محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843112888
١٧درصد کودکان خیابانی الکل مصرف کردهاند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ١٧درصد کودکان خیابانی الکل مصرف کردهاند
براساس یافته های پژوهش گسترده سازمان بهزیستی درباره کودکان کار و خیابان، کودکان 10ساله بیشترین تعداد کودکان خیابانی را تشکیل می دهند.
به گزارش نامه نیوز، میانگین درآمد این کودکان 23هزارتومان در روز است.17.3درصد کودکان خیابانی حداقل یک بار در عمر مصرف الکل داشته اند. 23درصد این کودکان حداقل یک بار مواد، الکل یا سیگار مصرف کرده اند و6.9درصد این کودکان در شش ماه اخیر مصرف داشته اند. 21درصد کودکان تجربه رابطه جنسی داشته اند. میانگین سن شروع روابط جنسی در دختران 12.5سال و در پسران 13.7سال است و 5.4درصد این کودکان آزار جنسی را گزارش کرده اند. سازمان بهزیستی در طول سال، پنج هزار کودک را جمع آوری می کند و این پژوهش نتایج طرح سنجش رفتارهای پرخطر در کودکان کار و خیابان است که از سال 91 کلید خورده.
سن ورود کودکان به خیابان چهار تا 18سالگی بوده است. میانگین سن ورود به خیابان سه تا 10سال بوده و کودکان 10ساله بیشترین تعداد کودکان خیابانی را تشکیل می دهند. بیشتر کودکان خیابانی به کارهای متعارف به ویژه دستفروشی (73.2درصد)، باربری و پادویی (8.6درصد) و نوازندگی (4.6درصد) یا نیمه متعارف زباله گردی و جمع آوری ضایعات نان (9.6درصد) و تکدی گری (5.7درصد) مشغولند و تعداد بسیار اندکی از کودکان (دودرصد) تنها به مشاغل غیرمتعارف شامل تن فروشی، خریدوفروش مواد و جیب بری می پردازند.
مشاغل نیمه متعارف (زباله گردی و تکدی گری) در پسران و کودکان افغان به شکل معناداری بالاتر از کودکان ایرانی است (8/8درصد در مقابل 3.8درصد). در کودکان ایرانی کولی نیز تکدی گری به شکل معنا داری بیش از سایر کودکان ایرانی است (11.4درصد) در مقابل (1.6درصد). تعداد اندکی از کودکان (9درصد) در کنار کار خیابانی کارهای غیرمتعارف شامل تن فروشی و خریدوفروش مواد نیز انجام می دهند. بیشترین فراوانی محل کار و کودکان خیابانی در تهران مناطق 2 (24.5درصد)، 12 (18درصد) و یک (11.1درصد) است.
بالاترین سهم متعلق به کودکانی است که بین ساعات 13 تا 14 در خیابان هستند (16.3درصد)، اما 13.1درصد کودکان خیابانی کل روز (از 8 صبح تا 23) را در خیابانند.
میانگین درآمد این کودکان از مشاغل ذکرشده به عنوان کار اول 23هزارو488تومان در روز است که از حداقل روزانه دوهزارتومان تا حداکثر 50هزارتومان نیز تغییر می کند. بیشتر کودکان تمام یا بخشی از درآمد خود را به خانواده می دهند (79درصد). آنها علت کارکردن خود را تامین معاش خانواده می دانند به خصوص در میان کودکان افغان این دلیل به شکل معناداری بیشتر از سایر کودکان است. همچنین در میان ایرانیان کولی کارکردن و کسب درآمد عمدتا وظیفه کودکان خانواده است. کودکان خیابانی به شکل روزمره، مجموعه ای از آسیب های روانی و اجتماعی را در خیابان تجربه می کنند. مطالعه کمی نشان می دهد که 40.2درصد کودکان تحمل سرما و گرما،34.9درصد توقیف اجناس،33.2درصد تصادف با ماشین و 26.7درصد مریض شدن را ذکر کرده اند. در میان انواع تجارب کودکان، خشونت از سوی مردم، همسالان و ماموران یک تجربه رایج در زندگی کودکان خیابانی است. یافته های کمی مطالعه نشان می دهد که 27.4درصد کودکان اهانت و کتک خوردن از ماموران، 26.6درصد کتک خوردن از همسالان، 16.2درصد اهانت و کتک خوردن از مردم، 8.5درصد خفت شدن و 5.4درصد آزار جنسی را گزارش کرده اند.
دخترها بیشتر از پسرها در خیابان مریض شده اند (32.4درصد در مقابل 21.5درصد) و تصادف کرده اند. (49.3 درصد در مقابل29.2درصد) و سابقه آزاردیدگی جنسی (12.7درصد در مقابل 2.75درصد) و کتک خوردن و اهانت از طرف مردم (26.8 درصد در مقابل 11.8درصد) را گزارش کرده اند. اما توقیف اجناس پسران بیشتر از دختران (65.6درصد در مقابل 47.9درصد) است.
در شش ماه قبل از مطالعه، 48.4درصد کودکان اظهار کرده اند که توسط شهرداری و 12.8درصد توسط نیروهای انتظامی در خیابان دستگیر شده اند. کودکان ایرانی بیش از کودکان غیرایرانی و بزرگ ترها (15 تا 18 سال) بیش از کوچکترها (10 تا 14سال) دستگیر شده اند.
یافته های مصرف مواد
کودکان خیابانی در مقایسه با جمعیت عمومی، مصرف الکل بالاتری دارند و مصرف مواد آنها نیز بالا و احتمالا بالاتر از جمعیت عمومی زیر 18 سال است. براساس یافته های کمی این مطالعه، 17.3درصد کودکان خیابانی حداقل یک بار در عمر مصرف الکل داشته اند. مصرف شش ماه اخیر الکل در کودکان خیابانی 11.07درصد است و در حدود هفت درصد کودکان خیابانی هر روز الکل مصرف می کنند.
نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد 6.9درصد کودکان خیابانی یک بار مصرف یکی از مواد مخدر را (با یا بدون الکل) داشته اند. مصرف حداقل یک بار مواد، الکل و سیگار در جمعیت کودکان خیابانی 23درصد و مصرف شش ماه اخیر مواد در کودکان خیابانی6.9درصد است. دخترها از حیث مصرف الکل و سیگار تفاوت معناداری با پسران ندارند. اما پسران به طور معناداری بیش از دختران در خطر مصرف مواد هستند.
مصرف سیگار و الکل در کودکان ایرانی به طور معناداری بیش از کودکان افغان است. اما از حیث مصرف مواد تفاوت معناداری میان دو گروه نیست.
سن شروع مصرف مواد در کودکان خیابانی پایین است به طوری که در حدود 56درصد کودکان مصرف مواد را قبل از 14سالگی شروع کرده اند. در عین حال مصرف سیگار، الکل و مواد در کودکان خیابانی بزرگ تر (15 تا 18سال) به شکل معناداری بالاتر از کوچک ترهاست. بسیاری از کودکان مصرف کننده در مطالعه حاضر دارای خانواده معتاد (عمدتا پدر معتاد) هستند و 43.8درصد کودکان، داشتن پدر معتاد و 36.9درصد، دوستان نزدیک معتاد را گزارش کرده اند.
یافته های روابط جنسی
کودکان خیابانی به دلیل شرایط و روش زندگی خانواده از سنین پایین با روابط جنسی آشنا شده و آن را تجربه می کنند. سن شروع رابطه جنسی در کودکان خیابانی پایین است. میانگین سن شروع روابط جنسی در دختران 12.5سال و در پسران13.7سال است.
بیشتر کودکان خیابانی (76.8درصد) شب ها در خانه خود یا بستگان می خوابند و از حمایت خانوادگی نسبی برخوردارند. اما 21درصد کودکان که محل خواب آنها خانه مشترک با دوستان است یا به تنهایی در خیابان، مراکز حمایتی یا در محل کار می خوابند، فاقد مراقبت خانوادگی هستند.
در حدود یک سوم کودکان خیابانی تهران (31درصد) سابقه ترک خانه را گزارش کرده اند که تاییدکننده وجود مشکلات در خانواده است. میان دختران و پسران و گروه های سنی مختلف تفاوتی از حیث ترک خانه دیده نشده اما ترک خانه توسط کودکان ایرانی (36.9درصد) به شکل معناداری بالاتر از کودکان افغان (21.4درصد) است. 23.9درصد کودکان سابقه آزار جسمی در خانواده را گزارش کرده اند. خانواده های کودکان خیابانی وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند. بیکاری و مشاغل کم درآمد پدران، مشارکت ضعیف مادران در درآمد خانواده و جمعیت زیاد خانواده، مهم ترین علل وضعیت نامطلوب اقتصادی خانواده های کودکان خیابانی است. شرایط نامطلوب اقتصادی، فرهنگی و حقوقی افغان ها در ایران نیز سبب کار کودکان افغان در خیابان می شود. نداشتن کارت اقامت در مورد بسیاری از افغان ها، عدم امکان کار رسمی و کسب درآمد کافی، دسترسی سخت کودکان به آموزش رسمی و نیاز خانواده به درآمد کودکان، برخی عواملی هستند که به کار کودکان افغان در ایران منجر می شوند.
منبع: سلامت نیوز
۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]
صفحات پیشنهادی
١٧درصد کودکان خیابانی الکل مصرف کردهاند |اخبار ایران و جهان
١٧درصد کودکان خیابانی الکل مصرف کردهاند سن شروع مصرف مواد در کودکان خیابانی پایین است بهطوریکه در حدود ٥٦درصد کودکان مصرف مواد را قبل از ١٤سالگی شروع کردهاند کد خبر ۴۶۳۳۹۵ تاریخ انتشار ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۳ - 04 January 2015 براساس یافتههای پژوهش گسترده سازمان بهزیستی دربارهمصرف مشروبات الکلی عامل بسیاری از حوادث و نزاعهای خیابانی است
مسئول امور آموزش آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی مصرف مشروبات الکلی عامل بسیاری از حوادث و نزاعهای خیابانی است خبرگزاری پانا مسئول امور آموزش آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی گفت مصرف مشروبات الکلی زمینه ساز بسیاری از حوادث مانند سوانح رانندگی کار و نزاعات خیابانی است و امسئول امور آموزش آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی: مصرف مشروبات الکلی عامل بسیاری از حوادث و نزاعهای خیابانی
مسئول امور آموزش آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی مصرف مشروبات الکلی عامل بسیاری از حوادث و نزاعهای خیابانی استمسئول امور آموزش آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی گفت مصرف مشروبات الکلی زمینه ساز بسیاری از حوادث مانند سوانح رانندگی کار و نزاعات خیابانی است و امسال ۵۳ نفر بر اثباید و نبایدهای مصرف بستنی برای کودکان
باید و نبایدهای مصرف بستنی برای کودکان ترکیب یک بستنی سالم عبارت است از شیر خامه چربیهای گیاهی شکر یخ مواد طعمدار و رنگهای مجاز خوراکی ظاهرا امسال تابستان گرمی داریم همین مسئله موجب شده تا بستنی در انواع و اقسام مختلف آن در سبد غذایی روزانه بسیاری از خانوادهها جای53 نفر قربانی سوءمصرف الکل در 7 ماه
53 نفر قربانی سوءمصرف الکل در 7 ماه مسوول امور آزمایشگاه های سازمان پزشکی قانونی کشورگفت 53 تن به دلیل سوء مصرف الکل طی هفت ماه اخیر جان خود را از دست دادند آفتاب کامبیز سلطانی نژاد در گفت وگو با ایرنا افزود این میزان فوت در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل 1 31 درصد کاهشابتلای 40 درصد کودکان خیابانی به ایدز
ابتلای 40 درصد کودکان خیابانی به ایدز منصوریان با اشاره به آمار 40 درصدی ابتلا کودکان خیابانی به HIV گفت تعداد کودکان مبتلا به این ویروس از آمار موجود بیشتر است کودکانی که به ایدز مبتلا هستند زندگی بسیار سختی را در پیش دارند آفتاب موسس یک انجمن حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعوالدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت والدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند خبرگزاری پانا مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت والدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي سپیشتازی تونس و امارات در مصرف الکل! |اخبار ایران و جهان
پیشتازی تونس و امارات در مصرف الکل سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد که کشورهای عربی پیشتاز مصرف مشروبات الکلی هستند کد خبر ۴۶۰۷۸۸ تاریخ انتشار ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۳ - 24 December 2014 سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد که کشورهای عربی پیشتاز مصرف مشروبات الکلی هستند به گزارش پایگاه خبریوالدين ذائقه کودکان را به مصرف غذاهاي کم نمک عادت دهند
۳ دي ۱۳۹۳ ۱۵ ۵۳ب ظ والدين ذائقه کودکان را به مصرف غذاهاي کم نمک عادت دهند مديرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در نشست خبري بسيج ملي کاهش مصرف نمک گفت والدين ذائقه کودکان را به مصرف غذاهاي کم نمک عادت دهند به گزارش خبرگزاري موج دکتر شهرام رفيعي فر در نشست بسيج ملي ک40 درصد کودکان خیابانی مبتلا به HIV ایدز هستند
شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۴ موسس یک انجمن حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی با بیان اینکه 37 درصد مراجعان به این انجمن بدلیل رفتارهای پرخطر از احتمال ابتلا به HIV نگران هستند گفت عامل انتقال سه چهارم ویروس HIV در سطح جهان بدلیل رابطه جنسی پر خطر است دکتر خسرو منصوریان در گفتوگو با۴۰ درصد کودکان خیابانی مبتلا به ایدز هستند |اخبار ایران و جهان
۴۰ درصد کودکان خیابانی مبتلا به ایدز هستند عامل انتقال سه چهارم ویروس HIV در سطح جهان به دلیل رابطه جنسی پر خطر است کد خبر ۴۶۱۲۶۰ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۳ - 27 December 2014 موسس یک انجمن حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی با بیان اینکه 37 درصد مراجعان به این انجمن بدلیلآمار قربانیان سوء مصرف الکل در ایران
آمار قربانیان سوء مصرف الکل در ایران مسوول امور آزمایشگاه های سازمان پزشکی قانونی کشورگفت 53 تن به دلیل سوء مصرف الکل طی هفت ماه اخیر جان خود را از دست دادند خبرگزاری ایرنا مسوول امور آزمایشگاه های سازمان پزشکی قانونی کشورگفت 53 تن به دلیل سوء مصرف الکل طی هفت ماه اخیر ج۵۳ قربانی سوءمصرف الکل در ۷ ماه
۵۳ قربانی سوءمصرف الکل در ۷ ماهتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۰۱ مسوول امور آزمایشگاه های سازمان پزشکی قانونی کشورگفت ۵۳ تن به دلیل سوء مصرف الکل طی هفت ماه اخیر جان خود را از دست دادند «کامبیز سلطانی نژاد» در گفت وگو با ایرنا افزود این میزان فوت در مقاانگیزههای سوءمصرف الکل در کشور |اخبار ایران و جهان
انگیزههای سوءمصرف الکل در کشور سوءمصرف 3 0 درصدی الکل در ایران وابستگی 7 0 درصدی جمعیت کشور به الکل از مهمترین اظهارنظرهایی بود که در همایش دو روزه سوءمصرف و اعتیاد به الکل از دیدگاه طب بالینی و قانونی انجام شد کد خبر ۴۶۲۴۶۶ تاریخ انتشار ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۹ - 31 December 2-مرگ 53 نفر در پی سوءمصرف الکل در کشور
مرگ 53 نفر در پی سوءمصرف الکل در کشور مسئول امور آموزش آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه مصرف مشروبات الکلی زمینه ساز بسیاری از حوادث مانند سوانح رانندگی کار و نزاعات خیابانی است گفت در هفت ماهه امسال 53 نفر به دلیل سوءمصرف الکل در کشور جان خود را از دست داسوء مصرف 0.3 درصدی الکل در ایران/فعالیت نخستین مرکز ترک الکل در پایتخت
سهشنبه ۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۲ مدیرکل دفتر سلامت اجتماعی روان و اعتیاد وزارت بهداشت ضمن اشاره به آمارهای وابستگی و همچنین سوء مصرف الکل در کشور اقدامات انجام شده در جهت پیشگیری و کنترل مصرف الکل در کشور را توضیح داد به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر افعالیت نخستین مرکز ترک مصرف الکل تهران
فعالیت نخستین مرکز ترک مصرف الکل تهرانتاریخ انتشار سه شنبه ۹ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۶ ۲۲ رئیس اداره پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد وزارت بهداشت از فعالیت نخستین مرکز اقامتی مصرف کنندگان الکل در تهران خبر داد به گزارش مهر دکتر علیرضا نوروزی در حاشیه همایش دو روزه سوءمصرف الکل در کشور در-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها