تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848507923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسد: چرخش امريكا به سوي سوريه شروع شده است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اسد: چرخش امريكا به سوي سوريه شروع شده است
رئيس‌جمهور سوريه در اظهاراتي مهم به بررسي تحولات مهم در صحنه بين‌المللي و داخلي با توجه به بحران كشورش پرداخته است.


رئيس‌جمهور سوريه در اظهاراتي مهم به بررسي تحولات مهم در صحنه بين‌المللي و داخلي با توجه به بحران كشورش پرداخته است.

 بشاراسد با اعلام اينكه ديدارهاي غربي‌ها از دمشق افزايش يافته، تأكيد كرد كه از چندي پيش چرخش سياست‌هاي كشورهاي غربي، به خصوص امريكا در قبال سوريه آغاز شده است. بشار اسد همچنين در اظهارات خود ضمن اشاره به اينكه روابط تهران و دمشق راهبردي است گفته كه علت موفقيت ايران، واقع گرايي است.

به گزارش فارس، روزنامه الاخبار لبنان روز شنبه بخش‌هاي از سخنان بشار اسد رئيس‌جمهوري سوريه را در ميان برخي از اعضاي حزب بعث سوريه منتشر كرد. اين روزنامه با انتشار بخش‌هايي از اين سخنان، نوشت: بشار اسد صحنه بين‌المللي و منطقه‌اي پس از ظهور داعش را چگونه مي‌بيند؟ ديدگاهش درباره جبهه متخاصم و در رأس آن امريكا، تركيه، كشورهاي خليج فارس و مسئله كردها و طرح فرستاده سازمان ملل در حلب چيست؟ ارزيابي‌اش از عملكرد متحدانش روسيه و ايران و از طرفي ديگر نقش مصري‌هاي چيست؟

  جبهه دشمنان دچار چنددستگي است
بشار اسد به چند دليل معتقد است جبهه دشمنان دچار اختلاف و چند دستگي است؛
1 - امريكا؛ امروز ضد تركيه است. تركيه خواستار ايجاد منطقه حائل (در مرز خود با سوريه) است، اما امريكا آن را رد مي‌كند. تركيه در دوره رجب طيب اردوغان (نخست‌وزير سابق و رئيس‌جمهوري فعلي تركيه)، غرب را به اعتماد به اخوان‌المسلمين واداشت سپس روشن شد كه (از ديد دمشق) «فرقي ميان اخوان با القاعده و افراطگرايي نيست. همه اين گروه‌ها در محتوا يكي هستند با اشكال مختلف.» -2 تناقض تركيه و كردها افزايش پيدا كرد. -3 تناقض كردي- كردي افزايش پيدا كرد. «پ.ك.ك» عليه بارزاني است، يعني اينكه تناقضي ميان كردهاي سوريه و كردهاي عراق و ميان كردها با اعراب است. 4- داعش با همه تناقض دارد. 5- كشورهاي حامي تروريسم با خود جنگ دارند اما همگي «در آسيب‌زدن به سوريه و سرنگون كردن نظام و سوريه مشتركند.»
  امريكايي‌ها مي‌گويند فريب خوردند
بر اساس گزارش الاخبار، بشار اسد افزوده است كه نقطه مثبت اين مسئله در اين است كه صف‌بندي بين‌المللي خصمانه عليه سوريه «به معناي واقعي كلمه، دستپاچه و فاقد پيش‌بيني درست از اتفاقات آينده است» ولي نقطه منفي اين است كه «ما نمي‌دانيم كه چه هنگامي تصميم اشتباهي عليه ما اتخاذ مي‌كنند» ولي تا كنون، رويكرد كلي «مثبت» است. از اين روي، اروپا در مسئله سوريه «وجود خارجي ندارد؛ دولت امريكا نيز دچار چنددستگي است؛ وزارت خارجه امريكا به سويي، ارتش آن به سويي و كاخ سفيد نيز به سوي ديگر مي‌رود.» در نتيجه اينكه امريكايي‌ها احساس مي‌كنند كه از طرف متحدانشان «فريب» خورده‌اند و «به صورت آشكار مي‌گويند كه قطر، تركيه و عربستان آنها را فريب داده‌اند.»

اولا اين كشورها در آغاز، براي امريكا اين‌گونه وانمود كردند كه مسئله سوريه، مسئله ساده‌اي است؛ يعني اعمال فشار براي «سرنگوني» نظامي كه به سود يك نظام «دموكراتي» باشد كه جيره‌خوار غرب است. دوم، زماني كه به اين نتيجه رسيدند كه سرنگوني دولت سوريه، محال است، مسئله باقي ماندن دولت را به همراه «تغيير رئيس‌جمهور» مطرح كردند. در آن هنگام بود كه «انتخابات رياست جمهوري برگزار شد و شوكي شديد را به آنها وارد كرد، هر چند آنها به صورت علني به آن اعتراف نمي‌كنند ولي به صورت مخفيانه به اين مسئله اعتراف دارند.»

آغاز تماس‌ها و ديدارهاي غربي‌ها با دمشق
طبق گزارش الاخبار، بشار اسد تصريح مي‌كند كه امريكايي‌ها و غربي‌ها و متحدانشان، در «وضعيت تباهي كامل» هستند. چرخش به سوي دمشق ‌را آغاز كرده‌اند. «اما اين چرخش بسيار كند است.» چراكه غربي‌ها با اصرار بر مواضع خودشان اصطلاحا بالاي درختان بلند رفته‌اند «و براي متقاعد كردن افكار عمومي غرب به اينكه سوريه، كشوري شيطاني است خيلي بالا رفته‌اند» پس عقب‌نشيني و پايين‌آمدن از اين درخت‌ها زمان مي‌برد. بشار اسد مي‌گويد كه با همه اين كندي، «غربي‌ها تماس با ما را آغاز كرده‌اند و ديدارهاي دو جانبه قطع نمي‌شود. اين ديدارها با نظارت بالاترين سطوح (سياسي در كشورهاي غربي) انجام مي‌شود؛ يعني رؤساي جمهور، وزرا و مديران سرويس‌هاي اطلاعاتي...» در اين ديدارها براي ما روشن شده است كه آنها « درباره بحران سوريه دچار اختلاف هستند. جريان‌هايي كه خواستار سياست باز مقابل ما هستند همان‌هايي هستند كه زير نظر سطوح عالي سياسي خود، با ما تماس دارند.»

آغاز چرخش كند سياست امريكا
پس از شكست باراك اوباما، رئيس‌جمهوري امريكا در انتخابات ميان‌دوره‌اي كنگره، ديگر چيزي در سياست داخلي ندارد كه آن را ببازد. دولت اوباما چرخش خود را آغاز كرده است. در حرف و ظاهر، از خواسته تغيير رئيس‌جمهوري در دمشق دست بر نداشته است اما (از خود) سؤال مي‌كند كه «اگر رئيس‌جمهوري (بشار اسد) برود، چه كسي خواهد آمد؟ داعش؟ گزينه ديگري نداريم! به گفته بشار اسد، اوباما مي‌چرخد و مانور مي‌دهد. در سخنان آشكارش گفت كه مخالفان ميانه‌رو در سوريه، «معارضاني خيالي» هستند. سپس به منتقدانش گفت: اگر 500 ميليون دلار مي‌خواهيد، بگيرد، اما آن را به چه كسي خواهيم داد؟ جو بايدن، معاون اوباما، به نوبه خود معارضان را منفجر كرد. او اعلام كرد كه دوستان ما (امريكايي‌ها) در تركيه و كشورهاي خليج (فارس) همان كساني هستند كه از تروريسم در سوريه حمايت مالي كردند. عذرخواهي‌هاي تشريفاتي بعد از آن از جانب بايدن، ديگر ارزشي سياسي ندارد.

بشار اسد پس از طرح اين مسائل تأكيد مي‌كند كه ما اكنون مقابل تغيير و تحول موضع غربي در قبال منازعه در سوريه هستيم. «اين بدين معنا نيست كه امور ساده و روان است و به سوي حل ساده پيش مي‌رود. واشنگتن، هر چقدر هم دچار تحول شود، هدفش در نهايت اين باقي مي‌ماند كه بر ما و سوريه غالب شود و خواسته‌اش را بر ما تحميل كند. به اين معنا كه آنها امروز داعش را نمي‌خواهند و مي‌خواهند آن را بزنند تا به جاي آن چيزي را بياورند كه اسمش را مي‌گذارند «نيروهاي ميانه‌رو.» پس اينها را از كجا بياورند؟ چه كسي عملا در ميدان با نيروهاي افراطي كه هر كدام يك اسمي دارد، مبارزه كند؟ اختلاف ساده است، اين مسئله بسته به حقوقي است كه به اين گروهك‌ها داده مي‌شود؟ در نهايت با سد حقيقت برخورد خواهند كرد: آنجا در سوريه خلأيي هست كه هيچ كس جز ارتش سوريه نمي‌تواند آن را پر كند.

تركيه در پي احياي خلافت عثماني است
به گزارش الاخبار، بشار اسد در اين سخنان به طور صريح به كشورهاي خليج فارس نپرداخت. روشن است كه موج آشتي‌ها آغاز شده است. نام كشورهاي حاشيه خليج فارس را جز قطر ذكر نمي‌كند. بشار اسد بدين منظور بر قطر متمركز شد كه آن «بانك تروريست‌ها»ست اما طرحي كه كاملاً خطرناك است، طرح تركيه اردوغان است. به اعتقاد اسد، اردوغان سر تا پا اخواني است. «اردوغان در پي اين است كه منطقه را از كفار پاك كند و اخوان المسلمين را در رأس رهبري آن قرار بدهد كه حاكم منطقه باشند و آن را به كشوري اسلامي شبيه خلافت عثماني تبديل كنند.»

حمايت روسيه از سوريه تغييرناپذير است
بشار اسد در ادامه درباره متحدان خود، روسيه و ايران نيز سخن گفت. او درباره تحرك روسيه به صورت خلاصه سخن گفت اما اصرار داشت كه بگويد، «وظيفه همه اين است كه اكنون بر آشتي‌ها و مصالحه‌هاي محلي داخلي متمركز شوند. اين اساس حل همه مشكلات است. اسد مطمئن است كه روس‌ها با سوري‌ها هستند و اين موضع ثابت است و تغيير نمي‌كند. موضع روسيه سخت است كه در حمايت سياسي در شوراي امنيت تجلي پيدا كرده است و همچنين در حمايت نظامي از نيروهاي نظامي سوريه اما اين به حدي نمي‌رسد كه روس‌ها دخالت نظامي كنند. در نهايت ما هستيم كه بايد از خود دفاع كنيم.

راز موفقيت ايران در واقع‌گرايي‌اش در سطح بين‌المللي است
طبق گزارش اين روزنامه لبناني، بشار اسد درباره ايران نيز صحبت كرد و گفت: درباره روابط با ايران بايد بگويم كه، بايد بدانيم كه ايراني‌ها در رويكرد راهبردي كلي با ما هستند. اما بايد درك كنيم كه علت موفقيت ايران در سطح بين‌المللي در شيوه واقعگرايي (و عملگرايي‌) آنان است. عملا ايراني‌ها در پرونده سوريه استوارند و بايد بدانيم كه رابطه سوريه و ايران، رابطه‌اي راهبردي است.»

روابط امنيتي سوريه و مصر خوب است
مصر تلاش مي‌كند كه در مسئله سوريه، نقش ميانجي‌گر را ايفا كند. «اين امر مستلزم وجود روابط خوب دو جانبه است.» مهم ضربه‌اي است كه مصري‌ها به اخوان زدند و اين ضربه در سقوطشان خيلي مؤثر بود. «مي‌توان نقش مصر را مثبت توصيف كرد. مناسبات ما با دستگاه‌هاي امنيتي مصر - حتي در زمان محمد مرسي (رئيس‌جمهور سابق مصر)- خوب بود و الان در وهله اول با آمدن عبدالفتاح السيسي و در وهله دوم به دليل ضرباتي كه اخوان المسلمين‌ها در مصر خوردند، بهتر شده است. اين مسئله همگرايي ما را بيشتر كرده است. »

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن