تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860496795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از این اقلام دوری کنید تا به سرطان مبتلا نشوید


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
cancer
ما با بسیاری از گزارشات در ارتباط با بر ترسی که در وجود  انسانها رخنه کرده روبرو شدیم چون آنها مایل بودند بدانند که آیا این ترکیبات واقعا  از عوامل بوجود آوردن سرطان هستند، ، یا سبب بوجود آمدن سرطان خواهند شد، یا اینکه آگاهی  دقیقی بر سرطانی بودن آنها ندارند حقیقت امر این است که ما دقیقا نمی‌دانیم برخی کالاها تا چه میزان می‌توانند خطرناک باشند؛ اما بهترین کاری که می‌توان انجام داد، داشتن اطلاعات علمی و تصمیم‌گیری بر مبنای این اطلاعات است. به همین منظور در اینجا به معرفی ۵ کالای متعارف در خانه اشاره می‌کنیم که می‌توانند سرطان‌زا باشند.
soap
صابون ضدمیکروب تریکلوزان، یکی از ترکیبات فعال در صابون از جمله مواردیست که (به خصوص اخیرا) به شدت آماج حملات قرار گرفته زیرا اثبات شده عامل تصلب بافت‌های کبدی و سرطان در موش‌هاست. این مکانیزم عینا، مشابه آن چیزیست که در بدن انسان اتفاق می‌افتد. محققان دانشکده پزشکی سن دیگو در دانشگاه کالیفرنیا معتقدند قرار گرفتن در معرض تریکلوزان برای مدت طولانی به طور قطع عوارضی در پی خواهد داشت. آنها شرح مذاکرات و یافته‌های خود را در مجله انجمن ملی علوم منتشر کردند. پروفسور رابرت توکی می‌گوید: “کشف بیش از حد تریکلوزان در محیط و کاربرد فزاینده آن در محصولات مصرف کنندگان، تاثیرات مخربی دارد که بر فواید محدودش غالب گشته و زمینه خطرات بسیار جدی برای سمی شدن کبد را فراهم می‌آورد، همانطور که برای موش‌ها پدید آورد، به خصوص هنگامی که با ترکیبات دیگری که فعل و انفعالات مشابهی را ایجاد می کنند، ترکیب شوند.” البته همگان زیان‌بار بودن تریکلوزان را باور ندارند. موسسه بهداشت امریکا بیانیه‌ای در ارتباط با این مطالعات منتشر و ادعا کرد که این تحقیقات تحریف شده‌اند. دکتر پائول دلوئو رئیس سابق موسسه سلامت محیط زیست امریکا می‌گوید: “واقعیت این است که موش‌ها در معرض مقدار فراوانی تریکلوزان قرار گرفتند که احتمال تماس با این میزان تریکلوزان در شرایط حقیقی برای انسان غیر ممکن است. دهه‌هاست آگاهیم که موش‌ها الگوهای خوبی برای ارزیابی تاثیرات تریکلوزان بر انسان نیستند.
polish
لاک ناخن از dibutyl phthalate (DBP) ، نوعی از فتالات‌ها که سرطان‌زا هستند، اجتناب کنید. فتالات‌ها در لوازم آرایشی، شوینده‌های بدن، خوشبوکننده‌ها و بطری‌های پلاستیکی نیز یافت می‌شوند. گروه‌های فعال در زمینه حفظ محیط زیست اعلام کردند که Toluene نیز شدیدا سمی است. Formaldehyde که برای مقاوم‌سازی ناخن‌ها استفاده می‌شود، از جمله موادیست که نقش آن در سرطان اثبات شده و شاید شما نیز بخواهید از آن احتراز کنید.
shampoo
شامپو پارابن‌ها در شامپو‌ها، لوازم آرایشی و لوسیون‌ها یافت می‌شوند. اخیرا شرکت‌ها تبلیغ می‌کنند که محصولاتشان از ابتدا عاری از هرگونه پارابن بوده یا از چه زمانی آن را از ترکیبات محصولاتشان حذف نموده‌اند. تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۲ انجام شد، از وجود پارابن در بدن زنان مبتلا به سرطان سینه خبر داد. بر اساس اعلان انجمن سرطان امریکا، اگرچه شواهد روشنی دال بر خطرناک بودن پارابن موجود در غذا، داروها، لوازم آرایشی و بهداشتی مراقبت از پوست، بر سلامت افراد وجود ندارد، اما در صورتی که نسبت به سلامت خود نگرانید از محصولات حاوی پارابن اجتناب کنید.   رایحه‌ شوینده‌های لباس و درایرشیت‌ها مطالعات انجام شده در دانشگاه واشنگتن اثبات کرد این کالاها می‌توانند حاوی مواد سرطان‌زا باشند که از طریق منافذ در هوا پخش می‌شوند. دکتر آنه استینمن، عضو هیئت علمی دانشگاه معتقد است: “این موارد از جمله منابع آلوده کننده و جالب توجه هستند زیرا انتشار آنها در هوا از طریق ماشین لباسشویی اساسا غیر قابل کنترل است. اما اگر از طریق دودکش یا لوله‌ها خارج شوند امکان کنترل آنها وجود خواهد داشت اما در صورتی که از ماشین لباسشویی خارج شوند نه.” بر اساس اعلام و نظر برخی منابع، استنشاق مواد شیمایی در طی زمان می‌تواند زیا‌ن‌بار باشد. اگر خواهان در امان ماندن از خطرات آنها هستید، بدانید که می‌توان جوش‌شیرین را جایگزین درایرشیت‌ها، شوینده‌ها و نرم‌کننده نمود.
bottle
بطری‌های پلاستیکی اثبات شده که فتالات‌ها که در ساخت بطری‌های پلاستیکی به کاربرده می‌شوند و موجب خاصیت انعطاف‌پذیری آنها می‌گردند، تعادل هورمون‌ها را بر هم زده، در ابتلا به تنگی نفس نقش داشته و منجر به سرطان می‌شوند. بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند که این مواد بسیار زیان‌بارند. علاوه بر اینکه تهدیدی برای ابتلا به سرطان هستند، اخیرا به ارتباط با کم کردن از بهره هوشی کودکان نیز متهم شده‌اند. این امر هنگامی اثبات شد که در بدن مادرانی که فرزندانی با بهره هوشی پایین داشتند دی- ان- بوتیل فتالات و دیسوبوتیل یافتند. هنوز ابهاماتی درباره اینکه از چه چیزهایی باید اجتباب نمود و چه چیزهایی خوب هستند وجود دارد. در اینترنت جستجو کنید یا از کار گروه‌‌های فعال محیط زیست درباره بی‌خطر یا خطرناک بودن این محصولات خانگی اطلاعات کسب کنید.
منبع این مطلب
21 دی 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن