تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871417784




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه استان چهار محال و بختیاری نیازمند همراهی و همکاری مسئولین بایکدیگر است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: توسعه استان چهار محال و بختیاری نیازمند همراهی و همکاری مسئولین بایکدیگر است
استاندار چهار محال و بختیاری گفت: استان چهار محال و بختیاری دارای ظرفیت های بلایی است که با همکاری و همیاری مسئولین با یکدیگر می توان در جهت توسعه آن گام برداشت.
نویسنده : حمیرا رحیمی 
قاسم سلیمانی در نشست بررسی مشکلات شهری شهرکرد که با اعضای شورای شهر برگزار شد اظهار داشت:  جایگاه و ارزش‌گذاری بر شوراها باید هم سطح مجلس باشد، و تلاش شبانه روزی همه مسئولان بویژه شوراها برای تبدیل شدن چهارمحال و بختیاری به استانی آباد ضرورت دارد.
وی تصریح کرد: شوراها در رفع مشکلات و موانع مدیریت صحیح شهری نقش مهم و تاثیر گذاری را خواهند داشت.
سلیمانی با اشاره به اینکه، چهارمحال و بختیاری باید به یک استان با نشاط، آباد و زیبا در میان همه استان‌ها تبدیل شود بیان داشت: تحقق این مهم نیازمند تلاش، وحدت و کارشبانه روزی تمام مسئولان است.
وی شوراهای اسلامی را پارلمان و قانون‌گذار هر شهر دانست و گفت: شوراها نیز همانند مجلس شورای اسلامی وظیفه قانون‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت بر امور را بر عهده دارند بر همین اساس جایگاه و ارزش‌گذاری بر شوراها  باید هم سطح مجلس باشد.
سلیمانی دیدگاه‌های بسته سیاسی در استان را آفتی برای توسعه و پیشرفت استان دانست و گفت: متاسفانه از اول انقلاب تاکنون سیاسی‎بازی و دیدگاه‌های جناحی، تهدید کننده و مانع رشد و پیشرفت روز افزون استان بوده است در حالی که استان‎های دیگر پیشرفت و توسعه استان خود را بر منافع شخصی و جناحی ترجیح می‎دهند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جای پای تمام نیروهای استان‎های همجوار در وزارت خانه دیده می‎شود تصریح کرد: استان‌های همجوار ما به ویژه اصفهان به دور از حاشیه و سیاسی بازی در وزارت خانه نفوذ پیدا کرند و این شرایط، کار را برای مسئولان استان سخت و دشوار کرده است.
وی با یادآوری اینکه بنده به دور از حاشیه و سیاسی‎بازی از تمام جناح‌ها در سیستم مدیریتی استان استفاده کردم افزود: با برگزاری جلسات مستمر با نماینده ولی فقیه در استان، ائمه جمعه و بزرگان استان تلاش کردیم استان را از حواشی دور کنیم و این مهم موجب شد که حاشیه‌های جناحی به شکل چشمگیری کاهش پیدا کند.
سلیمانی عدم دخالت مسائل سیاسی و اعتماد کردن به افراد توانمند را در توسعه و پیشرفت کارها بسیار ضروری دانست و گفت: هیچ‌گاه دیدگاه‌های سیاسی افراد را در کارها دخالت ندهید چراکه همواره شایستگی، توانمندی و مصالح نظام و استان باید مورد توجه باشد.
وی شوراهای اسلامی را نیز بر دور بودن از مسائل سیاسی و حاشیه‌ای توصیه کرد و گفت: اجازه ندهید دیگران با اهداف اختلاف افکنانه، در شما و مجموعه کاری شما رخنه کنند و خدمات شهری و توسعه و آبادانی شهری را به حاشیه بکشند.
سلیمانی در ادامه پروژه برج‎های دوقولو در استان را یادآور شد و با اشاره به بیم‌ها و امیدهای فراوان در خصوص این پروژه برای آینده استان،تصریح کرد: احداث یک مجموعه عظیم با تمام امکانات و ظرفیت‌ها نقطه امید ساخت این برج‌ها است اما از طرفی دیگر مشکلات و گره‎هایی که با ساخت این دو مجموعه در سیستم مدیریت شهری نیز شکل می‌گیرد بیم مسئولان و مردم  را چند برابر می‌کند.

منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن