واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳۵ق.ظ)
برندهاي نوظهور خط مشي ثابت توليد ندارند / تبليغات هميشه کارساز نيست متاسفانه تفکر برخي افراد برندساز بر اين پايه است که مي توانند با تبليغات گسترده و هياهوي فراوان محصول خود را به مشتريان تحميل کنند.
مهدي خانمحمدي مدير عامل شرکت نان سحر درخصوص چگونگي برند ماندن و توانايي رقابت در بازارداخلي و خارجي به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: يکي از رازهاي ماندگاري برندها در کشور، خط مشي و کيفيت توليدي است که اين بنگاه هاي اقتصادي در دستور کار خود قرار مي دهند و براي توليدات خود، سيستم هاي نويني را طراحي مي کنند.
وي ادامه داد: به طور کلي، بايد براي توليد يک محصول يا خدمت سيستمي را به طور مداوم تعريف کنيم تا خود کالا بخواهد مورد مقبوليت مردمي قرار بگيرد و چندان زور تبليغات را نخواهيم براي فروش بيشتر بکار گيريم.
مديرعامل نان سحر گفت: متاسفانه شايد در بعضي از صنايع، کارخانه داران تنها به فکر کمک و تسهيلات دولتي هستند، درست است که تسهيلات راهگشاي مشکلات است اما براي برند شدن با سختي هايي دست و پنجه نرم مي کنيم که شيريني پس از آن موفقيت بسيار دلپذيرتر است.
وي افزود: در واقع هر صنعتي که روي پاي خود مي ايستد و قابليت مطرح شدن را به عنوان يک برندمعتبر در سطح جامعه پيدا مي کند، در ابتدا صنعت خود را با رشد مواجه کرده و نتيجه اين رشد و ارتقاء تنها به معناي يافتن قدرت ورود به بازارهاي رقابتي داخلي و سپس خارجي است.
خان محمدي با انتقاد از نگرش هاي غلط بعضي از کارخانه ها براي تبليغات و برندسازي نيز گفت: افرادي که به تازگي گام در عرصه برندسازي نهاده اند، اکثر بر اين اعتقاد تاکيد دارند که مي توان در مدتي کوتاه به يک سطح مقبوليت اجتماعي براي فروش کالاي خود برسند و تبليغات گسترده کالاي خود را به معرض نمايش مي گذارند.
وي تصريح کرد: اما جنجال و هاي و هوي در صنايع و برند چندان جايي ندارد و در برند شدن محصول يا کالايي تاثير بسزايي ندارد و نتيجه آن حضوري کوتاه مدت و حذف زودهنگام از عرصه رقابت با ساير رقبا مي شود.
خانمحمدي با تاکيد بر کيفيت و بازاريابي مناسب، اظهارکرد: اگر بازاريابي محصولات و فروش آن، به سمت و سوي حرفه اي شدن پيش برود و از سوي ديگر مهمترين فاکتور کالا يعني کيفيت نيز توام با آن باشد طبيعي است که آن محصول در سطح جامعه هم با استقبال مواجه مي شود.
وي درباره اهميت ميزان تسهيلات براي برند شدن در کشور نيز اشاره داشت و خاطرنشان کرد: دريافت تسهيلات کلان در توليد بعضي از محصولات به يک امري طبيعي روال شده است که نتيجه آن گذرا بودن فعاليت هاي يک برند است که فعاليت آنها پاياني غم انگيز هم دارد ؛ ورود کارشناسي نشده به بازار توليدي عملا نابودي سرمايه است و اين شکست پيامدهاي منفي را مانند از بين رفتن آبروي توليد داخل و گردش سليقه مشتريان داخلي به سمت توليدات خارجي را در بردارد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: جشنواره هاي فراوان غيرتخصصي چندان نمي تواند براي اين صنعت مفيد باشد و بايد مسئولين دولتي از کميت به کيفيت روي بياورند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]