واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۲۱ق.ظ)
مدير عامل آبفاي شهري چهارمحال بختياري در گفت و گو با موج؛ اعتبارات فعلي براي تکميل طرح هاي فاضلاب شهري کافي نيست/اعتبار بخش فاضلاب بايد 10 برابر شود مدير عامل آبفاي شهري استان چهارمحال بختياري گفت: بيش از 50 درصد از جمعيت شهري استان، تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند و براي تکميل سامانه فاضلاب در کل استان به 100 ميليارد تومان بودجه نياز داريم.
قدرت اله بيگلري مدير عامل آبفاي شهري چهارمحال بختياري، در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري موج ضمن بيان اين مطلب، گفت: 34 شهر با جمعيتي بالغ بر 580 هزار نفر از خدمات آبفاي استان استفاده مي کنند و در حال حاضر 10 طرح فاضلاب براي اين شهرها تعريف شده است.
مدير عامل آبفاي شهري چهارمحال بختياري در مورد اعتبار سال 93 زير مجموعه خود گفت: 34 ميليارد تومان اعتبار سال 93 آبفاي شهري چهارمحال بختياري بود و از اين مقدار، تنها 10 ميليارد تومان به طرح هاي فاضلابي اختصاص پيدا کرد.
وي با اشاره به وجود طرح هاي نيمه تمام در شهرهاي استان چهارمحال بختياري، تصريح کرد: در حال حاضر بخش عمده اعتبارات بخش از ماده 10 و 12 بحران و ماده 180 جذب مي شود که براي تکميل طرح هاي فاضلاب شهري کافي نيست.
تامين آب شرب چهارمحال بختياري از منابع زير زميني
بيگلري در مورد منابع آبي استان و نحوه تخصيص اين منابع به حوزه هاي مختلف مصرف، گفت: حجم بالايي از آب شرب استان از منابع زير زميني و چاه ها تامين مي شود و البته در راه تامين نياز آبي منطقه از آب قنات ها و چشمه ها نيز استفاده مي کنيم.
وي افزود: چشمه کوهرنگ يکي از منابعي آبي استفاده شده در منطقه است که در حال حاضر بخشي از نياز استان را پوشش مي دهد.
مدير عامل آبفاي شهري چهارمحال بختياري در مورد تامين آب صنايع استان نيز گفت: در حال حاضر براي تحويل آب به صنايع برنامه اي نداريم، اما؛ در آينده با استفاده از پساب به دست آمده از تصفيه فاضلاب، به اين بخش نيز کمک خواهيم کرد.
140 روستاي استان به وسيله تانکر، سيراب مي شوند
اين مقام آبي استان چهارمحال بختياري در مورد آبرساني به برخي از مناطق استان به وسيله تانکر، گفت: تا به حال به هيچ يک از شهرهاي استان با تانکر آبرساني نشده و تمامي اين 34 شهر به وسيله شبکه آبرساني شهري تحت پوشش قرار دارند، اما؛ در بخش روستايي ما با چنين مشکلي رو به رو هستيم.
وي ادامه داد: به 140 روستاي استان به علت برخي مشکلات، به وسيله تانکر آبرساني مي شود و اميدواريم در سال هاي آينده اين تعداد روستا نيز به شبکه آبرساني روستايي متصل شده و ديگر نيازي به آب رساني به وسيله تانکر نباشد.
تونل بهشت آباد در منطقه تاثير مي گذارد
بيگلري با اشاره به حذف استفاده از تونل در مطالعات مربوط به منطقه بهشت آباد، خاطرنشان کرد: بي شک انتقال آب از اين تونل بر منطقه و استان تاثير خواهد گذاشت، اما؛ به دليل اينکه هنوز طرح در مرحله مطالعه قرار دارد، مي توان برخي از مشکلات آن را رفع کرد.
وي افزود: با درايت دولت قرار است به جاي استفاده از تونل در منطقه بهشت آباد، براي انتقال آب به استان هاي کرمان و يزد از لوله استفاده شود که اين تغيير در نحوه انتقال، بسيار مهم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]