واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۷ب.ظ)
معاون بين الملل ستادحقوق بشرقوه قضائيه: در جمهوري اسلامي، رسانه ها تقريبا آزاد هستند معاون بين الملل ستادحقوق بشرقوه قضائيه گفت: در کشورهاي غربي، رسانه ها از خط قرمز ترسيم شده توسط دولت ها عبور نمي کنند در حاليکه در جمهوري اسلامي، رسانه ها تقريبا آزاد هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، کاظم غريب آبادي معاون بين الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائيه در مراسم رونمايي از دومين گزارش نقض حقوق بشر آمريکا و در دانشگاه تهران اظهار داشت: بزرگترين ظلم آمريکا و قدرت هاي جهاني اين است که کاري کرده اند که هر جا صحبت از انرژي هسته اي و فناوري هسته اي مي شود افکار عمومي جهان آن را مترادف با سلاح هاي هسته اي مي دانند.
وي افزود: پديده حقوق بشر به شکل امروزي بعد از کشتار ميليون ها انسان بيگناه در دو جنگ جهاني از سوي غربي ها، توسط خودشان مطرح شد؛ در حاليکه دين اسلام خيلي قبل تر از آن مسئله کرامت ذاتي انسان را مطرح کرده است نه کرامت بر مبناي قراردادهاي اجتماعي.
غريب آبادي با بيان اينکه با ساختارسازي هاي صورت گرفته حقوق بشر در جمهوري اسلامي ايران نهادينه شده است، اظهار داشت: در فصل سوم قانون اساسي کشورمان با عنوان «حقوق ملت» در بيش از ۲۰ اصل موضوع حقوق شهروندي مطرح شده و در قوانين عادي نيز ساختارمند شده است؛ وجود ساختارهايي مانند کميسيون اصل نود مجلس يا ستاد حقوق بشر قوه قضائيه که ۹ وزير در آن حضور دارند از جمله اين ساختارهاست.
معاون امور بين الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائيه با طرح اين سئوال که کدام کشور تا اين حد براي حفظ حقوق مردم ساختارسازي کرده است، ادامه داد: در بسياري از کشورهاي غربي تنها يک نهاد ملي که دولتي نيست و الزامي هم براي پيگيري همه مسائل ندارد، براي پيگيري حقوق شهروندي ايجاد کرده اند و البته کشورهاي غربي مفهوم حقوق بشر را نيز تنها محدود به حقوق مدني و سياسي کرده اند و از مفاهيمي مثل حقوق اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي غفلت کرده اند.
وي با اشاره به وجود ۶ هزار نشريه و ۱۲۰ خبرگزاري و سايت داراي مجوز فعاليت در ايران، تصريح کرد: برخلاف آنچه تبليغ مي شود در کشورهاي غربي، رسانه ها از خط قرمز ترسيم شده توسط دولت ها عبور نمي کنند در حاليکه در جمهوري اسلامي، رسانه ها تقريبا آزاد هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]