تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849587473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ديدار هيات رسانه اي افغانستان با معصومه ابتکار


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ دي ۱۳۹۳ (۹:۵۸ق.ظ)
ديدار هيات رسانه اي افغانستان با معصومه ابتکار معاون مطبوعاتي وزير اطلاعات و فرهنگ و هيات رسانه اي افغانستان با معصومه ابتکار معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ديدار کردند.
به گزارش خبرگزاري موج ،ابتکار در اين ديدار با اشاره به ريشه هاي مشترک فرهنگي، مذهبي و قومي ميان دو کشور، گفت: با استفاده از اين ظرفيت مهم و گسترش روابط ميان دو کشور مي توان فعاليت هاي بسياري در جهت توسعه دو کشور در ابعاد مختلف، صلح و بهبود محيط زيست داشت.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با ابراز خرسندي از آمار ارائه شده در خصوص فعاليت رسانه اي و رشد و بلوغ کمي و کيفي رسانه ها در افغانستان، ابراز اميدواري کرد: همکاري دو کشور در زمينه تبادل اطلاعات منجر به شناخت و فهم بهتر دو ملت همسايه از يکديگر و گسترش صلح و ثبات در منطقه شود.
معاون رئيس جمهور با اشاره به فراز و نشيب هاي موجود در افغانستان طي دهه هاي اخير که حتي در دوره حاضر هم علي رغم آرامش و ثبات نسبي، بازسازي افغانستان را با مسائل امنيتي پيوند زده است، اظهار کرد: ارتقاء همکاري هاي اجتماعي و مدني ميان دو کشور از طريق نهادها و تشکل هاي مردمي و سمن هاي دو کشور در زمينه هاي مختلف همچون زنان و محيط زيست، مي تواند نقش مهمي در گسترش روابط دو کشور داشته باشد.
وي با اشاره به استقرار دولت وحدت ملي و رئيس جمهوري اشرف غني احمدزي در افغانستان، گفت: اميدواريم شاهد استقرار امنيت و آرامش کامل و بازسازي افغانستان باشيم.
ابتکار با يادآوري حمايت هاي همه جانبه ج.ا.ايران از مردم افغانستان، پذيرش سه دهه مهاجران افغان در ايران و ايجاد امکانات و شرايط مناسب زندگي در ابعاد مختلف از جمله ايجاد امکان تحصيل براي دانش آموزان و دانشجويان افغان با کمک دولت و سازمان هاي غير دولتي همچون انجمن حمايت از زنان و کودکان افغان (حامي)، افزود: همه اين اقدامات نشان دهنده حسن نيت ج.ا.ايران در برخورد با همسايگان، همچنين علاقمندي به گسترش صلح و امنيت و آرامش در منطقه است.
معاون رئيس جمهور ضمن بيان ديدگاه و تاکيد رئيس دولت تدبير و اميد بر لزوم گسترش روابط خارجي ج.ا.ايران به ويژه با شکورهاي همسايه، افزود: گسترش روابط ايران افغانستان بر اساس زمينه هاي مشترک موجود ميان دو کشور در عرصه هاي مختلفي همچون عرصه هاي محيط زيستي، فرهنگي، علمي و رسانه اي مي تواند به ترويج صلح، دوستي، امنيت و اعتماد در منطقه و ارائه الگويي صحيح از جامعه اسلامي براي آحاد شهروندان جهان اسلام به جاي ترويج خشونت، بي اعتمادي و افراطي گري کمک کند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به تلاش مجموعه غيردولتي مرکز صلح و محيط زيست در راستاي گسترش صلح و مبارزه با خشونت و جنگ، همچنين بررسي ابعاد اثرگذاري جنگ بر محيط زيست، افزود: اين موسسه سال هاست همزمان با روز جهاني صلح به برگزاري جلسات و همايش هايي در ارتباط با محيط زيست و مناقشات مسلحانه اقدام مي کند که افغانستان نيز حضور مثبتي در آن دارد.
به گزارش روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست،وي تاکيد کرد: جنگ مضاف بر اثرات مستقيم بر زندگي و سلامت روحي و جسمي انسان ها، اثرات مخرب و بلند مدتي بر آب، خاک، جنگل و طبيعت کشورها دارد که بعدها اثرات آن به صورت مستقيم و غيرمستقيم گريبانگير انسان ها خواهد شد.
ابتکار با بيان اينکه ماهيت مسائل محيط زيست، جهاني و فرامرزي است و در چارچوب هاي قومي و سياسي قرار نمي گيرد، تصريح کرد: به طور مثال در بحث اثرات و خطرات ناشي از افزايش گازهاي گلخانه اي، چه بسا کشورهايي که کمترين ميزان توليد گازهاي گلخانه اي را داشته اند بيشتر از کشورهاي صنعتي و توسعه يافته که نقش اصلي در اين موضوع داشته اند، از آن آسيب ديده باشند.

معاون رئيس جمهور ضمن اشاره به تفاهم صورت گرفته با عراق براي ايجاد پارک صلح و دوستي مشترک در منطقه مرزي و حفاظت شده "کولگ" استان ايلام، همچنين توافقات مشترک با آذربايجان، ارمنستان و ترکمنستان براي ايجاد پارک هاي مشابه در مناطق مرزي با ايران، پيشنهاد داد: پارک مرزي صلح و دوستي افغانستان نيز به منظور توسعه روابط ميان دو کشور، توسعه گردشگري پايدار و اکوتوريسم، گسترش همکاري هاي محيط زيستي ايران و افغانستان، همچنين کمک به معيشت و ايجاد زندگي بهتر و سالم تر براي مردم دو کشور شکل گيرد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست تالاب بين المللي هامون را يکي ديگر از زمينه هاي مهم همکاري محيط زيستي ميان دو کشور برشمرد و افزود: با ايجاد تعامل مناسب مي توان اقدامات مشترک و مثبتي ميان دو کشور به منظور رفع مشکلات پيرامون تالاب هامون انجام داد.
وي ادامه داد: حمايت و مشارکت و تعامل رسانه ها، جوامع محلي و بومي، سمن ها و تشکل هاي اجتماعي مي توان در بهبود شرايط محيط زيستي تالاب هامون و پيرو آن بهبود کيفيت معيشت و زندگي و سلامت مردم آن منطقه مشارکت و تعامل داشته باشند و اين تعامل علاوه بر سطح دو کشور و منطقه، اثرات بسيار سازنده اي در سطح بين المللي خواهد داشت.
ابتکار اضافه کرد: امروزه يکي از مهم ترين شاخص هاي حکمروايي خوب، محيط زيست است و همه کشورها در سطح دولت و ملت بايد براي اين موضوع تلاش و برنامه اي دقيق و مشخص داشته باشند.
معاون رئيس جمهور با اعلام آمادگي ج.ا.ايران براي آموزش کارشناسان افغانستاني در مباحث مختلف محيط زيستي همچون محيط باني و حفاظت از مناطق و يا راهکارهاي بيابان زدايي، گفتک پيش از اين آموزش هاي متنوعي در اين حوزه از سوي ايران براي کارشناسان افغانستان صورت گرفته است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ضمن اشاره به نقش و جايگاه مهم و ارزنده رسانه ها در تغيير رفتار مردم، ارتقاء سطح دانش و آگاهي مردم و ايجاد فرهنگ مثبت در حوزه هاي مختلف از جمله محيط زيست، از نمايندگان رسانه هاي افغانستان خواست تلاش ويژه اي به منظور آموزش مردم براي حفظ محيط زيست و حيات وحش را آغاز نمايند.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر رابطه صلح و محيط زيست، گفت: صلح و امنيت مبناي هرگونه بهبود و ارتقاء زندگي مردم است و از طرفي ديگر طبق متن تدويني سازمان ملل، حفظ محيط زيست يکي از شاخص ها و اهداف مهم توسعه پايدار و از اين رو مي توان گفت که صلح و امنيت پيش درآمد ارتقاء زندگي مردم و حفظ محيط زيست است و بدون صلح نمي توان انتظار زندگي بهتر داشت.
ابتکار حمايت هاي ايران از مردم و روند صلح و دموکراسي در افغانستان را تلاش براي گسترش امنيت و آرامش منطقه و جهان دانست و افزود: ج.ا. ايران آماده تقويت اين همکاري ها و حمايت ها در تمام زمينه هاي مشترک از جمله محيط زيست است و اين بايد يکي از ارکان همکاري هاي دوجانبه به ويژه در بحث آموزش و همکاري هاي بين مرزي قرار گيرد.

معاون رئيس جمهور با بيان اينکه ديپلماسي محيط زيست يکي از مهم ترين زمينه هاي تقويت ديپلماسي بين المللي است، اظهار کرد: ايران مي توان تجربيات و توانمندي هاي خود رد سه کنوانسوين بين المللي بازل، اکو و رامسرف همچنين تجربيات آموزشي و پژوهشي خود در حوزه محيط زيست را با افغانستان به اشتراک بگذارد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ايجاد ارتباط وسيع تر ميان سازمان هاي مردم نهاد و سمن هاي محيط زيستي دو کشور، همچنين انتقال تجربيات ايران در زمينه توسعه کمي و کيفي سمن هاي محيط زيستي، نحوه حمايت از اين سمن ها و فعاليت هاي آنان، نقش و سهم نهادهاي مردمي و جوامع محلي و بومي در تصميم گيري ها و تصميم سازي هاي محيط زيستي را از ديگر زمينه هاي مناسب ديپلماسي محيط زيستي برشمرد.
وي ابراز اميدواري کرد: امضاء تفاهم نامه همکاري هاي محيط زيستي ميان ج.ا.ايران و افغانستان در آينده اي نزديک با محوريت رفع معضلات تالاب بين المللي هامون و ايجاد پارک مرزي ميان دو کشور به زودي منجر به توسعه روابط سبز دو همسايه شود.
برنامه ريزي براي اقتصاد کم کربن در دستور کار دولت
ابتکار در پاسخ به سوالي در خصوص اقدامات ايران براي کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي، گفت: دفتر تغييرات آب و هوا اقدامات و مطالعات جامع و مدوني در اين خصوص انجام داده است و از جمله مهم ترين سياست هاي دولت در اين زمينه مي توان به بهينه سازي مصرف انرژي با هدف گذاري کاهش 30 درصدي توليد گازهاي گلخانه اي اشاره کرد.
معاون رئيس جمهور همچنين از اعطاي تسهيلات بانکي دولتي در اين خصوص خبر داد و افزود: در کنار تمام اين موارد سرمايه گذاري و برنامه ريزي براي توسعه اقتصاد کم کربن در کنار اقتصاد مقاومتي به تصويب دولت رسيده است.
وي استفاده از انرژي هاي نو و بادي را يکي ديگر از راهکارهاي کاهش توليد گازهاي گلخانه اي دانست و اظهار کرد: بر همين اساس مقرر شد مثلا هر سال 10 درصد از روشنايي پارک هاي تهران از محل انرژي خورشيدي تامين شود و اين ميزان هر سال با افزايشي 10 درصدي همراه شود.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست تاکيد کرد: ايران اماده انتقال تجربيات و دانش خود در تمام زمينه هاي محيط زيستي به افغانستان است.
ديپلماسي محيط زيست افقي نو در ديپلماسي ايران و افغانستان
بنابراين گزارش، سيمين حسن زاده معاون مطبوعاتي وزير اطلاعات و فرهنگ افغانستان نيز ضمن ابراز خرسندي از حضور خود در راس يک هيات رسانه اي در ج.ا.ايران، ملاقات با رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و زن موفق مسلمان ايراني و مجموعه مباحت مطروحه در اين ديدار را از جمله دستاوردهاي ارزشمند اين سفر توصيف کرد.
حسن زاده افزود: مردم افغانستان تا بيش از 13 سال گذشته هيچ گاه مجال آزادي بيان و عقيده را نداشتند اما در طول سال هاي گذشته به مرور در حال تجربه دموکراسي هستند و در کشور، فضايي آزاد با شيب نرم و ملايم در حال شکل گيري است که از جمله آن مي توان به برقراري فضاي آزاد بيشتر براي حضور بانوان در جامعه اشاره کرد.
وي اضافه کرد: با توجه به شرايط حساس کشور و منطقه، چنين مي طلبد که همکاري هاي رسانه اي منطقه اي بيشتر شود که در اين ميان، با توجه به پيوندهايي که ميان افغانستان و ج.ا.ايران به لحاظ مشترکات فرهنگي، جغرافيايي و تاريخي دو کشور وجود دارد، ايران همواره جايگاه ويژه اي در مناسبات بين المللي افغانستان دارد و ما هميشه نيازمند همکاري هاي ايران هستيم که به تبع آن، رسانه ها نيز از اين قاعده مستثني نيستند.
وي، رسانه هاي افغانستان را در حال گذراندن دوران گذار و بالندگي ذکر نمود و خواستار حمايت و بهره از تجربيات ايران براي توسعه رسانه هاي اين کشور شد.
معاون مطبوعاتي وزير اطلاعات و فرهنگ افغانستان با اشاره به نقش و دستاورد مهم انقلاب ايران در اراتقاء جايگاه زن مسلمان در جهان، گفت: تلاش هاي بسياري براي رشد زنان افغانستان در حوزه هاي مختلف شکل گرفته است.
حسن زاده افزود: بر همين اساس امروزه شاهد حضور 9 درصدي زنان افغان در سياست، 25 تا 30 درصدي در اجتماع و فعاليت هاي اجتماعي، 5 درصدي در نيروهاي نظامي، 10 درصدي در نهادهاي قضايي و حقوقي و نهايتا 4 عضو کابينه افغانستان زن هستند و تلاش مي شود تا اين تعداد افزايش يابد.
وي تاکيد کرد: تلاش دولت و فعالان افغانستان افزايش مشارکت زنان افغان در تصميم گيري و تصميم سازي هاي کشور افغانستان است.
معاون مطبوعاتي وزير اطلاعات و فرهنگ افغانستان يکي از مهم ترين دلايل سفر اين هيات به ايران را درخواست براي انعکاس واقعيت هاي موجود در بطن جامعه افغان در رسانه هاي ايران ذکر کرد و ادامه داد: خواسته ما انعکاس نقاط مثبت و پيشرفت کشورمان در کنار نواقص و کاستي ها براي تغيير نگاه جامعه ايراني و جهاني به افغانستان است.
حسن زاده تصريح کرد: صحبت هاي رئيس سازمان حفاظت محيط زيست مبني بر لزوم گسترش ديپلماسي محيط زيست و همکاري هاي دو جانبه در اين زمينه، افق جديدي از مناسبات دو کشور براي وي و هيات همراه باز کرده است.
لازم به ذکر است، اين هيات که در راس آن معاون مطبوعاتي وزير اطلاعات و فرهنگ افغانستان حضور دارد، شامل مديرعامل خبرگزاري رسمي باختر و جمعي از مديران رسانه هاي مکتوب و ديداري و شنيداري کشور افغانستان مي شود که به منظور گسترش مناسبات رسانه اي دو کشور در ايران بسر مي برند.
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن