیل وجود این دو منطقه، در سال‌ های گذشته میزان آبی که به پیکره آبی دریاچه می‌ رسید از 1.5 میلیارد مترمکعب تجاوز نمی‌کرد و با توجه به شدت تبخیر دریاچه هر ساله ما شاهد کاهش آب دریاچه بودیم.

یک مقام مسئول در وزارت نیرو از اتصال زرینه رود به سیمینه رود به منظور آبرسانی به دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: از طریق خط انتقال می توان آب رودخانه ها را به پیکره اصلی دریاچه منتقل کرد.

موسوی با بیان اینکه حدود 900 میلیون مترمکعب از آب ورودی در این دو منطقه از بین می‌رود افزود: به‌ دلیل وجود این دو منطقه، در سال‌ های گذشته میزان آبی که به پیکره آبی دریاچه می‌ رسید از 1.5 میلیارد مترمکعب تجاوز نمی‌کرد و با توجه به شدت تبخیر دریاچه هر ساله ما شاهد کاهش آب دریاچه بودیم.این مقام مسئول در وزارت نیرو از مشخص کردن دو مسیر برای این طرح خبر داد و افزود: مسیر نخست از پایاب سد نوروزلو پس از جدا کردن آب شرب و صنعت مناطق پیرامونی از بند نوروزلو در نظر گرفته شده که خط انتقال از جاده کناری کانال آبگیر به طول حدود 12 کیلومتر اجرا شود.وی افزود: مسیر دوم آبگیری از قلعه بزرگ پیشنهاد شده که این مسیر حدود 4 کیلومتر است و با اصلاح مسیر، ساماندهی، بازگشایی و خرید محدود زمین‌ ها و با انجام مطالعه میدانی، انتقال از حوضه آبریز زرینه به حوضه آبریز سیمینه از این مسیر عملی خواهد بود.مدیرکل دفتر مدیریت به‌ هم پیوسته منابع آب حوضه دریاچه ارومیه تصریح کرد: با انتخاب مسیر مناسب و اتصال آب این دو رودخانه به‌ همدیگر، آب ورودی با کمترین تلفات به پیکره اصلی دریاچه خواهد رسید.
 سیدمرتضی موسوی مدیرکل دفتر مدیریت به‌ هم پیوسته منابع آب حوضه دریاچه ارومیه با بیان اینکه مطالعه طرح اتصال زرینه‌ رود به سیمینه‌ رود برای رسیدن آب به دریاچه ارومیه در مراحل پایانی قرار دارد گفت: پیش از بروز شرایط کنونی در دریاچه ارومیه، ورودی نرمال از آخرین ایستگاه‌ ها به دریاچه حدود 4 میلیارد مترمکعب بود که این میزان ورودی از سال 74 به بعد روند کاهشی داشته به‌ طوری که در سال‌ های اخیر ورودی دریاچه به دو میلیارد و 400 میلیون مترمکعب در سال رسیده است.
مدیرکل دفتر مدیریت به‌ هم پیوسته منابع آب حوضه دریاچه ارومیه اظهارداشت: این دو رودخانه در مجاورت هم از جنوب به دریاچه منتهی می‌ شوند، اما نقطه تلاقی سیمینه‌ رود به دریاچه به‌ دلیل تبخیر کمتر مناسب‌ تر است و با انجام یک طرح انتقال قرار است زرینه‌ رود به سیمینه‌ رود متصل شود.
 
وی افزود: برای جلوگیری از تبخیر و رسیدن آب به پیکره اصلی دریاچه، دو رودخانه زرینه‌ رود و سیمینه‌ رود پیش از ورود به دریاچه به هم متصل می‌ شوند. از طرف دیگر طی سال‌ های اخیر دو منطقه حائل (بافرزون) در جنوب این دریاچه به‌ وجود آمده که تبخیر در این مناطق بسیار بالا است و آب از این ناحیه به پیکره اصلی دریاچه نمی‌ رسد به‌ طوری که در یکی از مناطق حائل 13 درصد آب ورودی و در منطقه دیگر 23 درصد آب ورودی تبخیر می‌شود.





1393/10/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن