محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842949854
«آب باريكه» بايد از فرهنگ ايران پاك شود |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «آب باريكه» بايد از فرهنگ ايران پاك شود
برخی از ایرانیها، به دلیل تغذیه از اقتصاد نفتی و اقتصاد دولتی، واقعا دنبال کار نیستند. معنی کارجویی در فرهنگ مردم ایران، کار دولتی و پشت میز نشینی است؛ آب باریکهای که فرد بتواند به سرعت و بیدغدغه به دست آورده و با آن تشکیل زندگی دهد و بچهدار شود.
کد خبر: ۴۶۲۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸ - 01 January 2015
برخی از ایرانیها، به دلیل تغذیه از اقتصاد نفتی و اقتصاد دولتی، واقعا دنبال کار نیستند. معنی کارجویی در فرهنگ مردم ایران، کار دولتی و پشت میز نشینی است؛ آب باریکهای که فرد بتواند به سرعت و بیدغدغه به دست آورده و با آن تشکیل زندگی دهد و بچهدار شود. این جملهها، بخشی از دغدغههای مدیر یک تشکل خصوصی کارآفرینی است. کسی که در تشریح دلایلش میگوید: بیشترین فارغالتحصیلان بیکار، در رشتهای درس خواندهاند که تولید محور است.
دانش آموختگان کشاورزی با پشتسر گذاشتن مقاطع عالی تحصیلی دنبال فرار کردن از مزارع هستند. وامهای کارآفرینی ما صرف خرید خودرو و لوازم خانه میشود و بیشتر کارجویانی که به بانک توسعه تعاون مراجعه کرده و متوجه شدهاند نقدینگی وام عاید آنها نمیشود و وام به صورت تجهیزات کار و حمایتهای آموزشی در اختیار آنها قرار میگیرد از دریافت وام انصراف دادهاند.
به گزارش شهروند، «امید شنعه» مدیرعامل اتحادیه سراسری بنیادهای توسعه کارآفرینی و تعاون کشور است و بیشتر عمرکاریاش را در مسیر اشتغالزایی گذرانده است. او پیش از این در ارگانها و پروژههای دولتی و تشکلهای خصوصی نقش مشاور آموزش و اشتغال را برعهده داشته و عضویت اتاق فکر اداره کل تعاون استان تهران نیز در کارنامه کاری او دیده میشود.
«شنعه» حالا با تجربیاتی که در حوزه اشتغال دارد درصدد هدفمند کردن اشتغالزایی در ایران است. از قدم اول بهعنوان مشاور تا جذب حمایتهای مالی بانکها و موسسات اعتباری و پس از آن بازاریابی داخلی و صادرات. او و همکارانش در بنیاد تعاون و کارآفرینی استان تهران قدم به قدم با کارجویان همراه میشوند تا شغلی مناسب و پایدار برای افراد ایجاد کنند. مشاغلی که بر پایه توسعه اقتصاد غیرنفتی و بخش خصوصی است.
تقریبا تمام سابقه اجرایی و آموزشی شما در حوزه اشتغال بوده است، بزرگترین ضعف کشور را در بحث اشتغال چه میدانید؟
اینکه ما ایرانیها واقعا به دنبال کار کردن نیستیم. دغدغه بسیاری از ما این است که پول بدون زحمت بهدست آوریم، از آسانترین و معجزه آساترین روشها. شاید یکی از مهمترین علل ایجاد این باور و تفکر نسبت به کار، اقتصاد دولتی و اقتصاد نفتی باشد. کسی به کار تولیدی اهمیت نمیدهد همه میخواهند پشت میز نشین باشند. الان بیشتر فارغالتحصیلان بیکار ما در یک رشته تولید محور درس خواندهاند. دانشآموختگان رشته کشاورزی حتی حاضر نیستند تا سر یک مزرعه بروند. لیسانس را تبدیل به فوقلیسانس و فوقلیسانس را تبدیل به دکترا میکنند که مبادا پایشان به مزرعه برسد و نهایتش بتوانند در رشته تحصیلی خودشان تدریس کنند یا به یک کار اداری برسند، هرچند آن کار کاملا غیرمرتبط با آموختههایشان باشد. آموختههایی که برایش وقت و هزینه گذاشتهاند.
شاید علت این موضوع آن باشد که کار تولیدی در کشور ما امنیت شغلی کافی ندارد؟
بحث امنیت کاری مطرح نیست. کفه سنگینتر این ماجرا بحث راحتطلبی است. بحث قناعت ما به حداقل درآمد از کاری به ظاهر راحت و بدون کوچکترین دردسر است. ما حتی در گفتوگوهای عامیانهمان به همدیگر توصیه میکنیم دنبال یک آب باریکه باش و اگر شرایط جور شد و توانستی یک کار دیگر را هم دنبال کن. مسأله ما این آب باریکه است. بهعنوان مثال اگر به شما گفته شود بین یک شغل اداری با درآمد ماهیانه یکمیلیون تومان و کشاورزی با همین درآمد و حتی کمی بالاتر، یکی را انتخاب کن کدام را انتخاب میکنید؟! ... بدون اغراق پاسخ بسیاری از ایرانیها همان کار اداری است اگرچه در عالم واقعیت یک کارمند اداری مجبور است برای آن درآمد روزانه ٨ ساعت و حتی بیشتر کار کند، مرخصی و رفت و آمدش کاملا تحت کنترل باشد و تمام روزهای سال را به ادارهاش رفت و آمد کند اما یک کشاورز روزانه ٣،٤ ساعت بیشتر سر مزرعه نمیرود، رفت و آمد و زمان بندیاش کاملا در اختیار خودش است و بخشی از سال را در تعطیلات به سر میبرد.
در واقع میخواهید بگویید دیدگاه ما به فضاهای کاری غیرواقعی است؟
بله، ما دیدگاه درستی به کار نداریم. انتظاراتمان غیرواقعی است. دنبال ارزشگذاریهای کاذب نسبت به مشاغل هستیم و این ارزشگذاریهای نادرست از همان ابتدای کودکی و بحث انتخاب شغل آینده به ما القا میشود. همین باعث میشود تعداد زیادی از مشاغل از دایره انتخابهای ما حذف شوند و تعدادی دیگر با انتظارات نادرستمان از یک شغل از دست بروند. بهعنوان مثال داشتن یک باغ پسته در ایران مساوی با ثروت است. بازارهای صادراتی فراهم است و شغل هم یک شغل تولیدی و بر مبنای اقتصاد غیرنفتی است. لازمه این کار چیست؟! اینکه شما زمینی را خریداری کنید و در آن نهال پسته بکارید، ٥سال صبر کنید تا درختها به بار بنشینند و محصول دهند. بعد از این مرحله درآمدزایی قابل توجه ایجاد میشود اما اگر من بهعنوان مشاور شغلی این پیشنهاد را به یک جوان بدهم ولو با تحصیلات کشاورزی، چقدر از آن استقبال میکند؟! اولین جمله این است که چهکسی حوصله دارد ٥سال منتظر بماند؟! او دنبال یک کار پشت میز نشینی فوری است با حداقل درآمد که بلافاصله بعد از آن سایر برنامههای زندگیاش را به اجرا درآورد و مثلا ازدواج کند و بچهدار شود و ...
با این حساب تعاونیهای کارآفرینی چه هدفی را دنبال میکنند و چقدر موفق بودهاند؟
اول باید بپرسیم کارآفرینی در کشور ما چه تعریفی دارد؟ اینکه بیاییم بدون هیچگونه آموزشی، بدون هیچگونه نیازسنجی و کارشناسی بازار، اعلام کنیم فلان مبلغ وام به فارغالتحصیلان فلان رشته واگذار میشود و بعد کارجو را به حال خود رها کنیم؟! این تعریف، تنها عدهای بیکار بدهکار ایجاد کرده است آن هم با اعتبار و بودجهای که میتوانست برای کارهای اصولیتر هزینه شود. اینجا باید اضافه کنم که یکی از منتقدان جدی وامهای کارآفرینی هستم. فرد میآید وام کارآفرینی را از بانکها میگیرد و با آن وسایل خانه و خودرو میخرد و چالش تردد میلیونی خودروها در خیابانهای تهران را ایجاد میکند و نهایت کاری که با این وامهای کارآفرینی ایجاد میشود، مسافرکشی است. این اعتبار بانکی به جای آنکه برای مصرفگرایی هزینه شود میتوانست در اختیار یک کارآفرین یا صاحب شغل قرار گیرد تا کارش را توسعه دهد. تا وام کار در جای خودش هزینه شود.
تعاونیهای کارآفرینی چقدر توانستهاند وامهایشان را هدفمند واگذار کنند؟
یکی از مهمترین تفاوتهای وامهای کارآفرینی تعاونیها همین هدفمند هزینهکردن وام کار است. ما به کارجو از فردای روز ثبت درخواست وام میدهیم اما اعطای وام تنها به صورت خرید تجهیزات، آموزش و بازاریابی است. درواقع تعاونیها در ازای پرداخت وام برای کارجو چک نمیکشند. آنها این وام را در جهت حمایت شغلی کارجو هزینه میکنند. جالب است که بدانید بسیاری از جوانان و افراد کارجو بعد از ثبت درخواست وام و متوجه شدن این موضوع، درخواست وامشان را کنسل کردند! چرا؟! چون این افراد دنبال نقدینگی برای هزینه کرد شخصی بودند و واقعا دنبال کار نبودند.
حمایتهای شغلی در ازای پرداخت وام دقیقا شامل چه حمایتهایی میشود؟
بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی استان تهران تلاش کرده است برای ایجاد کار، یک پروسه کارشناسی و دقیق را دنبال کند.
ما در این پروسه به دنبال آن هستیم که نیازهای بازار داخلی و بازار خارجی را شناسایی و مطالعه کنیم و براساس آن مشاغل زودبازده و کم هزینهتر را بهعنوان مشاغل هدف شناسایی کنیم. بر همین اساس تعدادی از مشاغل جدید نیز برای کارجویان ایرانی تعریف شده است.
بعد از این پروسه ما به کارجویان مشاوره حضوری میدهیم. این مشاوره حضوری برای آن است که علایق و تواناییهای فرد به خوبی ارزیابی شود. پس از انتخاب شغل برای کارجو و ثبت درخواست وام نوبت به خرید تجهیزات و آموزش فرد میرسد. کارجو پس از آموزش شغلی، زیر نظر بنیاد مشغول به تولید میشود، تولیدات فرد از او خریداری و در بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود.
مشاغل هدفی که تاکنون شناسایی شدهاند چه نوع مشاغلی هستند؟
تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی که یکی از مهمترین این مشاغل است. درحال حاضر بنیاد کارگاهی اختصاصی برای آموزش کارآفرینان ایجاد کرده است. درحال حاضر حدود ٨٦٠ نفر در این کارگاه مشغول به کار شدهاند و تولیدات آنها توسط بنیاد در داخل کشور بازاریابی شده و به فروش میرود. درنظر داریم با افزایش تعداد کارجویان این رشته، صادرات سنگهای تراش خورده را نیز در دستور کار قرار دهیم. علاوهبر این تعدادی از مشاغل کشاورزی مانند پرورش قارچ، تولید کمپوست یا پرورش ماهیان زینتی و تعدادی مشاغل صنایعدستی مانند معرق، منبت و بافت فرش نیز در لیست مشاغل ما قرار گرفتهاند و تعداد دیگری از مشاغل زودبازده که مشغول شناسایی و برنامهریزی برای آن هستیم. درباره بعضی از مشاغل مذاکراتی با کشورهای خارجی نیز داشتهایم تا بازار آنها را برای تولیدات کارجویانمان جلب کنیم. بهعنوان مثال برای پرورش ماهی گفتوگوهایی با کشور گرجستان داشتهایم و توافقاتی نیز به دست آوردهایم.
به مشاغل جدید اشاره کردید لطفا درباره این دسته از مشاغل هم کمی توضیح دهید.
مشاغل جدید مشاغلی هستند که با توجه به نیازهای جدید جامعه تعریف شدهاند. درواقع آموزشها و مشاغل ما بازار محور تعریف شدهاند. درباره جزییات این مشاغل نمیتوانم توضیح بدهم زیرا بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی مایل نیست تا اجرایی شدن این موضوع ایده خود را فاش کند اما این مشاغل تعدادی از فرصتهای کاری حوزههای ورزشی را نیز در برمیگیرد که در این زمینه با فدراسیونهای ورزشی نیز مذاکراتی داشته و توافقاتی حاصل شده است.
مبلغ تسهیلات پرداختی به کارجویان چقدر است؟
سقف این وامها ١٥میلیون تومان است که با سود ١٤ تا ٢١درصد پرداخت میشود. البته بعضی از وامها نظیر وامهای صندوق مهر امام رضا(ع) با سود ٤درصد ارایه میشود.
بازپرداخت وام به چه صورت است؟
بازپرداخت وام ٣ تا ٥ ساله است با ٦ ماه دوره تنفس. یعنی کارجو ٦ ماه پس از آموزش و بعد از شروع کار میتواند پرداخت اقساط خود را شروع کند که این موضوع نیز یکی از مزیتهای وام کارآفرینی بانک توسعه تعاون است.
با توجه به میزان سرمایه بانک توسعه تعاون، محدودیت اعتباری برای پرداخت وامها وجود ندارد؟
خیر. اگر کسی واقعا دنبال کار کردن باشد به شخصه به او قول میدهم که وام موردنیاز در اختیار او قرار میگیرد و بانک توسعه تعاون تعهد داده است که به هر تعداد کارجوی واقعی وام کار بدهد.
مشاور شغلی در کشور ما تقریبا وجود خارجی ندارد. شما اشاره کردید بخشی از کار بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی مشاوره به کارجویان است. کمی دراینباره توضیح دهید.
شاید یک علت این موضوع آن باشد که مردم ما دنبال مشاوران مجانی هستند. آنها از مشاور کار انتظار دارند که از قدم اول یعنی ایدهپردازی و سپس شروع به کار تا اقتصادی کردن کار و بازاریابی همه و همه را مشاور بهعنوان خدمات به آنها ارایه دهد و پا به پا با کارجو پیش برود اما در ازای آن هیچگونه چشمداشت مالی نداشته باشد. این شدنی نیست. بالاخره کسی که وقت میگذارد و بهعنوان مشاور کار فعالیت میکند باید به نحوی گذران زندگی کند. اگر این دیدگاه به کار و کارجویی اصلاح شود مشاورههای شغلی میتواند حالت جدیتری به خود بگیرد. بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی علاوهبر مشاوره کارجویان خرد، مشاورههای شغلی در سطح کلانتر نیز داشته است بهعنوان مثال پلانهای بانکی برای موسسات مالی بزرگ طراحی کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
جزئیات نشست کاری اهالی بازار سرمایه و فرهنگ و هنر |اخبار ایران و جهان
جزئیات نشست کاری اهالی بازار سرمایه و فرهنگ و هنر نشست صبحانه کاری بازار سرمایه با محوریت هم افزایی فرهنگ و هنر و بازارهای مالی امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد کد خبر ۴۶۲۲۶۴ تاریخ انتشار ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۱ - 30 December 2014 نشست صبحانه کاری بازار سرمایه با موزارت نفت روزی ۱۰ میلیارد تومان از جیب مردم ایران به پاکستان میبخشد؟ |اخبار ایران و جهان
وزارت نفت روزی ۱۰ میلیارد تومان از جیب مردم ایران به پاکستان میبخشد ایران در سخت ترین شرایط اقتصادی ۲ میلیارد دلار در پروژه صادرات گاز به پاکستان هزینه کرده و پاکستان در همراهی با امریکا در انجام تعهداتش کوتاهی کرده در این حال آیا وزارت نفت تحت مدیریت زنگنه از گرفتن جریمه چشمایران پیشنهاد جدید گازی به پاکستان داد |اخبار ایران و جهان
ایران پیشنهاد جدید گازی به پاکستان داد منابع پاکستانی از پیشنهاد ایران به اسلام آباد برای دریافت پول گاز صادراتی خود به واسطه یک طرف ثالث خبر دادند و گفتند انتظار میرود تیمی از ایران به زودی در رابطه با این پیشنهاد و نهایی طرح جایگزین پروژه انتقال گاز به پاکستان سفر کند کد خبرسود غیربانکی، مشمول مالیات می شود |اخبار ایران و جهان
سود غیربانکی مشمول مالیات می شود نمایندگان مجلس بانک ها و موسسات اعتباری را مکلف کردند برای سودهای خود که منشاء آن فعالیت های غیربانکی است مالیات بپردازند کد خبر ۴۶۲۲۱۷ تاریخ انتشار ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۰ - 30 December 2014 نمایندگان مجلس بانک ها و موسسات اعتباری را مکلف کردن3 راهکار عبور از اقتصاد غیرنفتی |اخبار ایران و جهان
3 راهکار عبور از اقتصاد غیرنفتی یک کارشناس اقتصادی با اشاره به انحراف مسیر و تغییر کارکرد برخی ابزارهای اقتصادی مانند صندوق توسعه ملی قانون مالیات بر ارزش افزوده و محیط کسب و کار اصلاح فرآیند این مکانیزمها را از ملزومات کاهش اتکاء اقتصاد به درآمدهای نفتی دانست کد خبر ۴۶۰۲۸۵ تریزش بورس به زیر خط قرمز |اخبار ایران و جهان
ریزش بورس به زیر خط قرمز شاخص کل بورس تهران روز گذشته در شرایطی 749 واحد دیگر افت کرد که این بار مرز حمایتی 70 هزار واحدی خود را که به تعبیری خط قرمز شاخص محسوب میشود پشت سر گذاشته است این ریزش باعث نگرانی تحلیلگران شده است کد خبر ۴۵۸۶۱۵ تاریخ انتشار ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۴ - 16توصیههای حقوقی دبیر هیئت داوری بورس به فعالان بازار |اخبار ایران و جهان
توصیههای حقوقی دبیر هیئت داوری بورس به فعالان بازار دبیر هیئت داوری سازمان بورس به سرمایه گذاران حقیقی توصیه کرد به منظور حفظ امنیت بیشتر سرمایه گذاران از ارائه نام کاربری و رمز عبور خود در معاملات آنلاین یا در خرید و فروش اینترنتی به اشخاص دیگر خودداری کنند کد خبر ۴۵۷۷۳۷ تارزش ریالی سهام را میتوان دلاری کرد؟/ آرزوی دیدار بورس ایران در آنسوی مرزها |اخبار ایران و جهان
ارزش ریالی سهام را میتوان دلاری کرد آرزوی دیدار بورس ایران در آنسوی مرزها وقتی بتوان راهکاری پیدا کرد که قیمت سهام در تالار معاملات حافظ براساس دلار محاسبه شود از منظر سرمایه گذار خارجی ارزش سهام در بورس ایران از چند سنت فراتر نمیرود این موضوع برای سرمایه گذار ایرانی نیز قابیکاری جوانان بحران جهانی شد |اخبار ایران و جهان
بیکاری جوانان بحران جهانی شد سازمان جهانی کار با اعلام وجود 74 میلیون جوان جویای کار در کشورهای مختلف احتمال بیکاری جوانان در مقایسه با بزرگسالان را 3 برابر دانست کد خبر ۴۶۱۲۷۲ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۲ - 27 December 2014 سازمان جهانی کار با اعلام وجود 74 میلیون جوان جو34 درصد از سرپرستان خانوار شاغل نیستند/ درآمد خانوارهای بدون سرپرست شاغل چقدر است؟ |اخبار ایران و جهان
34 درصد از سرپرستان خانوار شاغل نیستند درآمد خانوارهای بدون سرپرست شاغل چقدر است آمارهای رسمی نشان میدهد با وجود اینکه 33 درصد از خانوارهای کشور بدون شاغل هستند اما درآمد سالانهشان بیش از 19 میلیون تومان در سال است کد خبر ۴۶۱۵۶۹ تاریخ انتشار ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۲ - 28 Decembeوابستگی بودجه ۹۴ به درآمد نفت ۳۶.۳ درصد شد |اخبار ایران و جهان
وابستگی بودجه ۹۴ به درآمد نفت ۳۶ ۳ درصد شد بررسی میزان استفاده از منابع نفتی در لایحه بودجه سال ۹۴ نشان می دهد وابستگی بودجه سال آینده به درآمد نفت ۳۶ ۳ درصد است کد خبر ۴۶۰۶۱۲ تاریخ انتشار ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۷ - 24 December 2014 بررسی میزان استفاده از منابع نفتی در لایحه بودجهالزامات قانونی اجرایی شدن شناسنامه فنی ملکی |اخبار ایران و جهان
الزامات قانونی اجرایی شدن شناسنامه فنی ملکی کد خبر ۴۵۹۶۳۰ تاریخ انتشار ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۴۹ - 19 December 2014 دکتر غفرانی رییس نظام مهندسی ساختمان تهران در حاشیه دومین همایش شناسنامه فنی ملکی ضمن اشاره به الزامات قانونی موجود برای ایجاد شناسنامه فنی ملکی گفت الزام قانونی برابی سابقهترین کاهش تورم در کدام سال اتفاق افتاد؟ |اخبار ایران و جهان
بی سابقهترین کاهش تورم در کدام سال اتفاق افتاد بی سابقه ترین کاهش نرخ تورم در ایران در سال ۷۵ رخ داد که نرخ تورم ۴۹ ۴ درصدی در پایان سال ۷۴ با ۲۶ ۲ درصد کاهش به ۲۳ ۲ درصد در اسفند سال ۷۵ رسید کد خبر ۴۵۸۵۰۰ تاریخ انتشار ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۹ - 15 December 2014 بی سابقه ترین کاهمتخلفان نان ۱۱ میلیارد تومان جریمه شدند |اخبار ایران و جهان
متخلفان نان ۱۱ میلیارد تومان جریمه شدند مدیرکل هماهنگی امور استانها در سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه ۱۱ میلیارد تومانی متخلفان نان سراسر کشور در ۸ ماه نخست سال جاری خبر داد کد خبر ۴۵۹۱۲۶ تاریخ انتشار ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۴ - 17 December 2014 مدیرکل هماهنگی امور استانها در سازمقیمت دنا نهایی شد |اخبار ایران و جهان
قیمت دنا نهایی شد مرکز ملی رقابت قیمت نهایی دنا را براساس فرمول شورای رقابت اعلام کرد کد خبر ۴۶۱۷۸۰ تاریخ انتشار ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۹ - 28 December 2014 مرکز ملی رقابت قیمت نهایی دنا را براساس فرمول شورای رقابت اعلام کرد به گزارش تسنیم مرکز ملی رقابت براساس فرمول شورای رقابت قپیام واعظی برای نوزدهمین سالگرد پست بانک |اخبار ایران و جهان
پیام واعظی برای نوزدهمین سالگرد پست بانک کد خبر ۴۶۰۷۳۶ تاریخ انتشار ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۳ - 24 December 2014 دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی پیامی سالروز تأسیس و آغاز نوزدهمین سال فعالیت پست بانک ایران را گرامی داشت به گزارش روابط عمومی پست بانک متن پیام وی به اگرانی بنزین در سال 94 فعلا منتفی شد |اخبار ایران و جهان
گرانی بنزین در سال 94 فعلا منتفی شد پس از سقوط آزاد قیمت نفت و به تبع آن قیمت جهانی بنزین دولت طرح افزایش قیمت بنزین در سال 94 را منتفی کرده با این وجود طرح جدیدی برای افزایش فروش بنزین 1000تومانی بهجای بنزین 700تومانی در دست اجراست کد خبر ۴۶۱۰۸۹ تاریخ انتشار ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۰-
اقتصادی
پربازدیدترینها