واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳۱ق.ظ)
سومين كنفرانس منطقه اي سيرد و جايگاه نخست ايران در سيرد جهاني كنفرانس منطقه اي سيرد از فردا آغاز به کار خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سومين كنفرانس منطقه اي سيرد (كنفرانسي كه مختص صنعت توزيع برق است) در حالي فردا با حضور حائري، مدير عامل توانير، آغاز به كار مي كند كه ايران عزم خود را براي تكرار مقام نخستين خود در كنفرانس سيرد 2015 جزم كرده است. ايران در كنفرانس سيرد 2013 با 96 مقاله عنوان نخست تعداد مقاله هاي پذيرفته شده را در معتبرترين رويداد بين المللي صنعت توزيع جهان از آن خود كرده بود.
سومين كنفرانس منطقه اي با حضور استادان، پژوهشگران، مديران صنعت برق كشور و همچنين نمايندگاني از سيرد بين الملل در روزهاي 23 و 24 دي 1393 در تهران برگزار مي شود.
در همين خصوص دبير كميته رابط سيرد با اشاره به اين كه ايران با 96 مقاله پذيرفته شده در كنفرانس 2013 استكهلم به عنوان مقام نخست در اين خصوص دست يافت، خاطرنشان ساخت: با توجه به توانمندي ها و مقاله هايي كه ايران در چند دوره گذشته كنفرانس سيرد ارائه كرده است، مسوولان اين كنفرانس بين المللي براي برگزاري منطقه اي آن در ايران رغبت دارند.
پرويز غياث الدين با بيان ا ين كه دبيرخانه سيرد بين الملل تنها به سه كشور ايران، چين و مالزي مجوز برگزاري منطقه اي سيرد را داده است، در خصوص اهميت اين كنفرانس تصريح كرد: حضور موفق ايران در كنگره بين المللي سيرد و كارگاه هاي آموزشي آن طي سال هاي اخير، همچنين استقبال گسترده شركت هاي توزيع براي استفاده از نتايج مقالات و كارگاه هاي آموزشي ارائه شده در سيرد بين الملل، كميته رابط سيرد ايران مستقر در انجمن صنفي كارفرمايي شركت هاي توزيع برق را بر آن داشت تا سومين كنفرانس منطقه اي سيرد را در تهران برگزار كند.
غياث الدين اظهارداشت: كنفرانس سيرد به دليل كاربردي بودن مقاله هاي ارائه شده، نتيجه و تجربه هاي پروژه هاي اجرا شده نمود پيدا مي كند و از همين رو نيزكنفرانس بين المللي سيرد تحولات دو سال گذشته بخش توزيع دنيا را در خود جمع كرده و نشان مي دهد.
دبير كميته رابط سيرد تشويق پژوهشگران، مديران و كارشناسان به ارائه مقالات كاربردي، ترغيب مديران و كارشناسان به انجام فعاليت هاي علمي و مهندسي و منطبق بر دانش روز و مستند كردن نتايج آن به صورت مقاله در شركت هاي توزيع، ايجاد فضاي مناسب و انگيزه براي مديران و كارشناسان به منظور ارتقاي سطح علمي و مهندس فعاليت هاي موجود و جلب مشاركت بيشتر دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري براي انتخاب پايان نامه هاي كاربردي در صنعت توزيع كشور را از جمله اهداف دومين كنفرانس منطقه اي سيرد عنوان كرد و افزود: همچنين تشويق مديران و كارشناسان شركت هاي توزيع براي بررسي و ريشه يابي حوادث و مشكلات شركت هاي متبوع خويش و ارائه راه حل هاي مناسب و مستند كردن آن و تشويق مديران، كارشناسان و دانشجويان به ارائه طرح هاي اجرايي متناسب در جهت رشد و پويايي صنعت توزيع برق با توجه به شرايط جغرافيايي، اجتماعي، آب و هوايي هر منطقه از ديگر اهدافي است كه برگزار كنندگان اين كنفرانس به دنبال رسيدن به آن هستند.
غياث الدين با بيان اين كه حضور در اين كنفرانس بين المللي تجربيات ارزشمندي در اختيار متخصصان و فعالان بخش توزيع برق كشور قرار مي گيرد، خاطرنشان ساخت: بهره گيري از كابل هاي فاصله دار، شبكه هاي خود نگهدار و غيره از جمله تجربياتي بود كه با حضور در كنفرانس سيرد به دست آمد و اكنون در داخل كشور نيز مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي در خصوص دومين كنفرانس منطقه اي سيرد نيز با بيان اين كه از وزير و معاون وزير نيرو و مدير عامل توانير نيز براي سخنراني و حضور در همايش دعوت شده است، تصريح كرد: دبيرخانه كميته رابط سيرد همان راه كنفرانس بين المللي را در پيش گرفته و سعي دارد مقاله هاي كاربردي را در داخل كشور ارئه دهد تا به اين ترتيب زمينه هاي لازم براي رشد و نمو بهتر و بيشتر صنعت توزيع كشور فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]