تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826954094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش مدت اجراي طرح هاي آبرساني روستايي به بيش از 10 سال


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۱ب.ظ)
به دليل مشکل کمبود اعتبار صورت گرفت: افزايش مدت اجراي طرح هاي آبرساني روستايي به بيش از 10 سال ر لايحه بودجه سال 1394 براي تکميل مجتمع‌هاي آب‌رساني روستايي، چهارهزار ميليارد ريال پيش‌بيني شده است که رقمي حدود يک سوم اعتبار موردنياز طرح است. باوجود چنين روندي در تأمين اعتبار طرح مذکور، مدت‌زمان اجراي طرح ممکن است به بيش از 10 سال به طول انجامد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي‌اصغر قانع، در تشريح سيماي کنوني آب‌رساني روستايي کشور، اظهار داشت: مطابق سرشماري سال 1390 از مجموع 60 هزار و 315 روستاي داراي سکنه کشور که جمعيتي افزون‌بر 21 ميليون نفر را در خود جاي داده‌اند، حدود 37 هزار و 500 روستا داراي بيش از 20 خانوار هستند ضمن آنکه در روستاهاي بالاي 20 خانوار نيز نزديک به 20 ميليون نفر ساکن هستند.
وي ادامه داد: هم‌اکنون 95.08 درصد جمعيت روستايي کشور در 37 هزار و 500 روستا با جمعيت بيش از 20 خانوار و 4.2 درصد جمعيت روستايي در 22 هزار و 800 روستا با جمعيت کمتر از 20 خانوار سکونت دارند و دولت موظف است در اولويت نخست آب شرب روستاهاي بالاي 20 خانوار را تأمين کند.
قانع با بيان اينکه در زمان حاضر افزون‌بر 32 هزار و 388 روستا با جمعيت افزون‌بر 18 ميليون نفر از آب آشاميدني برخوردارند، گفت: تعداد 26 هزار و 729 روستا با جمعيت افزون‌بر 16 ميليون نفر زيرپوشش شرکت‌هاي آب و فاضلاب روستايي قرار دارند و تعداد 5659 روستا با جمعيت 2.6 ميليون نفر برخوردار از آب آشاميدني و غير پوشش شرکت‌هاي آب و فاضلاب روستايي هستند.
وي افزود: در اين روستاها تاسيسات آب‌رساني توسط شوراهاي اسلامي و هيات امناي روستاها اداره مي‌شوند و اغلب مايل نيستند زيرپوشش شرکت آب و فاضلاب روستايي قرار گيرند؛ ضمن آنکه 5270 روستا با 1.4 ميليون نفر غير برخوردار از آب آشاميدني هستند.
معاون برنامه‌ريزي و توسعه شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور تصريح کرد: بر اساس بررسي‌هاي انجام‌شده، 23 هزار و 600 روستا با جمعيت 13.9 ميليون نفر داراي تأسيسات آب‌رساني سالم هستند و 9450 روستا با جمعيت 4.9 ميليون نفر، روستاهايي هستند که تأسيسات آن‌ها فرسوده شده است و 5100 روستا با جمعيت 1.4 ميليون نفر نيز فاقد تأسيسات آب‌رساني هستند.
وي با بيان اينکه براي ارائه خدمات آب شرب به روستاهاي کشور، طرح‌هاي تأمين آب شرب در قالب سه سرفصل در حال اجرا است، ادامه داد: بخش نخست مجتمع‌هاي آب‌رساني روستايي است که تا پايان آذرماه سال‌جاري بيش از 1400 مجتمع آب‌رساني در کشور در حال اجرا بوده است و از اين تعداد 924 مجتمع در قالب طرح ملي در قانون بودجه سال 1393 در حال اجرا و مبادله موافقت‌نامه هستند و تاکنون نزديک به 40 درصد اعتبار به پروژه‌ها اختصاص يافته است.
قانع طرح‌هاي ديگر در بخش روستايي را بازسازي تأسيسات آب‌رساني فرسوده و اجراي پروژه‌هاي آب‌رساني تک روستايي در مناطقي که شرايط اجراي پروژه در قالب مجتمع آب‌رساني وجود ندارد، عنوان کرد و ادامه داد: براي اجراي طرح‌هاي پيش‌بيني‌شده 47 هزار ميليارد ريال در بخش مجتمع‌هاي آب‌رساني داراي اولويت 924 مجتمع آب‌رساني، 18 هزار ميليارد ريال براي بازسازي روستاهاي سطح دو در قالب پروژه‌هاي تک روستايي و 17 هزار ميليارد ريال براي روستاهاي فاقد تأسيسات آب‌رساني و غير برخوردار نياز است.
وي درباره تأمين اعتبار طرح‌هاي آب‌رساني روستايي کشور، گفت: وزارت نيرو و شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور طي دو سال گذشته با توجه به محدوديت اعتبار استاني، تلاش کرده‌اند از محل اعتبار ملي سهمي براي آب روستايي اختصاص داده شود؛ به همين منظور با مکاتبه‌ها و نشست‌هاي کارشناسي و مديريتي متعدد با سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، طرح تکميل 924 مجتمع آب‌رساني داراي اولويت با نياز اعتباري 47 هزار ميليارد ريال که سال آغاز آن 93 و سال پايان آن 96 پيش‌بيني‌شده است، به مجلس شوراي اسلامي پيشنهاد شد.
وي ادامه داد: اعتبار سال نخست اين طرح 11 هزار ميليارد ريال پيشنهاد شده بود و با رايزني‌هاي انجام‌شده با نمايندگان مجلس، در قانون بودجه سال 1393 رديف اعتباري تحت عنوان تکميل مجتمع‌هاي آب‌رساني نيمه‌تمام، اما با دو تفاوت اساسي تصويب شد. نخست اعتبار پيشنهادي سال 93 از 11 هزار ميليارد ريال به دوهزار ميليارد ريال کاهش يافت و دوم اينکه مدت زمان اجراي طرح از چهار سال به دو سال رسيد.
وي تصريح کرد: در لايحه بودجه سال 1394 براي تکميل طرح مجتمع‌هاي آب‌رساني روستايي چهارهزار ميليارد ريال پيش‌بيني شده است که رقمي حدود يک سوم اعتبار موردنياز طرح است که با توجه به اعتبار موردنياز هرسال به ميزان 11 هزار ميليارد ريال و اعتبار کل طرح به ميزان 47 هزار ميليارد ريال به قيمت سال 1393 و بدون احتساب ميزان تورم سال‌هاي پيش رو، باوجود چنين روندي در تأمين اعتبار طرح مذکور، مدت‌زمان اجراي طرح ممکن است به بيش از 10 سال به طول انجامد.
معاون برنامه‌ريزي و توسعه شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور يادآور شد: باوجود تشديد عوامل محدودکننده تأمين اعتبار آب روستايي، منابع اعتبار تخصيص‌يافته به آب روستايي از ميزان 10 هزار و 224 ميليارد ريال در سال 1390 به رقم يک‌هزار و 857 ميليارد ريال در سال 1391 و سه‌هزار و 121 ميليارد ريال در سال 1392 سير نزولي داشته است.
وي ادامه داد: چنين روندي در سرمايه‌گذاري در بخش آب روستايي وضعيت بسيار نامطلوبي را در اغلب روستاهاي کشور در پي داشته و اجراي پروژه‌هاي آب‌رساني روستايي را کند يا متوقف ساخته است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن