واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آقامحمدی:
شهرداران منابع مالی جدید را برای تحقق اقتصاد مقاومتی شناسایی کنند
![شهرداران منابع مالی جدید را برای تحقق اقتصاد مقاومتی شناسایی کنند قزوین](http://media.mehrnews.com/d/2015/01/08/3/748300.jpg)
شناسهٔ خبر: 2460770 پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
استانها > قزوین
قزوین- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شناسایی منابع جدید مالی، تجمیع خدمات شهری و واگذاری امور به مردم مهمترین راهکار برای تقویت مدیریت شهری و تحقق اقتصاد مقاومتی است. به گزارش خبرنگار مهر، همایش شهرداران و روسای شوراهای اسلامی مناطق مختلف استان روز پنجشنبه با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدرضا سپهری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استانداری، در سالن مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد.علی آقا محمدی در این همایش گفت: تحلیل های کارشناسی نشان می دهد در 15 سال آینده منطقه خاورمیانه از مراکز تشدید درگیری ها و نا امنی است و ایران اسلامی برای این که بتواند در این محدوده قدرتمند ظاهر شود باید اقتصادی پویا و قوی داشته باشد.
![قزوین](http://media.mehrnews.com/d/2015/01/08/3/748291.jpg)
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: باید از فرصت های محدودی که داریم بیشترین استفاده را داشته باشیم و عقب ماندگی های خود را جبران کنیم.وی افزود: در چشم انداز پیش بینی شده برای این که بتوانیم ابتدا از کشور خود و سپس مدیریت منطقه حفاظت کنیم لازم است در کنار تقویت بنیه دفاعی خود در اقتصاد و فرهنگ هم مقتدر باشیم تا بتوانیم آمادگی انجام این وظیفه را داشته باشیم.آقامحمدی یادآورشد: دفاع مقدس موجب شد با سرعت بتوانیم اقتدار نظامی خود را تقویت کنیم و به پیشرفت های قابل توجهی دست یابیم و شرایط اقتصادی کنونی نیز ایجاب می کند در این عرضه نیز خود را توانمند کنیم.جلب مشارکت مردم در اقتصاد حیاتی استعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: در تحقق برنامه های توسعه، جلب مشارکت مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اگر می خواهیم به رشد و توسعه اقتصادی برسیم باید مسیر سرمایه گذاری، تولید و فعالیت بخش خصوصی بخوبی هموار شود و راهکارهای مناسب اجرایی را برای کارها پیدا کنیم.
![قزوین](http://media.mehrnews.com/d/2015/01/08/3/748301.jpg)
آقامحمدی افزود: وقتی با رکود مسکن مواجهیم بایستی از سوی شهرداران تدابیری اتخاذ شود تا هزینه هاي ساخت و ساز کاهش یابد تا مردم تشویق شوند همچنان در ساخت و ساز مشارکت کنند تا با این کار درآمد شهرداریها نیز افزایش یابد.وي بيان كرد: شهرداران با مشورت شوراها لازم است منابع جدیدمالی را شناسایی کنند و با دادن ایده های جدید کسب درآمدهای منطقی را فراهم کنند و با شفاف سازی امور میزان ارزش افزوده را نیز به مردم اعلام کنند تا همه در جریان کارها قرار گیرند.رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اظهارداشت: فکر تازه در راستای جلب مشارکت مردم بایستی از طرف شهرداریها صورت گیرد و اگر به عنوان اتاق فکر مردم عمل کنند با تکرار این امر همکاری مردم و شهرداریها دو طرفه خواهد شد.وي تاكيد كرد: اگر مردم احساس کنند کار مفیدی انجام می شود شهرداري ها را همراهی خواهند کرد اما باید سازماندهي امور توسط مردم صورت گیرد تا شتاب کارها بیشتر شود.
![قزوین](http://media.mehrnews.com/d/2015/01/08/3/748290.jpg)
راه افتادن اقتصاد نیازمند میدان دادن به مردم استآقامحمدی گفت:اگر بخواهیم اقتصاد راه بیفتد و شکوفا شود باید مردم را بکار گیریم و ازاین ظرفیت قابل توجه بخوبی استفاده کنیم که در این راستا واگذاری بسیاری از امور دولتی به بخش خصوصی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.این مسئول اظهارداشت: شهرداری از نظر قانونی ظرفیت های زیادی دارد که می تواند خدماتی مانند آب، برق، تلفن، گاز و سایر خدمات شهری را مدیریت کرده و به مردم ارائه کند و تجمیع خدمات می تواند به رضایت مندی بیشتر امور منجر شده ودرآمد شهرداری ها را افزایش دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]