پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849775116
نقد مصوّبه مجلس در باب امر به معروف و نهی از منکَر
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
نقد مصوّبه مجلس در باب امر به معروف و نهی از منکَر وبلاگ > کاشانی، محمود - طرح یک فوریتی در باب امر به معروف و نهی از منکر سرانجام روز سه شنبه 18 آذر 1393 در جلسه علنی مجلس به تصویب رسید و در تاریخ 23 آذر برای اعلام نظر شورای نگهبان فرستاده شد.
پیش از نقد این مصوبه یادآور می شوم که امر به معروف و نهی از منکر از فضایل ارزشمند انسانی و در آیات گوناگونی از قرآن کریم مورد تأکید قرار گرفته است. به ویژه در آیة شریفة 104 از سورة آل عمران چنین آمده است: « باید از میان شما گروهی باشند که کار ایشان آن باشد که خلق را به خیر دعوت کنند و معروف فرمایند و از منکَر باز دارند». و در ذیل همین آیة شریفه چنین اُمتّی را به دلیل انجام این فریضه، رستگار دانسته و بهترین اُمّت شمرده است. و نیز در آیة شریفه 22 از سورة حج ، امر به معروف و نهی از منکَر را همتراز نماز و زکات و آن را از صفات مؤمنان و صالحان شمرده است.
در همین راستا فقیهان بزرگ ، امر به معروف و نهی از منکَر را به اجماع واجب و پاره ای وجوب آن را کِفایی دانسته اند به این معنی که اگر گروهی از افراد به آن بپردازند وجوب آن از دیگران ساقط می شود. ولی نظر دیگر این است که این تکلیف ، واجب عینی بر همگان است.(1) بی تردید روح این تکلیف مهم اجتماعی باعث زنده بودن یک جامعه و پیشگیری از تحمیل ستمگری و برقراری عدل و داد در جامعه است. مردمانی که نسبت به سرنوشت جامعه خود راه بی تفاوتی را در پیش گیرند گرفتار پیامدهای شوم آن خواهند شد. از سوی دیگر می توان گفت این تکلیف ، یک حکم عقلی است و بر همه ملت ها با هر دین و مذهبی حکمفرماست. از همین رو اندیشمندان جهان در راستای برپاساختن جامعه ای که در آن عدل و داد حاکم باشد و از تجاوز به حقوق مردم و ستمگری در آن اثری نباشد پیوسته تلاش و مبارزه کرده اند. این کوشش ها سرانجام به برچیدن نظام های استبدادی و برپا ساختن نظام های مردم سالاری انجامیده و تصویب قانون اساسی و استوار ساختن پایه های حقوق مردم به ویژه آزادی بیان و برقراری اصل تفکیک قوا و جدا ساختن قوة قانونگزاری از قوه مجریه و استقلال قضات و وجود یک قوه قضائیه مستقل همگی در راستای برقراری آن چنان نظام سیاسی است که در آن حقوق فردی و اجتماعی مردم از دستبرد متجاوزان و زورگویان و قانون شکنان در امان باشد. کشور ما نیز از کاروان تمدن بشری به دور نمانده و تصویب دو قانون اساسی مشروطیت و جمهوری اسلامی، دستاورد مبارزات ملت ایران برای برقراری نظام مردم سالاری و حاکمیت معروف و برچیدن بساط تجاوز به حقوق مردم است که بالاترین منکَرهاست .
اینک جای شگفتی است که پس از گذشتن 35 سال از تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران طرحی به امضای گروهی از نمایندگان رسیده است که با نادیده گرفتن این دگرگونی بزرگ تاریخی در مقام قانونگزاری در بارة امر به معروف و نهی از منکر برآمده اند و حال آنکه امر به معروف و نهی از منکر اصولاً باید در برابر صاحبان قدرت بکار رود و انجام این امر در جای خود نیازی به قانونگزاری ندارد. مصوّبه مجلس نیز در کلیات و جزئیات آن خلاف قانون اساسی است. هر چند اصل هشتم قانون اساسی سخن از امر به معروف و نهی از منکر به میان آورده، ولی این اصل در فصل اول و زیر عنوان : « اصول کلی» آمده است که مبانی قانون اساسی را بیان کرده و راهنمای نظام سیاسی کشور و چارچوب قانونگزاری است و نیاز به قانونگزاری مستقل دربارة آن وجود ندارد و مصوّبه 24 ماده ای مجلس به دلائل زیر قابل انتقاد است:
1- در این مصوبه هیچ تعریفی از معروف و منکَر نشده و شناسایی آن ها را به شرع مقدّس ، قوانین و عُرف متشرّعه! ارجاع داده اند. هرآنچه در قوانین کشور در چارچوب اصل قانونی بودن بزه ها و کیفرها جرم شناخته شده و برای آن تعیین کیفر گردیده در جای خود روشن است و دادستان ها و نیروی انتظامی مسئول پیگرد آن هستند و نیازی به قانونگزاری مستقل برای آن وجود ندارد. ولی آنچه در شرع مقدّس یا عُرف مُتشرّعه به آن ها امر یا از آن ها منع شده است به هیچ وجه در این طرح و مصوبه مجلس روشن نیست و هرگز نمی توان برای امور مجهول، مجوّز امر و نهی به مردم و افراد غیر مسئول داد. بنابراین مجلس طرحی را اعلام وصول و تصویب کرده که نه در آن «معروف» و نه «منکَر» تعریف نشده و برای این عناوینِ مجهول دست به قانونگزاری زده است. چنین طرحی نمی بایست از سوی هیئت رئیسه اعلام وصول می شد و از همین رو بوده است که کمیسیون قضایی مجلس که یک کمیسیون تخصّصی است در مرحلة اول آن رد کرده و هیأت رئیسه برای تصویب این طرح پای کمیسیون اجتماعی را که تخصصی در امور قضایی ندارد به میان آورده است. بنابراین مصوبة مجلس از اساس ابهام دارد و نمی تواند موضوع اظهار نظر شورای نگهبان قرار گیرد.
2- در قانون اساسی کشور ما با پیروی از قوانین اساسی کشورهای دیگر، حقوق عمومی جامعه به رسمیت شناخته شده و دادستان ها به عنوان دیده بانان حقوق عمومی دارای مسئولیت هستند تا با جرم ها و جنایاتی که به آرامش و حقوق عمومی جامعه آسیب می زنند برخورد و مرتکبان آن ها را مورد پیگرد قرار داده و تسلیم دادگاهها کنند. قانون مجازات عمومی هم در همین راستا تصویب شده و انواع جرائم را پیش بینی کرده است. از جمله این جرم ها، جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی، تقصیرات مقامات و مأمورین دولتی نسبت به مردم است (مواد 570 تا 587). همچنین انواع گوناگون جرم هایی که اشخاص نسبت به یکدیگر مرتکب می شوند در این قانون پیش بینی شده و قربانیان این جرائم می توانند از دادستان ها درخواست پیگرد بزهکاران را بنمایند. اگر امری تا آنجا به زیان حقوق عمومی جامعه و حقوق خصوصی شهروندان است باید از سوی قانون جرم شناخته شود و برای آن کیفر تعیین گردد تا دادستان ها و نیروی انتظامی به نمایندگی از سوی جامعه به پیگرد مرتکب آن بپردازند. ولی اگر امری دارای چنین وصفی از جهت زشتی و ناپسندی و مخاطره آمیزی برای مردم و جامعه نیست نباید وصف کیفری داشته و ممنوع گردد.
3- فصل سوم قانون اساسی در باب «حقوق ملت» به ویژه اصل 36 که حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد و اصل برائت در اصل 37 و اصل 159 که مرجع شکایات را دادگستری دانسته و اصل 169 که اصل قانونی بودن جرم ها را به رسمیت شناخته است همگی در راستای احترام به حقوق و آزادی های مردم در قانون اساسی آمده اند. بنابراین هر عملی که ممنوع نشده و برای آن تعیین کیفر نشده است مُجاز است و هیچ کس نمی تواند به نظر و ارزیابی خود عملی را جرم یا منکر به حساب آورد و متعرّض آزادی دیگران شود. از همین رو «اصل قانونی بودن بزه ها و کیفرها» امروزه مورد پذیرش همه نظام های مردم سالار است و یک فعل یا ترک فعل هر چند برای نظم اجتماعی زیان بار باشد نمی تواند از سوی دادگاهها به کیفر برسد مگر هنگامی که قانونگزار آن را در یک متن قانونی ممنوع و برای آن تعیین کیفر کرده باشد. به دیگر سخن می توان گفت وجود یک قانون، عنصر ضروری یک جرم است و این همان اصل قانونی بودن بزه ها و کیفرهاست که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز آمده است. بند 3 ماده 111 قانون مجازات عمومی جدید فرانسه پا را فراتر نهاده و تعیین عناصر سازندة جنایت ها و جرم ها را نیز از سوی قانونگزار لازم دانسته است و بدون آن نمی توان عمل و رفتار کسی را جرم و مشمول کیفر دانست. این اصول برای پشتیبانی از منافع عمومی و حقوق مردم به رسمیت شناخته شده و از تضمین های آزادی های فردی به شمار آمده اند. به این ترتیب شهروندان باید از پیش، آنچه را که ممنوع است و کیفر مقرر برای آن را بدانند تا از استبداد و خودکامگی قضات در امان بمانند.(2)
4 - اصل برابری شهروندان در منشور ملل متحد برای همه شهروندان در همه کشورها، اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق حقوق مدنی و سیاسی پذیرفته شده است. در بند آغازین این اسناد جهانی به شناسایی حقوق ذاتی، برابر و انتقال ناپذیر همه افراد خانوادة بشری به عنوان مبنای آزادی ، عدالت و صلح در جهان تأکید شده است. در همین راستا ماده یک اعلامیه جهانی حقوق بشر مقرر کرده است:
« همه افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند. همه دارای خِرد و وجدان هستند و باید نسبت به یکدیگر با روح برادری رفتار کنند».
ماده 17 میثاق حقوق مدنی و سیاسی نیز در همین راستا این تکلیف را برای دولت های عضو این میثاق که کشور ما نیز به آن پیوسته چنین مقرر ساخته است:
« هیچ کس نباید از جهت زندگی خصوصی ، خانوادگی ، مسکن یا نامه نگاری ها مورد مداخله خود سرانه قرارگیرد و شرافت و شهرت او نباید مورد تجاوز و حمله غیر قانونی قرار گیرد».
این موازین حقوقی و انسانی از مبانی قانون اساسی کشور ما نیز هستند و از همین رو در اصل نهم در فصل اصول کلی قانون اساسی تأکید شده است هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور، آزادی های مشروع را هر چند با وضع قوانین و مقررات سلب کند و اصل نوزدهم نیز در فصل «حقوق ملت» به حقوق برابر مردم ایران تصریح کرده است. بنابراین با وجود چنین تعهدات جهانی دولت ایران و چنین اصول استواری در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، دادن مجوّز امر و نهی به افراد غیر مسئول بیرون از روابط کارگر و کارفرما، رابطة استخدامی و سلسله مراتب نظامی و انتظامی هیچگونه جایگاهی در نظام حقوقی کشور ما ندارد و چیزی جز نفی حقوق ذاتی و به رسمیت شناخته شدة مردم ایران نیست.
5- نگاهی به مندرجات این مصوّبه نشان می دهد که موضوع و هدف از تقدیم این طرح در نهایت رعایت حجاب شرعی است. این در حالی است که تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی به گونة صریح اعلام داشته است:
« زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد».
با وجود این نص قانونی قطعاً نیازی به هیچ قانونگزاری دیگری در این زمینه وجود ندارد. اگر اجرای این تبصره برای نیروی انتظامی دشواری هایی را به بار آورده است ، این امر باید مجلس را در مورد این تبصره به اندیشه وا دارد نه اینکه در پوشش نهی از منکَر زمینه درگیری های بیهوده در جامعه میان مردم و سوءاستفادة فرصت طلبان را فراهم کند و سپس در مقام حمایت از ناهیان منکَر برآید.
جای تأسف است که مجلس شورای اسلامی در خلال سه دهة گذشته وظایف نظارتی خود بر دستگاههای دولتی را که اجرای مؤثر آن جوهر حقیقی امر به معروف و نهی از منکَر است به فراموشی سپرده و دولتمردان به عناوین گوناگون در سایه سکوت و بی تفاوتی مجلس انواع تجاوزات را به حقوق مردم روا داشته و می دارند. این مجلس همچنین نسبت به تضییع حق دادخواهی مردم و اوضاع غم انگیز دستگاه دادگستری کشور و نیز تجاوز شهرداران به حقوق مالکانه مردم و مقررات شهرسازی بی تفاوتی کامل را در پیش گرفته است. اکنون سال هاست که شهروندان در تهران و شهرهای دیگر گرفتار پیامدهای پایمال شدن حقوق مالکانه خود و مصائب گوناگون ناشی از اینگونه قانون شکنی ها از جمله مسموم شدن هوای تهران و شهرهای اطراف آن و گسترش بی سابقه بزهکاری در پایتخت و به خطر انداختن امنیت ملی کشور هستند و کوچکترین دفاعی از سوی مجلس از حقوق مردم انجام نشده است. در چنین اوضاع و احوالی مجلس به جای تلاش برای تأمین آزادی بیان و نشر افکار در صدا و سیما در راستای اصل 175 قانون اساسی، در این مصوّبه فضیلت انسانی و اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر را از هدف و موضوع آن منحرف کرده و با تشکیل ستادهایی در استان ها و شهرستان ها در مواد 16 تا 22 این مصوبه برای اجرای مندرجات آن با تخلف از اصل 60 قانون اساسی که امور اجرایی کشور را در صلاحیت قوه مجریه دانسته است و خرج تراشی و ایجاد هزینه برای دولت در ماده 23 این مصوبه برخلاف اصل 75 قانون اساسی، زمینه درگیری های بیهوده و به خطر انداختن جان مردم را فراهم آورده است.
پایان پی نوشتها: - شرایع الاسلام ، کتاب امر به معروف و نهی از منکر ، برگ 83.
2. Bernard Bouloc, Droit pénal général, no, 99, 100,101 دکتر سید محمود کاشانی استاد دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی
کلید واژه ها: امر به معروف - نهی از منکر - مجلس شورای ملی -
چهارشنبه 10 دی 1393 - 11:14:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
وظیفه مسئولان کشور در باب امر به معروف و نهی از منکر سنگینتر است/ برای احیای این فریضه باید از شیوهها و وسای
راهبردهای رهبر فرزانه انقلاب در زمینه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه مسئولان کشور در باب امر به معروف و نهی از منکر سنگینتر است برای احیای این فریضه باید از شیوهها و وسایل مناسب استفاده کنیم مقام معظم رهبری در تاریخ 23 آبان 1379 در پیامی به مناسبت نخستین اجلاس پژوهشی امر بهجانشین بسیج زنان پردیس خبر داد اجرای نمایش «امر به معروف و نهی از منکر» در پردیس
جانشین بسیج زنان پردیس خبر داداجرای نمایش امر به معروف و نهی از منکر در پردیسجانشین بسیج جامعه زنان شهرستان پردیس از اجرای نمایش امر به معروف و نهی از منکر به مناسبت هفته وحدت برای دانشآموزان پردیسی خبر داد اکرم راضی امروز در حاشیه برگزاری آیین خبطهخوانی حضرت زینب کبری س درلزوم توجه دانشجويان به «امر به معروف و نهي از منكر»
لزوم توجه دانشجويان به امر به معروف و نهي از منكر دانشگاهها و دانشجويان ما به لطف خدا دستاوردهاي خوبي در ابعاد مختلف علمي رقم زدهاند و انتظار است كه اين رشد علمي متوقف نمانده و در كنار آن دانشجويان به دين اخلاق و مسائل سياسي كشور توجه داشته باشند نویسنده حجتالاپاسخ به سوالات شرعی درباره احکام امر به معروف و نهی از منکر
پاسخ به سوالات شرعی درباره احکام امر به معروف و نهی از منکر حجت الاسلام فلاح زاده به سوالات شرعی درباره احکام امر به معروف و نهی از منکر مطابق با فتاوای رهبر انقلاب پاسخ گفتند لینک تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۰۸سومين همايش فصلی دبيران شورای امر به معروف و نهی از منكر برگزار شد -
سومين همايش فصلی دبيران شورای امر به معروف و نهی از منكر برگزار شد شناسهٔ خبر 2445131 چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۸ دین و اندیشه > همایش ها و میزگردها احمد روزبهانی گفت در مواد اين قانون دست آمرين به معروف و ناهيان از منكر و ستاد احياء امر به معروف باز گذاشته شده است و از بسيامر به معروف و نهی از منکر منحصر به قشر خاصی نیست
پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۸ تولیت آستان مقدس حضرت معصومه س گفت یکی از وظایف ما به عنوان خادمان حرم کریمه اهل بیت ع امر به معروف و نهی از منکر است ما باید نسبت به خود و زائران احساس مسئولیت داشته باشیم چون امر به معروف و نهی از منکر منحصر به قشر خاصی نیست به گزارش خبرگزاری داامام جمعه موقت کرمانشاه: امر به معروف و نهی از منکر اصل عملی اسلام است
امام جمعه موقت کرمانشاه امر به معروف و نهی از منکر اصل عملی اسلام استامام جمعه موقت کرمانشاه گفت امر به معروف و نهی از منکر اصل عملی اسلام است که باید در جامعه مورد توجه ویژه قرار گیرد آیتالله محمد حجتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد امر به معروف و نهدولت ها در احیاء قانون امر به معروف و نهی از منکر ناموفق عمل کرده اند -
آیت الله اختری دولت ها در احیاء قانون امر به معروف و نهی از منکر ناموفق عمل کرده اند شناسهٔ خبر 2443752 دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۷ استانها > کرمان کرمان - رئیس بنیاد ملی عفاف و حجاب گفت تاکنون هیچ کدام از دولت ها موفق به احیاء قانون امر به معروف و نهی از منکر نشده اند به گفرماندار قوچان: فلسفه قیام امام حسین (ع) امر بهمعروف و نهی از منکر بود
فرماندار قوچان فلسفه قیام امام حسین ع امر بهمعروف و نهی از منکر بودفرماندار قوچان گفت قیام امام حسین ع دارای موضوعات و پیامهای مهمی بوده اما امر به معروف و نهی از منکر جزئی از فلسفه این قیام و نهضت به شمار میآید به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان علیرضا قامتی ظهر امروز دردبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان تهران: بسیج به عنوان ضابط قضایی در رابطه با تذکر لسانی وارد ع
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان تهران بسیج به عنوان ضابط قضایی در رابطه با تذکر لسانی وارد عمل میشوددبیر ستاد احیاء استان تهران گفت در مواد قانون امر به معروف و نهی از منکر از بسیج هم به عنوان ضابط قضایی خواسته شده در رابطه با تذکر لسانی وارد عمل شود به گزارشظلمستیزی و کنار نیامدن با بدی و فساد، مثل امر به معروف و نهی از منکر است/ ظالمان عالم از چنین خصوصیتی نگرانند
راهبردهای رهبر فرزانه انقلاب در زمینه امر به معروف و نهی از منکر ظلمستیزی و کنار نیامدن با بدی و فساد مثل امر به معروف و نهی از منکر است ظالمان عالم از چنین خصوصیتی نگرانند امر به معروف و عدم کنار آمدن با بدی و فساد و تحمل نکردن ظلم موجب شده مسلمانان به طور طبیعی در هر جای دنپاسخ به سؤالات امر به معروف و نهی از منکر مطابق با فتاوای آیتالله العظمی خامنهای
پاسخ به سؤالات امر به معروف و نهی از منکر مطابق با فتاوای آیتالله العظمی خامنهایامام حسین ع قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است انجام دهد این از طریق قیام و از طریق امر به معروف و نهی ازپاسخ به سؤالات امر به معروف و نهی از منکر مطابق با فتاوای حضرت آیتالله العظمی خامنهای
پاسخ به سؤالات امر به معروف و نهی از منکر مطابق با فتاوای حضرت آیتالله العظمی خامنهای امام حسین ع قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است انجام دهد این از طریق قیام و از طریق امر به معروف و نهر شب با قرآن/ ضرورت استفاده از عاطفه در امر به معروف و نهی از منکر!
هر شب با قرآن ضرورت استفاده از عاطفه در امر به معروف و نهی از منکر بر آنیم تا در این مجال قطعاتی کوتاه و بلند از کتاب وحی را با نگاهی گزیده پیشکش طالبان حق و جوینگان حقیقت کنیم مجله شبانه باشگاه خبرنگاران سوره 28 قصص آیه 9وَقَالَتِ امْرَأَتُ فِرْعَوْنَ قُرَّتُ عَینٍ لِّی وَآیت الله سعیدی: امر به معروف و نهی از منکر منحصر به قشر خاصی نیست
آیت الله سعیدی امر به معروف و نهی از منکر منحصر به قشر خاصی نیستامام جمعه قم گفت یکی از وظایف ما به عنوان خادمین حرم کریمه اهل بیت امر به معروف و نهی از منکر است و ما باید نسبت به خود و زائرین احساس مسئولیت داشته باشیم چون امر به معروف و نهی از منکر منحصر به قشر و طایفه خاصی نامر به معروف و نهی از منکر یکی از روش های دین داری است -
سرگرد رحمانی امر به معروف و نهی از منکر یکی از روش های دین داری است شناسهٔ خبر 2441518 چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۰ استانها > گلستان گرگان - جانشین فرماندهی ناحیه سپاه گرگان گفت یکی از روش های دین داری امر به معروف و نهی از منکر است به گزارش خبرنگار مهر سرگرد باقر رحمانیپاسخ به سؤالات شرعی مخاطبان درباره احکام امر به معروف و نهی از منکر
شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۲ امام حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است انجام دهد این از طریق قیام و از طریق امر به معروف و نهی از منکر است رهبر انقلاب ۱۳۷۴ ۰۳ ۱۹ به گزارش خبرگزاری دانشجوی-