تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871179392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرح جدید آبرسانی در مرکز کشور/ انتقال آب بهشت‌آباد به نصف‌جهان -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: چیت‌چیان تشریح کرد:
اجرای طرح جدید آبرسانی در مرکز کشور/ انتقال آب بهشت‌آباد به نصف‌جهان

حمید چیت چیان وزیر نیرو


شناسهٔ خبر: 2454241 دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
اقتصاد > انرژی

وزیر نیرو با اعلام تغییر برنامه انتقال آب بهشت آباد از سرشاخه های کارون به استان های اصفهان، کرمان و یزد گفت: بیشتر از مصرف شرب این استان ها، آبی منتقل نخواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر، حمید چیت چیان گفت: طرح انتقال آب از سرشاخه های کارون برای مصارف کشاورزی و صنعت انجام نخواهد شد. طرح انتقال آب بهشت آباد از سرشاخه های رودخانه کارون تنها برای مصارف آشامیدنی است و در زمان ضرورت اجرا می شود.وزیر نیرو اظهارداشت: میزان آب مورد نیاز استان های یزد، اصفهان و کرمان برای مصارف آشامیدنی مشخص شده و بیشتر از این میزان منتقل نمی شود. یکی از چالش های مهم مجلس در دولت یازدهم مسئله انتقال آب بهشت آباد است که برخی نماینده ها این مسئله را تا استیضاح وزیر نیرو پیگیری کردند، اما در این طرح تجدیدنظر شده و انتقال آب بهشت آباد با حجم قبلی اجرا نخواهد شد.چیت چیان گفت: وزارت نیرو به آنچه در مصوبات دولت در خصوص طرح انتقال آب بهشت آباد تایید شده، عمل خواهد کرد. وی در خصوص وضعیت سد گتوند گفت: اجرای این طرح مهندسی بسیار سخت و پیچیده ای بود که تاکنون نیز برکات و مشکلاتی را برای کشور داشته است.وزیر نیرو تاکید کرد: به دلیل وضعیتی که در این سد وجود دارد حدود 300 تا 500 واحد شوری رودخانه کارون به واسطه این سد افزایش می یابد، اما بخش قابل توجهی از افزایش EC این رودخانه به دلیل ورود زه آب های کشاورزی است.چیت چیان افزود: برای بررسی بهتر وضعیت سد گتوند، کمیته ای تشکیل شده تا مطالعات جامعی در خصوص وضعیت این سد در مدت 3 ماه انجام شود. وی با اشاره به اینکه بیشترین سرمایه گذاری های وزارت نیرو در بخش آب در استان خوزستان انجام شده گفت: احداث سدهای بزرگ بر روی رودخانه کرخه، کارون، دز و زهره از جمله سرمایه گذاری های وزارت نیرو در این استان است.وی با اشاره به اجرای طرح 550 هزار هکتاری در استان خوزستان گفت: در قالب این طرح در ماه 4 هزار هکتار اراضی کشاورزی به بهره برداری می رسد و تلاش داریم این میزان به 7 هزار هکتار برسد.وزیر نیرو بیان داشت: در طول 13 سال گذشته میزان بارش باران در کل کشور به شدت کاهش یافته که عدم تامین آب موجب شد این طرح به 550 هزار هکتار کاهش یابد.چیت چیان گفت: طرح ایجاد شبکه فاضلاب در 9 شهر استان در دست اجرا است و ایجاد تصفیه خانه برای 5 شهر دیگر استان نیز مصوب شده که اعتبارات این طرح ها از محل فاینانس تامین می شود. با اجرای این طرح ها، جلوی ورود بخش قابل توجهی از فاضلاب های شهری به رودخانه کارون گرفته می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن