تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819641209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرکت هاي آب و فاضلاب شهري؛ زيان ده هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۲۸ق.ظ)
نماينده مردم زاهدان در مجلس؛ شرکت هاي آب و فاضلاب شهري؛ زيان ده هستند رييس کميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: هزينه توليد آب سالم در کشور بسيار گران بوده و در اين بين شرکت هاي آب و فاضلاب شهري درآمد لازم را براي پوشش اين هزينه ها ندارند.
حسينعلي شهرياري در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج، ضمن بيان اين مطلب گفت: واقعيت اين است که آب مصرفي در کشور بسيار گران به دست مي آيد و به علت خصوصي بودن شرکت هاي آبفاي شهري، هزينه اين توليد توسط دريافتي هاي اين شرکت ها از مردم پوشش داده نمي شود.
وي ادامه داد: شرکت هاي آبفاي شهري به علت اين که هزينه خدمات خود را به صورت کامل از مصرف کننده دريافت نمي کنند، نمي توانند به خودکفايي رسيده و نياز به کمک دارند.
نماينده مردم زاهدان تصريح کرد: متاسفانه مشکل ديگري که در بخش آب وجود دارد مصارف بدون برنامه اين منبع ارزشمند در برخي از بخش هاي توليد کشور از جمله بخش کشاورزي است که از استاندارداد جهاني فاصله بسياري دارد.
رييس کميسيون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به فرمايشات رهبري در مورد ضرورت کاهش مصرف آب در بخش کشاورزي و تاثيرات آن بر کشور، گفت: به فرموده ايشان اگر تنها 6 تا 8 درصد از آب مصرفي در کشاورزي کاهش يابد؛ مشکل منابع آبي کشور و کاهش سطح سفره هاي زيرزميني مرتفع خواهد شد.
وي افزود: در بسياري از استان هاي کشور براي تامين آب مجبور به انتقال آب از مسيرهاي طولاني به مرکز استان هستيم که اين امر بسيار هزينه بر است، به طور مثال براي تامين آب شهر زاهدان، آب از يک مسير 220 کيلومتري (زابل) منتقل مي شود.
نماينده مردم زاهدان با اشاره به سخت بودن انتقال آب از زابل و شرايط ويژه منطقه، تاکيد کرد: آب شرب زاهدان از 4 مسير و در هر مسير با 1600 متر پمپاژ به استان وارد مي شود و اين روند بسيار پرهزينه است و مردم نمي توانند هزينه واقعي اين آب را بپردازند.
وي با اشاره به هزينه بالاي تصفيه آب و هزينه هاي جانبي آن گفت: اولويت دولت بايد مديريت منابع آبي باشد و بعد از آن بايد بخش نظارتي کار را نيز افزايش داد.
شهرياري با اشاره به وظيفه حاکميتي دولت براي مديريت منابع مالي و چگونگي تخصيص دادن اين منابع در طرح هاي مختلف، اظهار کرد: از هر نظر که به مسئله نگاه کنيم، دولت باد براي رسيدن به اهداف خود، براي مديريت منابع آبي فکر و برنامه تازه اي را تدوين کند تا هم از هدر رفت منابع آبي و مالي کشور جلوگيري شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن