تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830144545




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برندهاي نوظهور خط مشي ثابت توليد ندارند / تبليغات هميشه کارساز نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳۵ق.ظ)
برندهاي نوظهور خط مشي ثابت توليد ندارند / تبليغات هميشه کارساز نيست متاسفانه تفکر برخي افراد برندساز بر اين پايه است که مي توانند با تبليغات گسترده و هياهوي فراوان محصول خود را به مشتريان تحميل کنند.
مهدي خانمحمدي مدير عامل شرکت نان سحر درخصوص چگونگي برند ماندن و توانايي رقابت در بازارداخلي و خارجي به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: يکي از رازهاي ماندگاري برندها در کشور، خط مشي و کيفيت توليدي است که اين بنگاه هاي اقتصادي در دستور کار خود قرار مي دهند و براي توليدات خود، سيستم هاي نويني را طراحي مي کنند.
وي ادامه داد: به طور کلي، بايد براي توليد يک محصول يا خدمت سيستمي را به طور مداوم تعريف کنيم تا خود کالا بخواهد مورد مقبوليت مردمي قرار بگيرد و چندان زور تبليغات را نخواهيم براي فروش بيشتر بکار گيريم.
مديرعامل نان سحر گفت: متاسفانه شايد در بعضي از صنايع، کارخانه داران تنها به فکر کمک و تسهيلات دولتي هستند، درست است که تسهيلات راهگشاي مشکلات است اما براي برند شدن با سختي هايي دست و پنجه نرم مي کنيم که شيريني پس از آن موفقيت بسيار دلپذيرتر است.
وي افزود: در واقع هر صنعتي که روي پاي خود مي ايستد و قابليت مطرح شدن را به عنوان يک برندمعتبر در سطح جامعه پيدا مي کند، در ابتدا صنعت خود را با رشد مواجه کرده و نتيجه اين رشد و ارتقاء تنها به معناي يافتن قدرت ورود به بازارهاي رقابتي داخلي و سپس خارجي است.
خان محمدي با انتقاد از نگرش هاي غلط بعضي از کارخانه ها براي تبليغات و برندسازي نيز گفت: افرادي که به تازگي گام در عرصه برندسازي نهاده اند، اکثر بر اين اعتقاد تاکيد دارند که مي توان در مدتي کوتاه به يک سطح مقبوليت اجتماعي براي فروش کالاي خود برسند و تبليغات گسترده کالاي خود را به معرض نمايش مي گذارند.
وي تصريح کرد: اما جنجال و هاي و هوي در صنايع و برند چندان جايي ندارد و در برند شدن محصول يا کالايي تاثير بسزايي ندارد و نتيجه آن حضوري کوتاه مدت و حذف زودهنگام از عرصه رقابت با ساير رقبا مي شود.
خانمحمدي با تاکيد بر کيفيت و بازاريابي مناسب، اظهارکرد: اگر بازاريابي محصولات و فروش آن، به سمت و سوي حرفه اي شدن پيش برود و از سوي ديگر مهمترين فاکتور کالا يعني کيفيت نيز توام با آن باشد طبيعي است که آن محصول در سطح جامعه هم با استقبال مواجه مي شود.
وي درباره اهميت ميزان تسهيلات براي برند شدن در کشور نيز اشاره داشت و خاطرنشان کرد: دريافت تسهيلات کلان در توليد بعضي از محصولات به يک امري طبيعي روال شده است که نتيجه آن گذرا بودن فعاليت هاي يک برند است که فعاليت آنها پاياني غم انگيز هم دارد ؛ ورود کارشناسي نشده به بازار توليدي عملا نابودي سرمايه است و اين شکست پيامدهاي منفي را مانند از بين رفتن آبروي توليد داخل و گردش سليقه مشتريان داخلي به سمت توليدات خارجي را در بردارد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: جشنواره هاي فراوان غيرتخصصي چندان نمي تواند براي اين صنعت مفيد باشد و بايد مسئولين دولتي از کميت به کيفيت روي بياورند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن