واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۴۴ب.ظ)
استاندار مرکزي: تهيه سند ششم توسعه نيازمند نقد و واکاري برنامه هاي سند پنجم است استاندار استان مرکزي در خصوص پيش نويس نظامنامه برنامه ششم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي استان مرکزي گفت: نقد و واکاوي برنامه هاي سند توسعه پنجم استان براي تهيه برنامه ششم الزامي است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد حسين مقيمي در نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استانداري مرکزي در اراک افزود: اثر درآمدها در استان کمتر ديده مي شود و در اين راستا بايد راهکارهاي مناسبي انديشيده شود تا گردش مالي در استان تقويت شود.
وي بيان کرد: تحقق اين مهم موجب افزايش سطح درآمدهاي عمومي استان مي شود که آهنگ توسعه را شتاب مي بخشد.
استاندار استان مرکزي در خصوص پيش نويس نظامنامه برنامه ششم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي استان مرکزي گفت: نقد و واکاوي برنامه هاي سند توسعه پنجم استان براي تهيه برنامه ششم الزامي است و بايستي نقاط ضعف را بررسي و آسيب ها را به درستي بشناسيم.
مقيمي عنوان کرد: پايين بودن درامد سرانه در استان با وجود حجم سرمايه گذاري اقتصادي بالا مقوله اي است که نيازمند مطالعات عميق و دقيق است.
وي بيان کرد: استان مرکزي در حوزه درآمدزايي از محل ارزش افزوده و سرمايه گذاري در سطح بالايي قرار دارد، اما؛ بر اساس گزارش اخير کشور درآمد خانوارهاي اين استان پايين است و اين نشان مي دهد که ضعف هايي در بهره گيري موثر از امکانات استاني وجود دارد.
استاندار استان مرکزي ادامه داد: براي موفقيت بيشتر در برنامه ششم بايد از تجربيات و نظرات نخبگان دانشگاهي و افرادي که بيرون از دستگاه هاي دولتي فعاليت موثر دارند کمک گرفته شود.
مقيمي افزود: برنامه پنج ساله؛ يعني بيش از 90 درصد مقدرات هر استان در برنامه ديده شود.
وي بيان کرد: يکي از موضوعاتي که در برنامه ششم بايد به طور ويژه به آن پرداخته شود، بحث آب و برخورد با رويکرد بهره برداري غيرمجاز از منابع آب است.
استاندار استان مرکزي اضافه کرد: انرژي، صنايع غذايي و تبديلي کشاورزي، خوشه هاي صنعتي، شرکت هاي دانش بنيان، ورزش و امور جوانان، پژوهش و تحقيق، ارتقاي کيفي دانشگاه ها، آموزش و پرورش و اشتغال از ديگر موارد مهمي است که در برنامه ششم بايد به صورت جدي به آن پرداخته شود.
در نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استان مرکزي نظام نامه تهيه و تدوين برنامه ششم توسعه اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي استان مرکزي ارائه شد.
طرح مجموعه شهري اراک در اين نشست مورد بحث و بررسي قرار گرفت و مقرر شد به دليل برخي ابهامات موجود، اعضاي شوراي برنامه ريزي تا 15 روز آينده پيشنهادات لازم در راستاي اين طرح را به مشاور ارائه دهند.
بحث واگذاري ساختمان هاي بلااستفاده دستگاه هاي مختلف اجرايي استان مرکزي به دهياري ها نيز در اين نشست مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد ظرف يک ماه آينده تعداد اين ساختمان ها رصد و براي آن تصميم سازي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]