واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ دي ۱۳۹۳ (۱۴:۳۹ب.ظ)
ايجاد کارگروه احياي صنايعدستي مازندران ضروري است همن نامور مطلق گفت: اين کارگروه بايد زمينه بالفعل درآوردن ظرفيت ها را فراهم کند تا از اين پتانسيل ها استفاده شود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور گفت: در دهه اخير صايع دستي کشور دچار صدمه شده است و تا زمانيکه اين رشته را باور نکنيم، شکوفا نخواهد شد.
وي بيان داشت: بايد کارگروه فکري اساسي براي صنايع دستي استان مازندران داشته باشد و بايد مسائل حوزه صنايع دستي استان به صورت ويژه ديده شود و کارگروه بايد مسائل فراروي صنايع دستي استان را آسيب شناسي کند.
وي با بيان اينکه صنايع دستي را در حال انقراض و تخريب تحويل گرفته ايم، گفت: در حال حاضر دوره تثبيت صنايع دستي انجام شده و برخي از کارگاه هاي صنايع دستي در حال بازگشايي است.
معاون سازمان صنايع دستي کشور گفت: امسال قرار است از تثبيت به توسع صنايع دستي پيش رويم، محور توليد، بازرگاني است.
وي با بيان اينکه مازندران از نظر ميانگين ملي در حوزه تثبيت صنايع دستي عقب مانده است گفت: تا زماني که بازاريابي و بازارشناسي نباشد، موفق نخواهيم بود و بازگشت به عقب خواهيم داشت.
نامور مطق ادامه داد: امسال در حوزه بازرگاني و توليد بيشتر سرمايه گذاري مي کنيم و اکنون شرايط نابرابري با برخي کشورها داريم که اين سبب مي شود توليدات از حوزه رقابتي بودن خارج شود.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور با تاکيد بر اينکه صنايع دستي بايد دانش بنيان شود، گفت: نسل جديد صنايع دستي بايد از دانشگاه ها وارد شوند و در اين راستا، دانشگده علمي کاربردي نيز در مازندران راه اندازي مي شود.
وي تصريح کرد: اگر صنايع دستي با دانش پيوند نخورد دچار تکرار و ميرايي مي شود و دانش مي تواند صنايع دستي را از دور باطل نجات دهد.
نامور مطلق به بازديد از کارگاه هاي صنايع دستي مازندران اشاره کرد و گفت: در حوزه طراحي و مواد اوليه بايد تلاش بيشتري شود زيرا با صنايع گذشته ديگر نمي توانيم، وارد بازار شويم.
وي با اشاره به اينکه زيبايي شنايي کالاها بايد مطابق نيازها باشد گفت: صنايع دستي همواره با نيازهاي روز تغيير پيدا کرده و به شکوفايي رسيده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]