پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849472957
سفير ايران در عراق: در عراق نيروي نظامي نداريم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سفير ايران در عراق: در عراق نيروي نظامي نداريم
«روابط ايران و عراق، روابط گسترده و رو به گسترشي است كه ادامه هم خواهد يافت.» اين آيندهيي است كه سفير ايران در عراق در گفتوگو با «اعتماد» پيشبيني ميكند.
به گزارش نامه نیوز، حسن داناييفرد در اين گفتوگو به تشريح روابط ايران و عراق، كمكهاي تهران به بغداد در ماههاي گذشته، دلايل افزايش رفت و آمدهاي مسوولان دو كشور، عملكرد ائتلاف ضد داعش، درخواست امريكا از ايران، روند آزادسازي مناطق اشغال شده توسط داعش به دست نيروهاي مردمي و ارتش عراق، حرف و حديثهايي درباره حضور نظامي ايران در عراق، سردار سليماني و بازگشايي سفارت عربستان در بغداد ميپردازد.
وي كمكهاي ايران به عراق را بدون هيچگونه پيششرط و در راستاي امنيت ملي كشورمان و اهميت ثبات منطقه ميداند و تاكيد دارد كه امريكا در قالب ضد داعش هيچ ارادهيي براي مقابله با تروريسم ندارد. سفير ايران در بغداد از قدردانيها و گلايهها سخن ميگويد؛ قدرداني از كمكهايي كه به موقع، موثر و سازنده بودهاند و گلايه از ائتلاف كه ارادهيي براي مبارزه با تروريسم نشان نميدهد. او حضور يا عدم حضور سردار سليماني در عراق را مهم نميداند چراكه مهم نفس كمكهاست؛ كمكهايي كه اگر نبودند ميتوانست شرايط را در اربيل و بغداد به گونهيي ديگر تبديل كند و شرايط را به گونهيي كرده است كه حالت تهاجمي داعش را به حالت انفعالي مبدل كرده است.
مشروح گفتوگوي «اعتماد» با حسن داناييفرد، سفير ايران در عراق در پي ميآيد.
در اين روزها شاهد افزايش رفت و آمد مسوولان ارشد ايران و عراق هستيم. ارزيابيتان از روابط تهران و بغداد چيست؟
روابط ميان جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عراق يك روابط متنوع، گسترده و همهجانبه است. ما فقط در اين روزها شاهد اين حجم روابط و رفت و آمدها نيستم بلكه در سالهاي اخير و قبل از انتخابات، دايما اين رفت و آمدها را داشتهايم اما از زمان انتخابات عراق يعني ارديبهشت ماه و حادثه داعش و همچنين تشكيل دولت و تشكيل پارلمان عراق باعث شد مقداري رفت و آمدها كاهش پيدا بكند. اين كاهش رفت و آمدها به دليل مسائل سياسي نبوده است بلكه به دلايل اجرايي و سامان گرفتن پارلمان جديد، كابينه جديد و رييسجمهور بود كه موجب شد از ارديبهشت ٩٣ تا ٢٥ مهرماه همين سال كه فرآيند سياسي طول كشيد، كمي رفت و آمدها كاهش يابد. بعد از اينكه دولت جديد عراق كارش را شروع كرد، رفت و آمدها هم مجددا شروع شد. شما ميبينيد كه در آخر مهر ماه شاهد سفر آقاي حيدر العبادي، نخست وزير جديد عراق به تهران بوديم و رييس پارلمان، وزير خارجه عراق، معاون رييسجمهور عراق و ديگر مقامات ارشد اين كشور به تهران آمدند به عبارتي در سه ماه گذشته شاهد ٢٤ سفر از سوي مقامات بلند پايه دو كشور بوديم و در سه ماه باقيمانده امسال نيز حدود ٢٤ تا ٢٦ سفر ديگر نيز در حال برنامهريزي است كه از جمله آنها سفر رييسجمهور عراق، وزراي كشور و اقتصاد و... به تهران و از تهران به بغداد است.
در صحبتهايتان به تكميل فرآيند سياسي در عراق از ارديبهشت تا مهرماه امسال اشاره داشتيد. در آن ايام نيز با توجه به ظهور و حضور غافلگيركننده داعش، شرايط كمي دشوار شده بود و اين در حالي بود كه عراق نيازمند كمك و ياري كشورها بود و بسياري از كشورها نيز كمكشان را منوط به سرانجام رسيدن وضعيت سياسي اين كشور كرده بودند اما تهران از همان ابتدا به كمك بغداد آمد. ارزيابيتان از نقش جمهوري اسلامي ايران در اين برهه چيست؟
موضوع امنيت عراق، يك موضوع بسيار مهم و اساسي براي جمهوري اسلامي ايران است. ما حداقل ١٤٠٠ كيلومتر مرز مشترك با عراق داريم. رفت و آمدهاي زايران دو كشور را شاهد هستيم كه امسال با توجه به اتفاق اربعين، دو طرف بيش از چهار ميليون زاير را مبادله كردند كه اين حجم مساله بسيار مهمي در روابط دو كشور است. اين حجم تردد بين دو كشور در دنيا بينظير است. از سوي ديگر، عراق يكي از شركاي مهم تجاري ما است. بنابراين امنيت عراق براي ما بسيار مهم است. آمدن داعش از نظر ما غافلگيركننده نبود. ما بارها خطر آنها را به مسوولان عراقي گوشزد كرده بوديم. اينجانب، ماجراي احتمال سقوط موصل را دي ماه سال ۹۲ به مسوولان مربوطه اعلام كرده بودم، يعني حدود شش ماه قبل از حادثه سقوط موصل. اما متاسفانه آن چيزي كه نبايد اتفاق ميافتاد، اتفاق افتاد اما پس از اين حادثه و تقاضاي عراق بدون پيششرط اقدام كرديم زيرا امنيت عراق براي ما بسيار مهم است، از سويي، با وجود اينكه امريكاييها موافقتنامه استراتژي امنيتي با عراق دارند و معنايش اين است كه هر گاه و در هر لحظهيي عراق با هر خطري روبهرو شد آنها بلافاصله بايد وارد عمل ميشدند اما با شرط و شروط گذاشتن و درنگهايشان باعث شدند كه خطر بيشتري را متوجه عراق كنند. در صورتي كه جمهوري اسلامي ايران از راههاي مختلف مانند مشاوره، آموزش و تامين مايحتاج مربوطه نيروهاي مسلح و با قرار گرفتن در كنار ارتش عراق و نيروهاي مردمي (كه پس از فرمان جهاد تاريخي حضرت آيتالله سيستاني وارد صحنه شده بودند) توانست نقش تعيينكننده و منحصر به فردي جهت جلوگيري از پيشرفت و ادامه تصرف شهرها توسط داعش داشته باشد.
نظرتان درباره ائتلاف جهاني ضدداعش چيست؟
امريكاييها ائتلافي را تشكيل دادند اما تا الان اين ائتلاف طبق اطلاعات موجود كار موثري براي آزادسازي ارضي در داخل عراق نكرده است. آقاي حيدر العبادي و مسعود بارزاني و ديگر مسوولان عراقي، از اقدامات به موقع، موثر و سازننده جمهوري اسلامي ايران بارها تشكر و قدرداني كردهاند و ضمنا گلايههاي بسياري از ائتلاف وجود دارد.
پس ميتوان گفت كه اگر كمكهاي ايران نبود بغداد توسط نيروهاي داعش فتح شده بود.
هم در بغداد و هم در اربيل، اگر جمهوري اسلامي ايران كمكهاي به موقع، موثر و سازنده خود را انجام نداده بود وضعيت ميتوانست چيز ديگري باشد.
در همان روزها، بنبستي در فرآيند سياسي عراق براي انتخاب نخست وزير پيش آمده بود. با وجود آنكه طرفداران آقاي مالكي اكثريت مجلس را به دست آورده بودند اما شاهد مخالفتهاي بسياري با ايشان براي نخست وزيري مجددشان بوديم. نقش ايران براي خروج عراق از اين بنبست چه بود؟
جمهوري اسلامي ايران در زمينههاي مختلف تلاشش اين است كه عراق به سمتي نرود كه مشكلات داخلياش بيشتر شود و مشكلات جديدي به وجود آيد. سياست ما كمك به دوستان عراقي است. در اين باره هم جمهوري اسلامي ايران نقش تعيينكنندهيي داشت تا اين فرآيند به سرعت انجام شود و عراق دچار مشكلات جديدي نشود چراكه حمله داعش وضعيت را دشوار كرده بود و كساني كه در بيرون از عراق از داعش حمايت ميكردند سعي ميكردند از آنها به عنوان ابزار فشار بر بغداد استفاده كنند كما اينكه هماينك نيز همچنان از داعش حمايت ميكنند و تا آنجايي كه ممكن است از فروپاشي داعش جلوگيري ميكنند، جمهوري اسلامي در عرصه سياسي نيز كمك كرد.
در آن زمان اخباري منتشر شده بود كه مسوولان ايراني، نوريالمالكي را متقاعد كردند كه ديگر نخست وزير نشود. اين مساله صحت دارد؟
همان طور كه گفتم تلاش ما در آن ايام، اين بود كه خلأ قدرت و شرايط نابسامان هرچه سريعتر تمام شود تا عراق از اين وضعيت خارج شود و مشكلات بيشتري به وجود نيايد. مهم اين است كه در حال حاضركشور عراق داراي حكومت و دولتي است كه همه گروهها در آن سهم دارند و اميدوارم سران و مديران اجرايي دولت و گروهها از آن به عنوان يك فرصت استفاده كنند و بر مشكلاتشان فايق شوند.
عملكرد آقاي عبادي را به عنوان نخست وزير چگونه ميبينيد؟
ايشان انتخابي مرضيالطرفين است. دولت عراق نيازمند همراهي همه گروهها و جريانات سياسي است تا دولت بتواند شرايط را سامان دهد و فكر ميكنيم همه بايد دست به دست هم بدهند تا ايشان بتواند ماموريت خود را به نحو شايستهيي انجام دهد.
در تابستان بحث همكاري ايران و امريكا براي همكاري و مبارزه با داعش به وجود آمد و رييسجمهور نيز آن را رد نكرد. نظرتان در اين باره چيست؟ آيا درخواستي از سوي دولت امريكا براي كمك و همكاري ايران شده بود؟
اين بحثي بود كه مقام معظم رهبري به صراحت به آن پرداختند و به آن پاسخ دادند. از امريكاييها ارادهيي جدي براي مبارزه با تروريسم مشاهده نميشود؛ به عنوان مثال، متوسط پرواز هواپيماهاي اينها در روز، پنج پرواز است در حالي كه متوسط پروازشان زماني كه در سال ۲۰۰۳ به عراق حمله كردند، حداقل ٨٠٠ پرواز بود.
آقاي داناييفر! درست است كه ايران و امريكا و ائتلاف با يكديگر همكاري مستقيمي ندارند اما به نظر ميرسد كه كارهاي آنها مكمل يكديگر است كه نمونه آن را ميتوان در آزادسازي آمرلي ديد. بمبارانهاي هوايي امريكاييها راه را براي پيشروي ارتش عراق باز ميكرد و ارتش عراق هم با كمك مشاورههاي ايران داعش را عقب ميراند. نظر شما در اين باره چيست؟
اينها را آنها ميگويند. در آمرلي امريكاييها نه تنها بمباراني نكردند بلكه حتي يك عكس هوايي نيز نگرفتند. در آزادسازي آمرلي امريكاييها هيچ نقشي نداشتند و آمرلي توسط جوانان و نيروهاي غيور مردمي عراق و همچنين ارتش اين كشور رفع محاصره شد.
پس عملكرد ائتلاف را مثبت نميبينيد؟
بله. همان طور كه گفتم آنها روزانه شايد پنج پرواز داشته باشند. اين ائتلاف نيز دست امريكاست و ٩٥ درصد ائتلاف را نيروهاي امريكايي تشكيل ميدهند.
ارزيابيتان از روند آزادسازيها در عراق چيست؟
روند بسيار خوبي است. به نظر ميرسد كه اين روند ادامهدار خواهد بود و روند تهاجمي داعش هماينك تبديل به انفعالي و تدافعي شده و بازپسگيري اماكن اشغال شده نياز به زماني معقول نيازمند است كه آزادسازيها تكميل شود.
مشاورههايي كه جمهوري اسلامي ايران به ارتش عراق ميدهد، به چه ميزان در اين آزادسازيها موثر بوده است؟
كمكهاي ايران به موقع، سازنده و كارا بوده و موثر بوده است كه تشكر ميكنند.
حضور سردار سليماني در ميان محافل عراق چطور بوده است؟
برخيها به دنبال فضاسازي هستند. بودن و نبود در عراق آنقدر مهم نيست بلكه مهم اين است كه اين مسير در حال اثرگذاري است و نتيجهبخش.
فارغ از اين مشورتها، دولت عراق از جمهوري اسلامي ايران درخواست رسمي براي حضور نظامي و مقابله با داعش را داشته است؟
آنها تقاضا داشتهاند و ما تقاضاهاي آنها را درباره تجهيزات، آموزش و مشاوره لبيك گفتيم.
براي حضور نظامي چطور؟
نه. چنين تقاضايي نبوده و نيروي نظامي ما هم در عراق حضور ندارد.
متاسفانه چندي پيش، سردار تقوي در خط مقدم مبارزه با داعش به شهادت رسيد. اين شهادت تاثيري در مشورت دادنها داشته است؟
متاسفانه عزيزي به شهادت رسيد و البته اين به آن معنا نيست كه با شهادت يك نفر مشاورهها پايان يابد. مشورت دادنهاي جمهوري اسلامي به ارتش و نيروهاي مردمي عراق تا زماني كه نياز باشد و دولت عراق از ما درخواست داشته باشد، ادامه خواهد يافت.
هفته گذشته اخباري مبني بر بازگشايي سفارت عربستان در عراق پس از ٢٥ سال به گوش رسيد. رويكرد عربستان نسبت به دولت عراق در يك سال گذشته چطور بوده است؟
من نيز شنيدهام و بايد منتظر ماند اين مساله اجرايي ميشود يا خير.
رويكرد رياض نسبت به بغداد چگونه بوده است؟
حسب اطلاع ما، دولت عراق علاقهمند به داشتن روابط و همكاري با همه كشورها و بالاخص كشورهاي همسايهاش بوده است و هيچ محدوديتي در رابطه با كشورها و عدم افتتاح سفارتخانههايش نشنيدهايم و اگر هم چيزي بوده، از جانب طرف مقابل بوده است كه نيامدهاند.
و در آخر، جايگاه ايران در آينده عراق را چگونه پيشبيني ميكنيد؟
روابط ما و عراق، روابط گسترده و رو به گسترشي است كه ادامه هم خواهد يافت.
۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
نیازی به استقرار نیروی نظامی ایران در مرز سرزمینهای اشغالی نیست/همه بخشهای عراق آزاد میشود
سردار جزایری در جمع خبرنگاران نیازی به استقرار نیروی نظامی ایران در مرز سرزمینهای اشغالی نیست همه بخشهای عراق آزاد میشود معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توان مقاومتی مردم و دولت عراق اظهار داشت همه بخشهای عراق به زودی آزاد خواهد شد به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی باشگافزایش مشارکت نیروی نظامی ایران در عراق
افزایش مشارکت نیروی نظامی ایران در عراق تهران با فراهم آوردن کمکهای مورد نیاز عراق تلاش کرد که عراق را در جنگ علیه داعش نیرومندتر کند این موضوع را هم منابع آمریکایی و هم ایرانی و حتی عراقی تائید کردهاند آفتاب- سرویس بینالملل مشارکت نیروی نظامی ایران در عراق در سال گذشته بیشنگرانی رژیم اسرائیل از توسعه همکاری نظامی ایران و عراق |اخبار ایران و جهان
نگرانی رژیم اسرائیل از توسعه همکاری نظامی ایران و عراق روند همکاری های نظامی میان ایران و عراق که از زمان تهاجم تروریست های داعش به نقاط مختلف عراق شدت گرفته و در جریان توافقنامه اخیر نظامی میان دو کشور به اوج رسید در محافل مختلف بین المللی به شدت مورد توجه قرار گرفته است در ایتکرار/ محکومیت اقدام تروریستی در مقر نیروهای نظامی عراق در جنوب بغداد از سوی ایران
تکرار محکومیت اقدام تروریستی در مقر نیروهای نظامی عراق در جنوب بغداد از سوی ایرانسخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اقدام تروریستی روز چهارشنبه در مقر نیروهای نظامی عراق در جنوب بغداد را به شدت محکوم کرد به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه کشسیاست خارجی منطقهای ایران در سال 2014/ عراق رسانهها حضور مستشاران نظامی در عراق را بیش از حد بزرگ نکنند/سیاس
سیاست خارجی منطقهای ایران در سال 2014 عراقرسانهها حضور مستشاران نظامی در عراق را بیش از حد بزرگ نکنند سیاستمان طوری باشد که اهل سنت نیز تهران را محل حل اختلافات خود بداندکارشناس مسائل عراق با اشاره به لزوم توجه رسانهها به عدم بزرگنمایی حضور مستشاران نظامی ایران در این کشور کهجزایری در جمع خبرنگاران: نیازی به استقرار نظامیان ایران در مرز فلسطین اشغالی نیست/ عراق آزاد خواهد شد
جزایری در جمع خبرنگاران نیازی به استقرار نظامیان ایران در مرز فلسطین اشغالی نیست عراق آزاد خواهد شدمعاون ستاد کل نیروهای مسلح درباره اوضاع عراق نیز با بیان اینکه بدون شک همه بخش های عراق از اشغال آزاد خواهد شد گفت امروز مردم ارتش دولت و بسیج عراق تصمیم گرفقتند تا صحنه این کشنگرانی رژیم اسرائیل از توسعه همکاری نظامی ایران و عراق
نگرانی رژیم اسرائیل از توسعه همکاری نظامی ایران و عراق روند همکاری های نظامی میان ایران و عراق که از زمان تهاجم تروریست های داعش به نقاط مختلف عراق شدت گرفته و در جریان توافقنامه اخیر نظامی میان دو کشور به اوج رسید در محافل مختلف بین المللی به شدت مورد توجه قرار گرفته است در ایدلیل حضور نظامی و امنیتی ایران در عراق
وزیر دفاع و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تبیین کردند دلیل حضور نظامی و امنیتی ایران در عراق وزیر دفاع عراق روز دوشنبه در دیدار با وزیر دفاع ایران خواستار حمایتهای بیشتر ایران در مقابله با تروریسم شد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز سایت دولتی صدای آمریکا VOA نفرمانده نیروی زمینی ارتش : 40 کیلومتری خاک عراق خط قرمز ایران با گروهک های تروریستی است
فرمانده نیروی زمینی ارتش 40 کیلومتری خاک عراق خط قرمز ایران با گروهک های تروریستی است امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت در چهل کیلومتری عمق خاک عراق برای گروهک های تروریستی خط قرمز کشیدیم به گزارش نامه نیوز وی با اعلام این مجزئیات حمایت های مشورتی و نظامی ایران از عراق/ کمر داعش شکسته شده است -
علی شمخانی در گفتگو با العهد جزئیات حمایت های مشورتی و نظامی ایران از عراق کمر داعش شکسته شده است شناسهٔ خبر 2451420 دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۵ بین الملل > ایران در جهان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اعلام اینکه غلبه سوریه بر استکبار نشاندهنده قدرت مقاومت در منطقه است بدر مورد انتخاب دبیر کل تا آخر هفته تصمیم میگیریم/بازی ایران و عراق پخش میشود کفاشیان: حضور تیم ملی در هتل دو
در مورد انتخاب دبیر کل تا آخر هفته تصمیم میگیریم بازی ایران و عراق پخش میشودکفاشیان حضور تیم ملی در هتل دو ستاره کذب است هنوز برای انتخاب نایبرئیس تصمیمی نداریمرئیس فدراسیون فوتبال گفت حضور تیم ملی در هتل دو ستاره در استرالیا صحت ندارد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارسگمشدهای در عراق نداریم / تکذیب خبر گمشدن دختربچه ایرانی
نظافتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گمشدهای در عراق نداریم تکذیب خبر گمشدن دختربچه ایرانی مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت گفت عکس منتشر شده متعلق به دختربچه گمشده ایرانی در شبکههای اجتماعی صحت ندارد محسن نظافتی مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باسفیر پیشین آمریکا در بغداد: عراقیها کمک ایران در مبارزه با داعش را فراموش نمیکنند
یکشنبه ۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۵ سفیر پیشین آمریکا در عراق با اشاره به مبارزه علیه داعش در عراق و کمک به عراقیها در این باره گفت عراقیها در تنگنا قرار داشتند و تنها کسانی که به نجات عراقیها آمدند ایران بود و عراقیها این مساله را به یاد خواهند داشت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرانانگلیس به عراق در زمان انتخابات پارلمانی نیروی نظامی نمی فرستد -
انگلیس به عراق در زمان انتخابات پارلمانی نیروی نظامی نمی فرستد شناسهٔ خبر 2460112 چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۴ بین الملل > اروپا وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد که کشورش در زمان برگزاری انتخابات پارلمانی انگلیس به عراق نیرو اعزام نمی کند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلتهدیدهای داعش موضوع گفتوگوهای وزیر دفاع عراق با سفیر ایران
یکشنبه ۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۷ سفیر کشورمان در بغداد با وزیر دفاع عراق دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بر اساس بیانیهی وزارت دفاع عراق در دیدار عصر روز گذشته حسن داناییفر با خالد العبیدی روابط دو جانبه و راههای گسترش آن در همه زمینهها به ویژه تهدیدهلاریجانی:تروریست معتدل نداریم/آینده عراق روشن است/جعفری:خجالت نمی کشیم بگوییم در کنار ایران ایستاده ایم
لاریجانی تروریست معتدل نداریم آینده عراق روشن است جعفری خجالت نمی کشیم بگوییم در کنار ایران ایستاده ایم رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار وزیرخارجه عراق گفت کمک به تروریستها در سوریه معادل کمک به تروریسم در عراق است زیرا ترویست معتدل وجود ندارد وقتی گروههای تروریستی را معتدل میانتشارات باغ موزه دفاع مقدس منتشر کرد : بررسی زمینه ها و عوامل تهاجم نظامی عراق علیه ایران
انتشارات باغ موزه دفاع مقدس منتشر کرد بررسی زمینه ها و عوامل تهاجم نظامی عراق علیه ایرانکتاب بررسی زمینه ها و عوامل تهاجم نظامی عراق علیه ایران توسط انتشارات باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت منتشر شد به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس کتاب «بررسی زمینه ها-