تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832307188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مروری بر جنجالی‌ترین کتک‌کاری‌های سیاسی /از زخمی شدن مطهری و سیلی‌ که به بازرگان نخورد تا عصبانیت شیخ قدرت و کوچک‌زاده


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مروری بر جنجالی‌ترین کتک‌کاری‌های سیاسی /از زخمی شدن مطهری و سیلی‌ که به بازرگان نخورد تا عصبانیت شیخ قدرت و کوچک‌زاده
ساحت سیاست ایران شاهد برخوردهای شدید و حتی فیزیکی میان نمایندگان مجلس و چهره‌های شناخته شده سیاسی بوده است.


به گزارش نامه نیوز، مطهری، رفع حصر، فتنه، نمایندگان مجلس، قوه قضائیه، روحانی، شورای عالی امنیت ملی، کلماتی است که بعد از سال 88 بارها و بارها کنار هم آمده است و زمینه ساز جنجال‌های فراوانی در کشور شده است.

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از جمله معدود نمایندگانی است که به صورت جدی پیگیر مسائل و حاشیه‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 88 است. او معتقد است با توجه به پایان رسیدن دوران سخت سال 88، می‌توان به حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی پایان داد و آنها را در کنار محمود احمدی نژاد در دادگاهی صالح محاکمه کرد.

این اظهارات علی مطهری، چندان به مذاق برخی نمایندگان مجلس خوش نمی‌آید و آنان مطهری را متهم به فتنه گری و حمایت از سران فتنه می‌کنند. نمونه بارز این رفتار روز گذشته در حین سخنرانی مطهری رخ داد. نمایندگان مجلس در اعتراض به سخنان مطهری کاری کردند که سخنان او نیمه تمام بماند و حتی درگیری فیزیکی نیز به این بهانه در مجلس رخ بدهد.

عابد فتاحی ماجرای درگیری مجلس را اینگونه روایت می‌کند:«ناگهان احساس کردم موج عظیمی از نمایندگان به سوی مطهری روانه شدند.
وقتی احساس کردم مساله جنجال آمیز شد به طرف تریبون رفتم و به دلیل فشار مخالفان به سمت مطهری، ناچار شدم تریبون را از حضور برادران مخالف خالی کنم تا بتواند به نطق خود ادامه دهد. در این میان ورودی تریبون را گرفته بودم تا نمایندگان امکان نزدیک شدن به مطهری را نداشته باشند. درگیری همچنان ادامه داشت. من سه بار پیش مطهری رفتم و گفتم توروخدا بس است، ادامه ندهید. اما قبول نکرد و گفت باید حتما نطقم را تمام کنم. در این شرایط ابوترابی به مطهری گفت شما که به حرف من گوش نمی دهد حداقل نمایندگان دیگر به حرف من گوش کنند و بر صندلی های خود بنشینند. زمانی که مطهری بار دیگر نطق خود را ادامه داد مخالفان از طرف چپ تریبون وارد شدند و خواستند نطق مطهری را پاره کنند که او دفاع کرد و اجازه نداد. اما نمایندگانی که موفق نشده بودند موجی او را به سمت در خروجی صحن هل داده و او بر زمین افتاد و به خاطر فشارها دستهایش زخمی شد.»

با زخمی شدن دست‌های مطهری، داستان روز گذشته مجلس به پایان رسید. تا پارلمان ایران بازهم شاهد درگیری فیزیکی در صحن علنی خود باشد. پیش از این نیز در ادوار مختلف مجلس ایرانیان شاهد درگیری‌های فیزیکی و لفظی گوناگونی میان نمایندگان مجلس بودند.

مجلس اول شورای اسلامی بی‌شک از پربارترین و جنجالی‌ترین مجالس ادوار ایران بوده است که در آن تمام جریان‌های سیاسی با سلایق مختلف در آن حضور داشتند. از مهندس بازرگان تا صادق خلخالی!

از آستین بالا زدن موسوی تبریزی تا سیلی خوردن معین فر

همین تضارب آرا زمینه تنش‌های سیاسی فراوانی را به وجود آورده بود. اولین درگیری حاصل از انتخابات مجلس شورای اسلامی نه در صحن علنی مجلس بلکه در قم اتفاق می‌افتد. آیت‌الله نوری همدانی از مراجع معظم تقلید قم در خاطرات خود به افتتاحیه این مجلس و دیدار با برخی نمایندگان در قم و ماجرای سخنرانی مهندس بازرگان اشاره می‌کند و می‌گوید:« مهندس بازرگان همین طور صحبت می‌کرد که علما خوب است در سیاست و مدیریت مملکت دخالت نکنند، چون تجربه‌شان کم است. آنها باید فقط نظارت داشته باشند. ما که تجربه‌مان زیاد است، بهتر است مدیریت مملکت را به عهده داشته باشیم و ... که ناگهان آقای سید حسین موسوی تبریزی، داماد ما، که یکی از وکلای دوره اول مجلس شورای اسلامی از تبریز بود و در آخر جمعیت نشسته بود، از جایش بلند شد.آستین‌هایش را کم‌کم بالا زد و قدم به قدم جلو آمد و گفت: «گوش کردن به این حرفها خلاف شرع است.» و آمد و دستش را با سرعت و شدت بلند کرد و خواست کشیده بسیار محکمی به صورت آقای مهندس بازرگان بزند که بعضی از کسانی که در اطراف آقای بازرگان بودند بلند شدند و نگذاشتند. خلاصه مجلس به هم خورد.»

درگیری موسوی تبریزی با مهندس بازرگان سرآغاز، تنش‌های سیاسی در اولین دوره مجلس شورای اسلامی بود که یکی از معروف ترین آنها حمله به علی‌اکبر معین‌فر در حین ادای نطق پیش از دستور از تریبون مجلس و به هم زدن سخنرانی مهندس مهدی بازرگان بود. مهندس بازرگان که بعد از استعفا از ریاست دولت موقت با رای مردم راهی مجلس شورای اسلامی شده بود، در نطق‌های خود به عملکرد دولت و نیروهای امنیتی اعتراض می‌کرد که در جریان یکی از این نطق‌ها یکی از جنجالی ترین روزهای مجلس شورای اسلامی شکل گرفت.

در 15 مهر سال شصت، مهندس بازرگان در نطق خود به نحوه برخورد با مردم اعتراض کرد و بارها با شعار « مرگ بر بازرگان» نمایندگان مجلس سخنان وی قطع شد و سرانجام به این جمله رسید که:« ﻣﺼﻴﺒﺖ ﺑﺎرﺗﺮ از ﻫﻤﻪ و ﺣﺎﺻﻞ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﻫﺎ و ﺑﻲ رﺣﻤﻲ ﻫﺎ اﻓﺰوده ﺷﺪن ﻧﺎراﺿﻲ ﻫﺎ و اﻧﺘﻘﺎﻣﺨﻮاﻫﺎن و ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻛﻨﻨـﺪﮔﺎن از اﻧﻘﻼب و دﻳﻦ اﺳﺖ و ﺣﻴﺜﻴﺖ و ﺣﻘﺎﻧﻴﺖ اﺳﻼم ﻛﻪ در دﻧﻴﺎ ﻟﻜﻪدار ﻣﻲﻛﻨﺪ...» بیان این جملات کافی بود تا صبر برخی از نمایندگان به پایان برسد و به سمت بازرگان هجوم ببرند. حجت الاسلام صادق خلخالی از جمله مشهورترین حمله کنندگان به مهندس بازرگان بعد از آن نطق معروف بود. بعد از این حمله سخنرانی بازرگان نیمه تمام باقی ماند.





اما مشهورترین درگیری مجلس اول به سال 62 و نطق هاشم صباغیان و حمله به معین فر اختصاص دارد هنگام نطق پیش از دستور هاشم صباغیان، نیروهای موسوم به خط امام به این نطق اعتراض کرده و جلسه مجلس متشنج می‌شود، در این هنگام معین‌فر به سمت تریبون رئیس مجلس رفته و دو دستش را بر روی میز هاشمی زده و فریاد می‌زند: «آقای رئیس، این چه وضعیتی است، چرا مجلس را آرام نمی‌کنید؟ در این هنگام عادل اسدی، نماینده اهواز، با سیلی محکمی با معین فر برخورد می‌کند.»

اکبر هاشمی رفسنجانی که در آن زمان عهده دار ریاست مجلس شورای اسلامی بود در خاطرات خود این ماجرا را اینگونه روایت می‌کند:«سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۶۲ در جلسه‌ علنی‌، آقای‌ [هاشم‌] صباغیان‌ [نماینده‌ تهران‌] در نطق‌ پیش‌ از دستور، با مظلوم‌ نمایی‌، جریان‌ برخورد روز جمعه‌ را گفت‌ و آخر صحبت‌ او آقای‌ قره‌باغ‌ دخالت‌ کرد و دعوایشان‌ شد. به‌کتک‌ کاری‌ رسید. تریبون‌ را قطع‌ کردم‌ و پخش‌ از رادیو قطع‌ شد. آقایان‌ [علی‌ اکبر] معین‌فر و [هاشم‌] صباغیان‌ را به‌ اتاقی‌ منتقل‌ کردند و تحت‌ حفاظت‌ گرفتند. جلسه‌ را دوباره‌ شروع‌ کردم‌ وبرای‌ مردم‌ ماجرا را مختصرا توضیح‌ دادم.»

که ناگاه غفاری خشمگین/ برآورد دستانش از آستین

معین‌فر نیز حمله هادی غفاری را اینگونه توضیح می‌دهد: «حضار جلسه ملاحظه کردند که حدود ۱۰ نفر از نمایندگان محترم بر سر آقای صباغیان ریختند و با ضربات مشت و لگد ما را مضروب و مصدوم کردند. خصوصاً حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای هادی غفاری با خارج ساختن کفش از پای خود و کوفتن‌های مرتب بر سر و صورت و بدن اینجانب گوی سبقت را از دیگران ربودند.»


فخر الدین حجازی، داستان حمله هادی غفاری به معین فر را در قالب شعر کوتاهی اینگونه به نظم روایت می‌کند:« معین‌فر مقاوم چو پیلان مست/ به این سوی و آن سوی می‌برد دست/که ناگاه غفاری خشمگین/ برآورد دستانش از آستین/ بزد مشت بر کله چاق تن/ که خون از سرش گشت فواره زن»

سیلی که به عبدالله نوری نخورد

مجلس‌های دوم، سوم و چهارم روزهای آرامی را بدون درگیری فیزکی به پایان رساندند تا به نوبت به مجلس پنجم رسید. عبدالله نوری« وزیر کشور دولت خاتمی» برای پاسخ گویی به سوال نماینده دزفول راهی مجلس شورای اسلامی شد. عبدالله نوری در حین سخنان خود از حمله گروه‌های فشار به تجمعات قانونی انتقاد کرد. این سخنان نوری باعث عصبانیت محمد حسن جمشیدی، نماینده روحانی بهشهر، شد و او به سمت تریبون مجلس برای حمله فیزیکی به عبدالله نوری حرکت کرد. قدرت الله نظری نیا، نماینده روحانی کنگاور، درمیانه راه مانع جمشیدی شد و سیلی جمشیدی به نظری نیا اصابت کرد. تا سیلی که قرار بود به صورت عبدالله نوری بنشیند برچهره نظری نیا نشست.

وقتی استعفای نماینده زن، شیخ قدرت را عصبانی کرد!


مجلس ششم نیز از جمله مجلس‌های پرحاشیه ایران بود که در آن درگیری و کشمکش کم نبود. این مجلس با اکثریت اصلاح طلبان آغاز به کارکرد و در همان روزهای اول شاهد درگیری درباره اصلاح قانون مطبوعات بود. یکی از درگیری‌های معروف مجلس ششم که عکس آن هم به صورت گسترده در رسانه‌ها پخش شد، اعتراض قدرت الله علیخانی به نطق استعفای فاطمه حقیقت جو بود. علیخانی که با عصبانیت به سمت تریبون مجلس حرکت می‌کرد تا با حقیقت جو برخورد کند توسط نمایندگان مجلس کنترل شد تا برخوردی میان او و نماینده زن مجلس رخ ندهد.





مجلس هشتم و سیلی هایی که نواخته شد

یکی دیگر از جنجال‌ها و درگیری‌های فیزیکی میان چهره‌های سیاسی ایران در سال1383 اتفاق افتاد. در آن سال عیسی سحرخیز، نمایندهٔ مدیران مسوول جراید در هیات نظارت بر مطبوعات بود و در نشست هفتگی این هیات بر سر مطلب یکی از مجلات هفتگی درباره روابط دختران و پسران با غلامحسین محسنی اژه‌ای که رئیس دادگاه ویژه روحانیت و نماینده قوه قضائیه در هیات نظارت بر مطبوعات بود درگیر و ادعا شده که «محسنی اژه‌ای اقدام به پرتاب قندان به سوی او و سپس گاز گرفتن شانهٔ چپ سحرخیز نمود.

مجلس هشتم نیز شاهد کشمکش‌های فراوانی درون خود بود و حتی کار به زدن سیلی به صورت نماینده دولت در جریان استیضاح وزیر کشور رسید. در آبان ماه سال 1387 تعدادی از نمایندگان مجلس هشتم طی نامه‌ای از محمود احمدی نژاد می خواهند تا برای تجهیز مساجد حوزه‌های انتخابیه خود به آن ها کمک مالی کند.ظاهراً این موضوع با موافقت احمدی نژاد همراه نمی شود اما محمد عباسی مدیرکل وقت «دفتر دولت در مجلس» از این فرصت استفاده کرده و دست به ابتکار جالبی می زند.

در آن زمان بحث استیضاح علی کردان به دلیل مدرک دکترای جعلی در مجلس داغ بود و حامیان دولت سعی داشتند تا به هر شکل ممکن نمایندگان امضاکننده طرح استیضاح علی کردان را مجاب کنند تا امضای خود را پس بگیرند.

در همین راستا محمد عباسی، رسید دریافت چک های 5 میلیون تومانی کمک هزینه مساجد را در «رو» و رسید دیگری مربوط به پس گرفتن امضای استیضاح کردان را در «زیر» قرار می دهد و از برخی نمایندگانی که استیضاح کردان را امضا کرده‌ بودند می‌خواهد تا آن برگه ها را به عنوان رسید دریافت چک امضا کنند!

نمایندگان هم بی خبر از همه جا برای دریافت چک هر دو رسید را امضا می کنند اما عوض حیدرپور نماینده شهررضا بعد از امضا متوجه می‌شود که چرا دو رسید از او گرفته‌اند! و بعد از پیگیری ماجرا، قضیه روشن می‌شود.

در این بین حمید رسایی و علی‌اصغر زارعی وقتی متوجه قضیه می‌شوند اول با دفتر احمدی نژاد تماس می گیرند و در این باره پرس و جو می کنند و وقتی دفتر احمدی نژاد از موضوع چک های 5 میلیون تومانی اظهار بی اطلاعی می کند، سردار زارعی هم یک سیلی آب دار بر گونه‌های فرد متخلف می‌نوازد!

دیگر درگیری این مجلس، دعوا بین دو نماینده اصلاح طلب و اصول‌گرای شهر قزوین بود. سایت‌ها این درگیری را اینگونه روایت کردند:« دو نماینده اصولگرا و اصلاح‌طلب برای دقایقی با یکدیگر درگیر شدند. این درگیری در حین بررسی لایحه اصلاح ماده 19 قانون نوسازی و عمران شهری رخ داد.این در حالی بود این دو نماینده که درگیری فیزیکی نیز با یکدیگر داشتند هر دو نماینده استان قزوین هستند.روح‌الله جانی عباسپور نماینده بوئین‌زهرا و آوج از اصولگرایان و امیر‌طاهرخانی نماینده تاکستان هستند که در حین درگیری قدرت‌الله علیخانی نماینده قزوین نیز به اعتراض پرداخت که با وساطت برخی نمایندگان همچون محمدرضا باهنر پایان یافت.»

سیلی دیگری که در مجلس هشتم تواخته شد میان رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها و حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی بود. بهروز مرادی رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها به عنوان نماینده دولت در صحن علنی حاضر می شود تا در خصوص طرح دوفوریتی استفساریه ماده ۱۲ قانون هدفمندسازی یارانه‌ها اظهار نظر کند.

در این جلسه روایت های آماری نمایندگان از اجرای مرحله اول هدفمندی یارانه ها خیلی به مذاق مرادی خوش نمی آید و به طعنه می گوید که "این آمار کوچه بازاری چیست که ارائه می‌دهید؟" این سخن آتش سیدحسین حسینی نماینده فریمان را شعله ور می کند و با مرادی درگیری فیزیکی پیدا می کند و این وسط یکی دوتا سیلی هم رد و بدل می شود.

مرادی عصبانی از این اتفاق، مجلس را نسبتی ناروا به مجلس می دهد و فریاد اخراج کنید از صندلی های نمایندگان بلند می شود. لاریجانی که توهین نماینده دولت را شنیده بود دستور اخراج مرادی از صحن را می دهد.

ماجراهای مطهری و کوچک زاده روسی!

در مجلس هشتم، اصطکاک های کوچک زاده با علی مطهری در مجلس هشتم دیدنی و شنیدنی بود.در یکی از جلسات علنی علی مطهری اشاره کرد که قبلا با کوچک زاده همکلاس بوده و در دوره دبیرستان او را «کوچکف روسی» صدا می کردند. این سخن منجر به عصبانیت کوچک زاده و پرتاب یکی از اشیا دم دستش به سمت مطهری منجر شد.





درگیری فیزیکی آقای نماینده با محافظ رئیس جمهور

مجلس نهم نیز به جز ماجرای دیروز مطهری بازهم  شاهد درگیری فیزیکی بوده است. اینبار یکی از نمایندگان مردم با اعضای تیم حفاظت رئیس جمهور روحانی در جریان بازدید رئیس جمهور از زلزله زدگان برازجان درگیر می‌شود. پس از ورود رئیس جمهور به بیمارستان مردم که علاقه‌مند بودند با ایشان دیدار کنند به سمت وی رفتند ولی با برخورد نا مناسب تیم حفاظتی ایشان مواجه شدند. همین موضوع باعث شد تا سید مهدی موسوی نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی دخالت کرده و نسبت به رفتار ماموران اعتراض کند. این اعتراض به برخورد فیزیکی بین موسوی‌نژاد و یکی از محافظان رئیس‌جمهور منجر شد.

نکته جالب توجه در این درگیری‌ها این است که هر دو جناح اصلی کشور یعنی اصلاح طلبان و اصول گرایان نقش بسزایی در این درگیریهای و دعواهای سیاسی داشتند و شاید در سال‌های پیش رو بازهم شاهد این چنین درگیری‌ها و رد و بدل شدن سیلی و یا همان دموکراسی مشت و لگد در سپهر سیاست ایران باشیم.




۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن