تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826452401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمستانی‌های 200 میلیون‌تومانی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
زمستانی‌های 200 میلیون‌تومانی
خودروهای شاسی بلند همچنان به عنوان یکی از کلاس‌های پر‌طرفدار در میان اتومبیل‌های وارداتی شناخته می‌شوند که بدون شک، برندهای کره‌ای و ژاپنی با SUV‌های متنوع خود، سهم بیشتری از بازار داخلی را در این بخش به خود اختصاص داده‌اند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،برخی از فروشندگان و فعالان بازار خودرو معتقدند که بازار خودروهای شاسی بلند یا همان SUV‌ها معمولا با آغاز فصل سرما و بارندگی‌ها، رونق خاصی می‌یابد و در واقع خیلی‌ها ترجیح می‌دهند که جهت رفت و آمد و انجام سفرهای خود از یک اتومبیل شاسی بلند و خصوصا دو‌دیفرانسیل استفاده کنند که معمولا قابلیت و توانایی بهتری برای حرکت در مسیرهای لغزنده دارند.
نویسنده :
اشکان هرمزی
حال در شرایطی که امکان ورود تویوتا لندکروزر و پرادو وجود ندارد، می‌توانید یک جایگزین زیر 2500 سی‌سی، یعنی تویوتا RAV4 را خریداری کنید و در نبود هیوندای ix55 و کیا موهاوی صفرکیلومتر نیز به سراغ هیوندای سانتافه یا همان ix45 بروید که از همان ابتدای ورود به بازار داخلی، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. بنابراین در رنج قیمت حدود 200 میلیون تومان، برای خرید یک شاسی بلند دو‌دیفرانسیل، با 2 گزینه روبه‌رو هستید؛ راو 4 که یک SUV کوچک با قابلیت‌های فنی مناسب است و سانتافه که یک SUV متوسط با ابعاد بزرگ‌تر و امکانات رفاهی بیشتر است.

Hyundai ix45
نسل فعلی تویوتا RAV4 مانند دیگر مدل‌های جدید تویوتا، از لحاظ ظاهری تفاوت زیادی با نسل پیشین خود پیدا کرده است و در کل چهره اسپرت‌تر و جسور‌تری را به نمایش می‌گذارد، هرچند که فرم چراغ‌های عقب آن چندان دلچسب و متناسب به نظر نمی‌رسد. در مقابل، هیوندای ix45 با ابعاد بزرگ‌تر و احجام اغراق‌آمیز کمتر نسبت به بدنه RAV4، حس بهتری از چهره یک SUV شیک و مدرن را در ذهن بیننده القا می‌کند. البته شکی نیست که این دو مدل در یک کلاس قرار ندارند و هریک با هدفی خاص تولید شده‌اند، به عنوان مثال، RAV4 علیرغم ابعاد کوچکش، به لطف ارتفاع مناسب از سطح زمین و پویایی خطوط بدنه، مانند دیگر شاسی بلندهای تویوتا، صلابت خاصی را در کلاس خود به نمایش می‌گذارد و سانتافه نیز با ویژگی‌های لوکس، نسبتا خیابانی‌تر و البته گران‌تر به نظر می‌رسد.

کابین و امکانات رفاهی
از لحاظ طراحی داخلی نیز می‌توان گفت که هیوندای، فاکتورهای لوکس و تجملاتی را بیشتر مورد توجه قرار داده‌ و با منحنی‌های بیشتر و اشکال هندسی متنوع، فضای سرگرم‌کننده‌تری را به نمایش می‌گذارد.  در مقابل، اگرچه کابین RAV4 و فرم ادوات مختلف، از جمله پانل مرکزی و صفحه کیلومتر‌شمار آن به اندازه سانتافه، فانتزی و جذاب نیست اما با طرحی نسبتا ساده و دلچسب، مجموعه‌ای هماهنگ و متناسب را ارائه می‌دهد که حس قرار گرفتن در پشت فرمان یک اتومبیل Off Road را بیشتر به شما القا می‌کند.  نسل فعلی سانتافه از لحاظ کیفیت ادوات و پوشش‌های داخلی، نسبت به نسل قبلی پیشرفت خوبی داشته است و اینطور می‌توان گفت که RAV4 به جز پوشش‌های چرمی و تزئینات آلومینیومی برتر، از نظر کیفی تفاوت فاحشی با رقیب کره‌ای ندارد، هرچند که تجربه ثابت کرده است، تویوتا در طول زمان، دوام و ثبات ظاهری بیشتری را به نمایش می‌گذارد. طبیعتا سانتافه با ابعاد بزرگ‌تر، فضای بیشتر و جادارتری را در ردیف جلو و عقب، در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد و ضمنا بعضی از مدل‌های آن دارای دو صندلی تاشو در ردیف سوم نیز هستند تا بدین ترتیب توانایی حمل 7 سرنشین برای آن فراهم شود.  
از جمله امکانات مشترک در این مدل‌ها می‌توان به سیستم استارت و ورود بدون کلید، تنظیم برقی صندلی‌های جلو با گرم‌کن، تهویه مطبوع اتوماتیک دو‌نقطه‌ای، سقف پانورامیک، شیشه‌های دودی عقب، کروز کنترل، نمایشگر مرکزی، سیستم صوتی با قابلیت اتصال USB و AUX، دوربین دید عقب، سنسور پارک و همچنین درب صندوق عقب برقی هستند اما سانتافه در حالت فول آپشن، امکانات بیشتری از جمله تهویه صندلی‌های جلو، گرم‌کن صندلی عقب، کول باکس، پرده‌های عقب و سیستم اتوپارک را ارائه می‌دهد و ضمنا ترمز پارک آن از نوع الکترونیکی است. البته توجه داشته باشید که هر دو خودرو از جمله مدل‌هایی هستند که امکان نصب آپشن‌های غیر فابریک مانند‌ مانیتور، گرم‌کن صندلی، Keyless، دوربین دید عقب و... ‌ روی آنها بسیار زیاد است و ‌هنگام خرید باید دقت زیادی را در این زمینه انجام دهید.
از لحاظ فضای صندوق بار نیز باید بگوییم که سانتافه به‌مراتب جادار‌تر است و برای سفرهای خانوادگی کاملا مناسب است.

Toyota RAV4

اگر قبلا تجربه سواری با نسل پیشین سانتافه را داشته‌اید باید بگوییم که مدل جدید از هر لحاظ با آن متفاوت است، خصوصا اینکه پیشرانه آن، همان موتور 4 سیلندری است که در مدل ix35 نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و طبیعتا قدرت 174 اسب بخار و گشتاور 227 نیوتن متر برای این جثه و ابعاد چندان جالب به نظر نمی‌رسد. مشکل دیگر سانتافه یا همان ix45، عملکرد گیربکس 6 دنده اتوماتیک آن است که به نظر می‌رسد گاهی وقت‌ها با تعویض زود‌هنگام، شتاب‌گیری لازم را برای شما فراهم نمی‌کند و بدین ترتیب شاید بهتر باشد که بعضی وقت‌ها آن را در حالت تعویض دستی قرار دهید. ضمنا شتاب اولیه برای سانتافه حدود 11.5 ثانیه اعلام شده ‌که با این تفاسیر SUV چابکی نیست اما رقیب کوچک یعنی تویوتا راو 4 با پیشرانه 4 سیلندر 176 اسب بخاری، وضعیت بهتری دارد و گویی هماهنگی گیربکس آن با وضعیت رانندگی، بیشتر و ضمنا واکنش پیشرانه به حرکت پدال گاز آن نیز تیزتر است که همین مسئله باعث شده ‌تا RAV4 در شتاب‌گیری اولیه، حدود 2 ثانیه سریع‌تر از سانتافه باشد (ضمنا با فعال کردن حالت اسپرت در راو4 می‌توانید شتاب‌گیری بهتری را تجربه کنید). از لحاظ کیفیت سواری و عملکرد سیستم تعلیق باید بگوییم که سانتافه سواری نرم‌تری دارد و عملکرد سیستم تعلیق راو4، نه‌تنها سفت‌تر است، بلکه سرنشینان عقب آن، ضربه و کوبش‌های شدید را به خوبی احساس می‌کنند، هرچند که راو 4 از لحاظ پایداری و همچنین قدرت ترمزگیری نسبت به سانتافه برتری دارد و به نوعی می‌توان گفت که گوش به فرمان‌تر است.
سانتافه و راو 4 در دو نوع دیفرانسیل جلو و دو دیفرانسیل در بازار داخلی عرضه می‌شوند که البته همان طور که گفتیم ما در این نوشتار مدل‌های دو دیفرانسیل را در نظر گرفته‌ایم. هر دو خودرو دارای سیستم کنترل فرود از تپه هستند و البته بسیاری از سانتافه‌ها سیستم قفل دیفرانسیل را نیز دارا هستند. همچنین جهت کاهش مصرف سوخت در این مدل‌ها می‌توانید با فشار دادن دکمه ECO ، حالت رانندگی اقتصادی را فعال کنید./عصر خودرو





تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن