واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۴ب.ظ)
فرماندار شيراز: بازار وکيل آتش زير خاکستر است مصطفي اميري در ديدار با مديران آتش نشاني شيراز گفت : بازار وکيل آتش زير خاکستر است و اگر حادثه اي در آن رخ دهد همه دستگاه ها مسئول هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، فرماندار شيراز با بيان اين مطلب گفت: اين مجموعه ميراثي يکي از سندهاي هويتي شهر به شمار مي آيد و تمام مسئولان بايد در ارتباط با حل مشکلات آن پاسخگو باشند.
فرماندار شيراز به اهميت مديريت صحنه عمليات اشاره کرد و گفت: مديريت و سازماندهي از جمله مهمترين و حياتي ترين شاخصه ها در پيشبرد امور و انجام مأموريت هاي هر سازماني به شمار مي رود و در اين ميان نقش آتش نشاني بسيار پر اهميت است.
دکتر اميري افزود : اگر در زمان حادثه مديريت مشخص نباشد، در صورت بروز مشکل، هيچ کس حاضر به قبول مسئوليت نخواهد بود.
فرماندار شيراز در بخش ديگري از سخنان خود به لزوم تقويت آتش نشاني در بخش ها اشاره کرد و گفت : در حال حاضر اغلب بخش هاي استان فارس در زمينه ايمني از کمبود منابع مالي رنج مي برند و به لحاظ ايمني در سطح بسيار نازلي هستند.
مدير عامل آتش نشاني شيراز در اين جلسه خواستار تعامل بيشتر بازاريان شد و گفت : سازمان آتش نشاني چندين طرح ارائه کرده است که از جمله آن توزيع و نصب رايگان سيلندر خاموش کننده در بازار وکيل بوده است.وي افزود : اين سازمان تعداد 2000سيلندر خاموش کننده 6 کيلوگرمي در بازر شيراز توزيع نموده اما به ثمر نشستن اين طرح نيازمند تعامل و همکاري بيشتر کسبه و بازاريان است.
محمد مهدي شايق اضافه کرد : يکي ديگر از مشکلات اين است که برخي از صاحبان حجره در بازار، مغازه هاي خود را به مستأجر واگذار نموده اند و مستأجران نيز خود را ملزم به رعايت اصول ايمني و همکاري با سازمان نمي دانند.
وي اجاره محوطه جلوي حجره ها را نيز مشکل ديگر بازار برشمرد و افزود : ديده شده که برخي حجره دارها ، فضاي جلوي حجره يا همان پيرنشين ها را به محلي براي نمايش محصولات خود تبديل کرده اند که اين مسئله و عدم توجه به چيدمان صحيح، سازمان آتش نشاني را دچار خواهد کرد.
وي عدم رعايت اصول انبارداري و چيدمان غير اصولي را از ديگر موارد ناايمني برشمرد و گفت : در اکثر حجره ها به ويژه حجره هاي مخصوص پارچه و البسه ، حجم انبوهي از مواد اشتعال زا بدون رعايت اصول انبارداري و يا چيدمان غيراصولي دپو شده است که در صورت بروز آتش سوزي هر کدام مي تواند يک خطر بالقوه در بازار باشند.
شايق در ادامه به نصب شيرهاي آتش نشاني اشاره کرد و گفت: با وجود اين مشکلات در بازار سعي شده است با نصب شيرهاي آتش نشاني (هيدرانت) در فواصل مناسب ، گوشه از مشکل آبرساني به بازار در زمان حريق حل شود، امادر بحث ايمني بازار همه بايد همکاري کنند تا اين ميراث بزرگ از حادثه مصون بماند.
شايق در توضيح شيرهاي آتش نشاني افزود : هيدرانت شهري با اتصال به شبکه هاي آبرساني در مواقع آتش سوزي، دسترسي به آب مورد نياز جهت اطفاي حريق را تسهيل کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]