تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860348179




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آثار چهارمین دوسالانه شهری تا پایان سال 94 در تهران نصب می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مظفری خبرداد:
آثار چهارمین دوسالانه شهری تا پایان سال 94 در تهران نصب می‌شوند
رئیس شورای سیاست‌گذاری دوسالانه مجسمه‌های شهری از نصب آثار این رویداد هنری تا پایان سال 94 در شهر تهران خبر داد.


به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، هادی مظفری معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران با اعلام این خبر گفت: چهارمین دوسالانه مجسمه‌های شهری به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای هنری به مرحله انتخاب آثار رسید و در مجموع 1176 اثر رسیده به دبیرخانه این دوسالانه از سوی 580 هنرمند، در چهار روز داوری و تبادل نظر شورای انتخاب؛ متشکل از بهروز دارش، ایرج محمدی، حمید شانس، رضا قره‌باغی و ریما اسلام‌مسلک؛ 221 اثر از 210 هنرمند به بخش نمایشگاهی این رویداد راه پیدا کردند.

 معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران و رئیس شورای سیاست‌گذاری دوسالانه مجسمه های شهری افزود: نکته‌ای که هیات انتخاب این دوسالانه با آن مواجهه بودند حجم بالای آثار رسیده بود که با کارشناسی دقیق و دقت نظر این هیات، آثار برتر برای حضور در بخش نمایشگاهی چهارمین دوسالانه مجسمه‌های شهری انتخاب شدند.  

وی با اشاره به رشد کمی آثار این دوسالانه گفت: نکته ویژه این رویداد در تعداد هنرمندان راه‌یافته به نمایشگاه دوسالانه است که رشد 45 درصدی را نشان می‌دهد که این موضوع برای جامعه مجسمه‌سازی نویدبخش است و نشان می‌دهد که دوسالانه مسیر رو به تعالی خود را طی می‌کند و نسبت به دوره سوم که 180 اثر به نمایشگاه آثار این رویداد راه یافت، تفاوت چشمگیری را شاهد هستیم.

 معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران افزود: نکته قابل توجه دیگری که می‌باید به آن اشاره کرد حضور مجسمه‌ساران خانم است که در این رویداد به ارائه اثر پرداختند و این نکته نیز می‌تواند برای جامعه مجسمه‌سازی کشور نوید بخش باشد.

مظفری با اشاره به برپایی نمایشگاه چهارمین دوسالانه مجسمه شهری همزمان با دهه فجر گفت: در حال حاضر تلاش ما و تمام مجسمه‌سازان حاضر در این دوسالانه این است که آثار خود را تا 12 بهمن‌ماه برای برپایی نمایشگاهی با شکوه در دهه فجر آماده کنند تا این آثار را در این ایام باشکوه در معرض دید مردم علاقمند به هنر  شهر تهران قرار دهیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری چهارمین دوسالانه مجسمه‌های شهری با اشاره به دیگر اقدامات این رویداد هنری گفت: همزمان با برپایی نمایشگاه کاتالوگ آثار نمایشگاهی دوسالانه منتشر خواهد شد و همچنین نشست‌هایی با موضوع بررسی وضعیت مجسمه‌سازی ایران، آسیب‌شناسی مجسمه‌های شهری و خلاقیت در عرصه هنر مجسمه‌سازی را همزمان با روزهای برپایی نمایشگاه با حضور صاحب نظران برگزار خواهیم کرد.

وی با اشاره به مرحله داوری آثار افزود: داوران چهارمین دوسالانه مجسمه‌های شهری متشکل از مرتضی نعمت الهی، نادر قشقایی، مهرداد ایروانیان، کوروش گلناری و کامبیز صبری همزمان با برپایی نمایشگاه در بهمن‌ماه داوری آثار را انجام خواهند داد تا 5 برگزیده اول این رویداد هنری معرفی شوند.

مظفری دوسالانه مجسمه‌های شهری را فرصت و ویترین بهترین ایده‌های جامعه مجسمه‌سازی قلمداد کرد و گفت: اراده و تلاش سازمان زیباسازی شهر تهران بر این است که هر تعداد از آثاری که با رعایت کیفیت امکان ساخت تا پایان سال جاری را داشته باشند به هنرمندان سفارش دهد تا این آثار هرچه زودتر در سطح شهر تهران به نمایش عمومی درآیند.

وی افزود: این دوسالانه قصد دارد نیاز هنری، فضای شهر تهران را تامین کند و تا پایان سال 94 سفارش ساخت آثار راه یافته به چهارمین دوسالانه مجسمه‌های شهری را به هنرمندان خواهم داد.

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: در حال حاضر نیز سفارش آثار دوسالانه گذشته و همچنین جشنواره ساعت‌های آفتابی که تاکنون فرصت ساخت پیدا نکرده بودند به هنرمندان ارائه شده و طی دو مرحله 20 و 50 اثر را که سفارش ساخت آنها را داده‌ایم، طی سال آینده در شهرتهران نصب خواهیم کرد.

 گفتنی است، چهارمین دوسالانهٔ مجسمه‌های فضای شهری به ریاست جمال کامیاب بهمن‌ماه در تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن