تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834258759




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه های سینمایی در شبکه های تلویزیونی رقیب هفت می شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: برنامه های سینمایی در شبکه های تلویزیونی رقیب هفت می شوند؟ وبلاگ > کثیریان، کیوان - مدیریت جدید تلویزیون و سهم بیشتری که باید به سینما داد

کیوان کثیریان

موضوع کوچ مدیران سینمایی به تلویزیون در روزهای اخیر بحث های زیادی به وجود آورده است؛ اینکه آیا تلویزیون از این ماجرا بیشتر نفع برده یا سینما فرصت تازه ای برای اصلاح ساختارش به دست آورده و می تواند نیروهای تازه نفس را در بدنه مدیریتی اش به کارگیرد.
طبعا بازگشت مدیرانی که فضای پرالتهاب سینما را برای یک یا دو نوبت تجربه کرده اند و حالا کارآزموده تر از پیش به تلویزیون بازگشته اند، می تواند برای تلویزیون غنیمتی به حساب آید. آن هم تلویزیونی که سالهای بدی را از سرگذرانده و حالا با تغییر مدیریتش، نیاز به تزریق خون تازه به شدت در وجودش حس می شود.
اما آیا از این تحولات، سینما هم می تواند منتفع شود؟ سال هاست که سینما در تلویزیون جایگاه مناسبی ندارد و سینماگران از سهمی که در تلویزیون دارند، ناراضیند. تبلیغات فیلم های درحال اکران با محدودیت های کمی و کیفی بسیار مواجه است، برنامه سینمایی باکیفیتی در سیما وجود ندارد، پخش فیلم های سینمایی دچار محدودیت است و با قلع و قمع مواجه می شود، تلویزیون تمایلی ندارد نقش مثبت خود را در تشویق مردم به سینما رفتن ایفا کند و مواردی نظیر این ها.
این در شرایطی است که انحصار تلویزیون ملی و بی رقیب بودن آن در داخل کشور موجب تشدید این کاستی ها می شود و عملا سینما کمترین بهره را از قدرت نفوذ تلویزیون درمیان مردم می برد.
جدا از نبود رقیب برای صداوسیما، گاه سیاست های عجیب و غریب مدیریت پیشین این رسانه، موجب ایجاد انحصار و حاشیه امن برای برخی برنامه ها از جمله برنامه سینمایی هفت شد و حتی جلوی رقابت درون سازمانی هم گرفته شد. جلوگیری از ساخت هر برنامه ترکیبی سینمایی در تمام شبکه های اصلی سیما موجب شد "هفت" چه در دوره جیرانی و چه در حال حاضر، با خاطرجمعی کامل برنامه اش را روانه آنتن کند و نتواند اشکالات پرشمارش را اصلاح کند. طبعا عوامل این برنامه زحمات بسیار برای تولید هفتگی این برنامه تحمل می کنند ولی وجود رقابت، اولا باعث پیشرفت و ارتقاء سطح برنامه ها می شود و از سوی دیگر موجب می شود سینما سهم بیشتری از این رسانه داشته باشد.
این اتفاق به نوعی برای برنامه های ورزشی از جمله نود افتاد؛ برنامه های مشابه با ایده های نو و نیروهای تازه به میدان آمدند و به گمانم سودش را ورزش و فوتبال و علاقمندانشان بردند.
طبیعی است حضور محمدرضا جعفری جلوه در شبکه دوم و محمد احسانی در شبکه اول می تواند این فرصت را برای سینما به وجود آورد که حداقل دو برنامه خوب سینمایی در این دو شبکه طراحی شود. شبکه چهارم نیز با توجه به مشی و ماهیتش می تواند حداقل یک برنامه تحلیلی قابل توجه درخود داشته باشد.
از سوی دیگر برنامه هایی چون سینما یک و سینما چهار که هریک دوران اوج و حضیض داشته اند، می توانند احیا شوند و البته دراختیار تهیه کنندگانی کاردان قرار گیرند. نمایش فیلم های خوب و پس از آن تحلیل با حضور منتقدان، از ویژگی های اینگونه برنامه ها بود. جای چنین برنامه هایی در شبکه های دیگر نیز خالی است. این برنامه ها بی شک موجب ارتقای سواد بصری و قدرت تحلیل مخاطبان جدی سینما و تلویزیون می شود. نقد سریال ها نیز از جمله برنامه هایی بود که در برهه ای در دستور کار تلویزیون قرار گرفته بود ولی ظاهرا به دلیل وحشت برخی تهیه کنندگان از انتقاد و تبعات آن و به خطر افتادن منافع، متوقف شد. احیای آن برنامه ها نیز می تواند ارتقای سطح سریال ها را درپی داشته باشد.
به هرحال تغییرات در تلویزیون _حتی در شکل ظاهری_ نیاز به تزریق خون جدید دارد و نشانه های آن هم کم و بیش به چشم می آید. چه خوب که در میانه این تغییرات، نگاه ها به سینما از سر دوستی باشد و سهم بیشتری از تلویزیون ایران نصیب سینما شود. کاش نگاه مدیر جدید تلویزیون به سینما از این جنس باشد. این مطلب در شماره دوم روزنامه مردم امروز 7 دی ماه به چاپ رسیده است.



پنجشنبه 11 دی 1393 - 01:09:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن