واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان خبر داد
نفع عدهای در فراموشی فتنه 88 است/عدم ریشهیابی حوادث کوی دانشگاه فتنه 88 را رقم زد
مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان گفت: نفع یک عده در فراموشی فتنه 88 است تا اولا بستری مجدد برای فعالیت پیدا و کارهای ناتمام گذشته را تمام کنند و دیگر اینکه از پاسخگویی نسبت به ظلم و جنایات خود و تضییع حقوق ملت و خونهای ریخته شده فرار کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از حوزه علمیه خراسان، حجتالاسلام والمسلمین مجید نصیرایی اظهار کرد: با توجه به اینکه عامل شکلگیری انقلاب اسلامی، ایمان و عقاید مردم بوده، طبیعی است که تداوم آن نیز به همین عوامل وابسته است.
وی افزود: در طی تاریخ انقلاب نیز بارها ثابت شده هر زمان تهدیدی متوجه ارزشها و آرمانها باشد، مردم با حضور در صحنه آن را خنثی میکنند چنان که در فتنه 88 نیز به ویژه پس از وقایع 13 آبان و 16 آذر که مردم متوجه توهین به ارزشها شدند و دانستند تقلب تنها بهانه و رمز فتنه است، به صحنه آمدند.
نصیرایی ادامه داد: در این میان عدهای متوهم شده بودند که واقعا نظام اسلامی در آستانه سرنگونی است لذا به رغم تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر پیگیری اعتراضات از طریق قانون، با آشوبگران همراهی کردند.
مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان با اشاره به هزینههای زیادی که فتنه به نظام تحمیل کرد، افزود: بالاترین ظلم این بود که نظام را اهل دروغ، تقلب و خیانت معرفی میکردند و اگر حضور گسترده مردم در صحنه نبود، حواشی و دامنه فتنه به سادگی قابل جمع نبود و بسیاری مسائل زیر سؤال میرفت.
وی با بیان اینکه بدبین کردن مردم نسبت به مسئولان در شرایطی که مردم پشتوانه نظام هستند، به معنای از بین بردن پایه قدرت و توانمندی نظام است، تصریح کرد: حضور مردم در 9 دی ثابت کرد مردم نه تنها به نظام بدبین نیستند بلکه حاضرند برای حفظ آن همچون گذشته از جان و مال خود بگذرند.
نصیرایی در زمینه علت اصرار برخی بر فراموشی فتنه 88 و انگیزه و اهداف این افراد، گفت: اگر وقایع سال 78 به صورت صحیح، اصولی و منطقی، بررسی و ریشهیابی و با عوامل آن برخورد قانونی میشد، دیگر فرصت نمیکردند فتنه 88 را به راه بیندازند.
مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان خاطرنشان کرد: نفع این عده در فراموشی فتنه 88 است تا اولا بستری مجدد برای فعالیت پیدا و کارهای ناتمام گذشته را تمام کنند و دیگر این که از پاسخگویی نسبت به ظلم و جنایات خود و تضییع حقوق ملت و خون های ریخته شده، فرار کنند.
وی درباره لزوم مرزبندی شفاف مسئولان با جریان فتنه و فتنهگران، گفت: اصولا فتنه زمانی ایجاد میشود که یک فضای غبارآلود باشد که در آن توان تشخیص دوست و دشمن وجود نداشته و حق و باطل آمیخته باشد در نتیجه افراد به دام دشمن میافتند و در زمین دشمن بازی میکنند.
نصیرایی افزود: هر کس حرف، رفتار، موضع و سکوتش تأثیری در جامعه دارد وظیفه دارد در موضوعات متوجه خود صریحا اعلام موضع کند زیرا اگر صراحت و شفافیت نباشد، موجب به خطا رفتن دیگران در شناخت مصادیق و ایجاد تفرقه و تردید میشود در نتیجه درست تصمیمگیری و اقدام نمیکنند.
مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان تأکید کرد: همه باید مرز خود را با فتنه و فتنهگران به صورت پررنگ مشخص کنند در غیر این صورت ممکن است در انتصابات، تصمیمات و اظهارنظرها ناخواسته از این مرز عبور کنند و برای خود و دیگران مسئلهساز شوند.
وی در تبیین راهکارهای جلوگیری از فتنه یادآور شد: تقوا مهمترین مؤلفه در این زمینه است زیرا انسان را آسیبناپذیر میکند و سبب دستگیری خدا از او میشود.
نصیرایی ادامه داد: ریشه ایجاد اغلب فتنهها این است که عدهای حاضر نیستند به حق خود اکتفا و به قانون، تمکین کنند؛ خودخواهیها که ریشه در بیتقوایی دارد سبب میشود انسان حتی مقابل حق بایستد.
مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان، از بصیرت و روشنگری بهنگام به عنوان دومین عامل پیشگیری از فتنهها یاد کرد و افزود: اگر همه در جایگاه خود روشنگری داشته و راه صحیح را نشان دهند جامعه دچار سردرگمی نخواهد شد.
وی، پایبندی به قانون و قانونگرایی را سومین عامل جلوگیری از بروز فتنهها عنوان کرد و گفت: همه باید قانون را ملاک حل و فصل اختلافات بدانند و اگر هم نظری دارند بدون حاشیهسازی و در چارچوبهای تعریف شده آن را ارائه دهند.
نصیرایی، پایبندی به ولایت فقیه را دیگر عامل ایمنی از فتنهها برشمرد و افزود: چنان که در مسائل فقهی قائل به تشخیص فقیه هستیم، در سایر مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز همینگونه است و ولایت فقیه، شاخص و ملاک حق و باطل بودن رفتار و گفتار ما محسوب میشود.
مسئول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان، از وحدت به عنوان پنجمین عامل جلوگیری از بروز فتنه نام برد و یادآور شد: دشمن همواره در پی تفرقهافکنی میان امت اسلام است و مسلمانان هر جا دچار اختلاف شدند، آسیب دیدهاند بنابراین باید از رفتارها و گفتارهای تفرقهافکن پرهیز کرد.
وی با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «فتنه 88 تنها آن چیزی نبود که توی خیابان به وسیله تعدادی آدم دیده شد؛ این یک چیز ریشهداری بود، اهدافی داشتند، زمینهها و مقدمات فراوانی برایش چیده شده بود و هدفهای بسیار خطرناکی دنبال این کار بود که با این برخوردهای گوناگون سیاسی و امنیتی و اینها حل نمیشد؛ یک حرکت عظیم مردمی لازم داشت که این حرکت، حرکت 9 دی بود»، یادآور شد: یکی از عواملی که سبب شد فتنه 88 تا این حد آسیبهای داخلی و خارجی به بار آورد و با آبروی نظام بازی کند، اختلاف میان مردم بود چرا که مردم در مقابل مردم ایستاده بودند چرا که در این چنین شرایطی از هیچ کس حتی نیروهای امنیتی نیز کاری ساخته نیست و تنها راه حل، مانند آن چه در 9 دی شاهد بودیم، اتحاد و انسجام خود مردم است.
انتهای پیام/2248/ش
93/10/11 - 18:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]