واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کارشناس لبنانی: ایران در هوشیار کردن ملت های اسلامی پیش قدم است خبرگزاری پانا : استاد علوم سیاسی دانشگاه اللبنانیه گفت: ایران در هوشیار کردن ملت های اسلامی از طرح های قدرت های استکباری پیش قدم است.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۸ دي ساعت 04:52
به گزارش خبرگزاری پانا، شیخ صادق النابلسی در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم از تهران درباره اهمیت کنفرانس وحدت اسلامی در تهران گفت: ایران در برگزاری کنفرانس های وحدت بخش برای نزدیک شدن مواضع ملت های اسلامی و تقویت روابط کشورهای اسلامی در همه سطوح پیش قدم است. ایران بار دیگر اثبات کرد به تحولات و درگیری های مختلف در منطقه توجه داشته و نقش محوری در مهار درگیری های مذهبی و فرقه ای دارد. امروز به خوبی خطر تکفیری ها را در منطقه مشاهده می کنیم. تکفیری ها می خواهند بافت جمعیتی و دینی را در منطقه تغییر دهند که خطری واقعی برای ثبات اجتماعی و انسانی در کشورهای اسلامی است. این کنفرانس تاثیر بسزایی در تقویت روحیه محبت،تسامح و برادری میان همه مذاهب اسلامی دارد. خطراتی که امروز در منطقه وجود دارد،تهدیدی برای مذهب،دین و کشور مشخصی نیست و تکفیری ها با طرح های جدایی طلبانه خود می خواهند مرزهای سیاسی کشورهای منطقه را تغییر دهند. این تکفیری ها به دنبال اجرای سیاست قدرت های خارجی برای تجزیه منطقه هستند تا بتوانند بر منطقه سیطره یابند. امروز علمای جهان اسلام نقش روشنی در آگاه کردن مردم در خصوص این طرح ها دارند. متاسفانه بیشتر دولت های اسلامی و علمای اسلامی ساکت، غافل یا همراه با سیاست قدرت های خارجی برای گسترش فعالیت های تروریستی هستند. باید علمای جهان اسلام به از بین بردن خطرات اساسی در منطقه که می خواهد مسئله فلسطین را نابود کند توجه اساسی داشته باشند.
وی افزود: تنها یک کنفرانس نمی تواند مشکلات موجود در منطقه را حل و فصل کند ولی این کنفرانس قادر است ملت های منطقه را درباره فتنه های موجود هوشیار کند. هدف این کنفرانس این است که مسلمانان وحدت خود را حفظ کند و به اخلاق اسلامی متعهد باشند و از خشونت و فرقه گرایی دوری و با قدرت های استکباری که به دنبال تجزیه کشورهای منطقه هستند، مقابله کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]