واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ دي ۱۳۹۳ (۱۴:۲۷ب.ظ)
امنيت در زندگي اجتماعي مردم نقش بسيار مهمي دارد فرمانده انتظامي شهرستان خرم آباد گفت: مقوله امنيت و نظم اجتماعي که به عهده نيروي انتظامي است يکي از اساسي ترين نيازهاي مردم است، امنيت در زندگي اجتماعي مردم نقش بسيار مهمي را داراست.
به گزارش خبرگزاري موج، فرمانده انتظامي شهرستان خرم آباد، لرستان به همراه روئساي پليسهاي تخصصي انتظامي شهرستان، در جمع نمازگزاران مسجد موسي بن جعفر (ع) سبزه ميدان حاضر و به مشکلات انتظامي مردم رسيدگي کرد.
سرهنگ حسين نجفي در ادامه ديدارهاي خود با مردم اين هفته با حضور خود و همراهان در جمع اهالي محله سبزه ميدان (کسبه و بازاريان) حاضر شد.
در اين ديدار چهره به چهره و صميمانه، ضمن اقامه نماز مغرب و عشاء با نمازگزاران، سرهنگ نجفي مطالبي پيرامون برقراري و تأمين نظم و امنيت توسط پليس و همچنين نقش کليدي مردم در ايحاد امنيت پايدار بيان داشت.
نجفي در ادامه اظهار داشت: شکي نيست که مقوله امنيت و نظم اجتماعي که به عهده نيروي انتظامي است يکي از اساسيترين نيازهاي مردم است، امنيت در زندگي اجتماعي مردم نقش بسيار مهمي را دارا است.
وي در ادامه بيان داشت: زيرا مردم بايد بتوانند در سايه آن با آرامش و آسودگي خاطر به کسب و کار و فعاليت اجتماعي و انجام امور زندگي خصوصي خويش اهتمام ورزند و قطعاً نيروي انتظامي به تنهاي و بدون مشارکت و همراهي مردم قادر به انجام وظيفه خود نيست و در حقيقت نقش اصلي را مردم ايفا ميکنند
در ادامه سرهنگ نجفي خواستار مشارکت هر چه بيشتر مردم با پليس شد و به سخن مقام معظم رهبري که ميفرمايد((گسترش امنيت فقط به نيروي انتظامي اختصاص ندارد، بلکه يک وظيفه ملـي است)) اشاره و همه مردم را در تأمين و گسترش امنيت سهيم دانست.
وي گفت: هرگونه انتقاد منصفانه و ارائه راهکار و پيشنهادات سازنده توسط مردم ميتواند بهعنوان بهترين مشارکت به حساب آورد.
در پايان اين ديدار، سرهنگ نجفي به همراه رؤسا و مديران ارشد انتظامي شهرستان خرم آباد شامل معاون عمليات، پليس پيشگيري، پليس آگاهي، پليس مبارزه با مواد مخدر، مرکز فوريتهاي پليس 110، بازرسي، اداره اجتماعي و اطلاع رساني، کلانتري 12 سلمان فارسي ضمن پاسخگويي به مشکلات انتظامي مردم، دستوراتي در خصوص رفع مشکلات برخي از حاضران صادر کردند.
پيشگيري از سرقت منــزل
سرهنگ حسين نجفي فرمانده انتظامي شهرستان خرم آباد به منظور جلوگيري از سرقت منـزل پيامهاي پيشگيرانه اي به شرح ذير اعلام کردند.
1- تا حد امکان از خالي گذاشتن منزل خودداري نمائيم.
2-براي اطمينان بيشتر بر روي ديوارها، پنجرهها و نقاط قابل نفوذ مانند نورگير، پاسيو ... حفاظ محکم و مقاوم نصب نمائيم.
3-در صورت تغيير مکان سکونت توپي قفل دربهاي ورودي را تعويض کنيم
4- توپي قفلهايي که کليد يدک آنها گم شده را تعويض کنيم.
5- از باز گذاشتن درب ورودي منزل در طول شبانه روز خوددداري کنيم.
6-دقت کنيم حتي براي يکبار هم کليد را بر روي قفل درب ورودي جاي نگذاريم.
7- قفل درب ورودي را به نحوي نصب کنيم که قسمت توپي آن هم سطح بدنه باشد يا اينکه لوله اي را که طول آن کوتاه تر از طول کليد باشد به دور آن جوش دهيم، با اين کار مانع از سرقت منزل خود به روش توپي زني خواهيم شد.
8-شماره سريال لوازم برقي و با ارزش منزلتان را يادداشت و در جاي مطمئن نگهداري کنيد تا در هنگام بروز سرقت، پس از کشف تحويل آنها به شما، با سهولت انجام شود
9-چنانچه لوازم گرانبهاي فاقد شماره سريال مثل فرش داريد از آنها عکس تهيه نمائيد.
10-حتي الامکان دربهاي ورودي و داخلي منزل را به سيستم هشدار دهنده مجهز نمائيم.
11-از نگهداري وجوه نقد و اشياء قيمتي در منزل بپرهيزيم.
12-شبها هنگام استراحت کليه دربهاي ورودي ساختمان را قفل نمائيم.
13-از قفلهاي ايمني شب بند استفاده کنيم.
14- با نصب چشمي بر روي درب ورودي از غافلگير شدن خود و اعضاي خانواده مان ممانعت نمائيم.
15- پيش از شناسايي کامل از ورود افرادي که بهعنوان مأمورين ادارات خدماتي اعم از دارايي، شهرداري، کارگر خدماتي، مأمور آب، مأمور برق، تلفن، گاز و ... به منزل مراجعه ميکنند ممانعت نموده و در صورت حصول اطمينان فقط اجازه ورود به محدوده مورد نياز را به ايشان بدهيم.
16-هنگام خروج از منزل نسبت به خودروها و موتورسيکلتهاي متوقف در اطراف محل منزل خود بي تفاوت نبوده و در صورت مشاهده موارد مشکوک شماره و ساير مشخصات آنها را يادداشت و به سرعت به مرکز فوريتهاي پليس 110 اطلاع دهيم.
17-زنگهاي بي وقت و بي مورد تلفن منزل را به عنوان زنگ خطر تلقي کنيم و موارد مشکوک را به مرکز فوريتهاي پليس 110 اطلاع دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]