واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: احمد خاتمی: اسلام اجازه کشتن بی گناهان را نمی دهد؛چه در پاریس،چه سوریه و افغانستان خبرگزاری پانا: آیت الله احمد خاتمی گفت: اسلام کشتن بی گناهان را اجازه نمی دهد. چه در پاریس ، سوریه ، عراق و یمن باشد یا در پاکستان و افغانستان.
۱۳۹۳ جمعه ۱۹ دي ساعت 14:20
به گزارش سرویس سیاسی پانا، آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه های دوم نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بزرگداشت سه حادثه 19 دی سال 56 ، 22 بهمن و 9 دی سال 88 حرکتی مجاهدت آمیز است اظهار کرد: شباهتهای سه حادثه 19 دی 56 ، 22 بهمن 59 و 9 دی 88 ، بصیرت، منشاییت ولایت و به راه انداختن جنگ احزاب بود.
وی گفت: در 9 دی سال 88 فتنه گران آمده بودند سرمایه انقلاب و نظام اسلامی را به تاراج ببرند و کشور را ناامن نشان بدهند و 9 ماه به هر مناسبتی آتش به پا می کردند، اما مردم به موقع وارد میدان شدند و به آنها تو دهنی زدند و سفره شان را جمع کردند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به اینکه شباهت دیگر سه حادثه 19 دی ، 22 بهمن و 9 دی منشایت ولایت بود و افزود: 9 دی مردم فهمیدند که فتنه گرایان ولایت را هدف قرار دادند پس همه به میدان آمدند و یک پارچه شعار«این همه لشکر آمده ،به عشق رهبر آمده » را سر دادند.
خاتمی گفت: شباهت دیگر سه حادثه فوق این بود که در هر سه روز جنگ احزاب به راه انداختند و همانطور که در 19 دی سال 56 گروهی که امروز اسمشان 1+5 است از شاه حمایت کردند در 9 دی هم آمریکا و اسرائیل و رژیم صهیونیستی وارد میدان شدند با این تفاوت که سلطنت طلب ها،منافقان،رقاصه های فراوریو استحاله شده ها نیز در صف آنها قرار گرفتند و امت بصیر و هوشیار که به حق از خواص هستند در صف دیگر قرار گرفتند.
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: می خواهند شما مردم 9 دی را فراموش کنید اما به فضل خدا مردم فراموش نخواهند کرد.
خاتمی با اشاره به حمله تروریستی در فرانسه، این حمله را به شدت محکوم کرد و تصریح کرد: اسلام کشتن بی گناهان را اجازه نمی دهد. چه در پاریس ، سوریه ، عراق و یمن باشد یا در پاکستان و افغانستان.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه عامل این کشتار این همه بیگناه کیست و چه کسی سلاح تروریست ها را تامین میکند گفت: دلار آمریکا ، پوند انگلیس و یوروی اتحادیه اروپا از تروریست ها حمایت میکند و این آمارها را در آستینشان پروراندهاند و این تروریست ها از حمایت های سیاسی و همپیمانانشان پرورانده شدند.
وی در ادامه خطاب به آمریکا و انگلیس گفت: حالا که صابون ترور به تنتان خورده است بدانید راهی که ده سال است می روید و تروریست ها را تائید می کنید، بیراه است و از آن دست بردارید. البته اگر راست می گویید و در پی دفاع از حقوق بشر و انسانیت هستید.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اعتراضات مسالمت آمیز چند ساله در بحرین خاطر نشان کرد :اعتراضات مردم کاملا مسالمت آمیز است اما دولت بحرین وحشیانه ترین برخوردها را با مردم دارد و بیش از 1000 نفر را به شهادت رسانده و صدها نفر را در زندان ها کرده است و اخیراً نیز شیخ علی سلمان ، دبیر حزب ملی الوفاق را دستگیر کرده است و من از این طریق به حکام بحرین می گویم این کار ها را قبل از شما شاه انجام داده بود ولی هر روز به زوالش نزدیک تر شد و بدانید که ملت پیروزند.
آیت الله احمد خاتمی در ابتدای خطبه دوم ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت نبی اکرم (ص) و امام صادق (ع) به رحلت آیت الله شیخ یحیی انصاری اشاره کرد و گفت : ایشان وزنه عظیم علم و عمل بودند و از هوس به دور بوده و همواره تا آخر عمر ولایتی بودند.
سید احمد خاتمی همچنین در خطبه اول نماز جمعه امروز تهران با اشاره به گذشت بیش از هزار و 449 سال از بعثت پیامبر(ص) گفت: امروز یک میلیارد و نیم میلیون انسان در دنیا افتخار میکنند که مسلمانند و گوینده لااله الا الله و محمد رسول الله(ص) هستند.
وی با بیان اینکه راز این محبوبیت پیامبراسلام(ص) در دو ویژگی پیام و پیام آور است افزود: پیام رسول گرامی اسلام (ص) پیام فطرت بود و ایشان آمده بودند تا گرههای بشریت را باز کنند.
خطیب نمازجمعه تهران ویژگی دیگر پیام پیامبر(ص) را اخلاقی بودن، منطبق بر منطق و استدلال، وحدت بخش، جامع بودن و داشتن پیام آزادگی دانست و گفت: همه این ویژگیها باعث شد تا پیام اسلام امروز در دنیا رشد کند.
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی رمز دوم موفقیت پیامبر اسلام(ص) را جاذبه پیام آور و ویژگی های شخصیتی آن حضرت برشمرد و افزود: پیامبر اسلام (ص) مظهر صفات بالای انسانی بودند و همواره دغدغه وحدت و نزدیک کردن قلوب مسلمین را داشتند.
وی با اشاره به برخورد توام با رافت پیامبر اسلام(ص) با ساکنان مکه پس از فتح آن شهر گفت: پیامبر اسلام(ص) اهل گذشت بودند و این ویژگی باعث جذب مردم به ایشان میشد.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه پیامبر(ص) اهل مشورت بودند با مردم نرم رفتار میکردند و همواره شرح صدر داشتند افزود: امانتداری و برخورد عادلانه از دیگر ویژگیهای پیامبر(ص) است که مجموع آنها در کنار اصل پیام، موفقیت ایشان را در رسالتاش رقم زد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]