واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ دي ۱۳۹۳ (۱۸:۸ب.ظ)
رئيس جمهوري: ترور همه جا محکوم است چه در لبنان و عراق باشد چه در پاريس و آمريکا روحاني گفت: ما افراط، خشونت و تروريزم را چه در فلسطين، لبنان و شام باشد و چه در پاريس يا آمريکا محکوم مي کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس جمهوري در ديدار قشرهاي مختلف مردم، مسئولان لشکري و کشوري، علما و انديشمندان شرکت کننده در کنفرانس وحدت اسلامي و سفيران کشورهاي اسلامي با رهبر معظم انقلاب اسلامي، با بيان اينکه امروز دنياي اسلام بيش از هر زمان ديگر به سيره و راه و روش پيامبراسلام (ص) نيازمند است، تصريح کرد: آنها که به ناروا به نام جهاد ، دين و اسلام به آدمکشي و خشونت و افراط ميپردازند، چه بخواهند و چه نخواهند در مسير اسلامهراسي و اسلامستيزي قدم گذاشتهاند.
رييس جمهوري با تاکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران همچون هميشه حامي همه ملت هايي است که عليه تروريسم، قيام و ايستادگي مي کنند، اظهارداشت: بسيار خرسنديم که مردم مسلمان منطقه از عراق، سوريه، لبنان و فلسطين گرفته تا پاکستان و افغانستان در برابر افراط ، خشونت و تروريسم ايستادگي مي کنند و هر روز پيروزيهاي نو بدست مي آورند.
روحاني با تبريک ميلاد مبارک نبي مکرم اسلام (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) به محضر رهبر معظم انقلاب، همه مسلمانان جهان و ايرانيان، گفت: امروز تنها ميلاد يک شخصيت والا مقام نيست، امروز روزميلاد سپيده صادق بعد از شبي طولاني و ظلماني از فساد، بداخلاقي، جهل، تجاوز و رودروي يکديگر ايستادن، مي باشد؛ سپيده اي که نويد علم، اخلاق، قانونگرايي، معنويت و رفاه انسانها مي داد.
رئيس جمهوري ادامه داد: پيامبر عظيم الشان اسلام (ص)هم ولادتش معجزه بود و هم بعثت و هم هجرتش که با ولادتش براي همه جهانيان اميد، با بعثتش نور وبا هجرتش دولت، امت و وحدت به ارمغان آورد.
روحاني با بيان اينکه پيامبر در چارچوب شريعت، حکمت، سياست و رحمت، جامعه را اداره کرد، افزود: گرچه در آغاز اکثر مردم مدينه مسلمان نبودند اما پيامبر (ص) با حکمتش آنچنان اين شهر را اداره کرد که حتي آنها که معتقد به وحي نبودند به خرد، حکمت و تدبيرش ايمان داشتند.
رئيس جمهوري ادامه داد: پيامبر (ص) وحي را در برابرعقل قرار نداد. حتي براي تبيين وحي ازعقل هم وام گرفت و براي حرکت درست در مسير صحيح عقل، چراغ وحي را پيش روي عقل قرار داد و اين همان است که وقتي عقل و نورانيت وحي ترکيب مي شود، حکمت آفريده مي شود.
روحاني اضافه کرد: پيامبرهم شريعت يعني قانون و قانونگرايي را آورد که در يک جامعه اسلامي هيچ چيز بالاتر از قانون نيست. حتي پيامبرهم بايد تسليم قانون و در چارچوب قانون حرکت کند. پيامبرنه با زور ونه با قدرت بلکه جامعه را با حکمت، تدبير، قانونگرايي، شريعت، سياست وهم چنين رحمت اداره کرد.
روحاني با بيان اينکه پيامبر حاکمي است که اهل گذشت است و مي گذرد، تصريح کرد: پيامبر (ص) حافظه اي روشن دارند، فراموش نمي کنند اما اهل انتقام نيستند. ايشان مکه را هرگز از ياد نبردند اما شاهکار اخلاقي ايشان فتح مکه و عفو سراسري بود. پيامبر (ص) حتي با آنکه عموي گرامي اش حمزه سيد الشهدا را بسيار دوست داشتند اما از وحشي هم گذشتند و او را هم عفو کردند.
رئيس جمهوري ادامه داد: شاهکارسياسي پيامبر عظيم الشان اسلام(ص) جامعه النبي و مدينه النبي بود و شاهکار حقوقي ايشان، صلح حديبيه وشاهکار اخلاقي ، فتح مکه بود.
رئيس جمهوري در پايان خاطرنشان کرد: همه ما بايد به نداي وحدت پيامبر بيش از گذشته گوش فرا دهيم و پرچم اسلام را در سراسرجهان اسلام به اهتزاز درآوريم. راه ما همانطور که رهبري فرمودند جذب حداکثري و دفع حداقلي باشد. راهمان را با عزت و مصلحت ادامه خواهيم داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]