واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۵۷ق.ظ)
نبايد بخاطر نبود اعتبار از پروژه هاي ملي چشم پوشي کرد/ محيطي امن را براي سرمايه گذارن خارجي پديد آوريم عضو ناظر مجلس در شوراي رقابت گفت: با توجه به تصميم درست دولت در اتمام پروژههاي عمراني با درصد بالا، اما پيمانکاران همين پروژهها نسبتاً از عدم اختصاص اعتبار به موقع گلايه دارند.
عيسي امامي عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس درخصوص اتمام پروژههاي ملي در کشور به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: تأمين منابع مالي و نقدينگي بنگاههاي اقتصادي که در پروژههاي عمراني فعالاند بايد جزو مهمترين دستور کار دولتمردان قرار گيرد اما به دليل نبود اعتبارات کافي در بودجه، همواره بر مشکلات اين بخش دامن زده شده است.
وي ادامه داد: بنابراين بايد راهکار ديگري به غير از اختصاص اعتبار از بودجه عمراني را در نظر گرفت که تَن دادن به بازسازي و بهبود روابط کسب و کار و سهولت اين فضا و در ادامه روي آوردن به تبليغات مؤثر در راستاي معرفي کشور به عنوان يک پايگاه سرمايه گذاري مناسب يکي از راهکارهاي تاثيرگذار خواهد بود.
امامي تاکيد کرد: زمينه حضور سرمايه گذار خارجي بهترين راهکار براي انتقال دانش به داخل و بستههاي مالي مناسب براي تحرک و خروج از رکود را در اقتصاد فراهم ميکند.
عضو ناظر مجلس در شوراي رقابت درخصوص عملکرد دولت در پروژههاي عمراني نيز گفت: امروز دولت در قبال پروژههاي متعدد و فراوان عمراني کشور، بهترين تصميم را اتخاذ کرده است و در همين راستا اولويتها را تکميل پروژهها با درصد پيشرفت بالا عنوان کرد اما به دليل رکود و مشکلات تأمين اعتبار يا تخصيص منابع از سوي بانکها، همين پروژهها هم با مشکلاتي دست و پنجه نرم ميکنند.
نماينده مردم در خانه ملت افزود: روند حيات پروژههاي عمراني با مشکلات متعددي که بر سر راه بنگاههاي اقتصادي و حتي دولت وجود دارد عملاً نگران کننده است و بايد راهکاري عملي و واقعي را براي اين مورد، ارائه کرد.
امامي متذکر شد: عدم تکميل پروژههاي ملي نظير آزادراه، بزرگراه، خط راه آهن و... اصلاً براي مجلس شوراي اسلامي قابل قبول نيست زيرا نبايد به دليل عدم اعتبار بودجه از اين پروژهها چشم پوشي کرد.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس تاکيدکرد: کميسيونهاي اقتصادي به خصوص صنايع و معادن از سايه شديد رکود در بخشهاي عمراني کشور بسيار ناراحت و نگران است و اگر مسوولان دولتي نيز همت کنند حاضر هستند تا با سازوکارهاي جديد شوکي را به اين بخش براي اتمام پروژههاي عمراني داشته باشند.
وي خاطرنشان کرد: اگر بتوانيم در همين راستا کشورمان را به عنوان يک مکان امن براي سرمايه گذاران خارجي معرفي کنيم و تمامي مؤلفه هاي مورد نياز را براي اين سرمايه گذاران فراهم کنيم تا از محيط کاري و بروکراسيها دلزده نشوند، ميتوانيم از طريق فاينانس فعاليتهاي مشترک دو جانبه اي را آغاز کرد.
امامي در پايان گفت: ظرفيت و استفاده از فاينانسهاي چيني و البته روسيه، اين امکان را به کشور ميدهد تا بهترين شکل ارزيابي خود را براي ورود اين نوع سرمايه گذارها انجام دهد تا منابع آن در بودجه براي تکميل طرحهاي عمراني لحاظ شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]