واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ دي ۱۳۹۳ (۹:۴۰ق.ظ)
رئيس مجلس: فشار اقتصادي، سياست دشمن پس از وقايع سال 88 بود رئيس مجلس گفت: بعد از 9 دي تلقي دشمنان عوض شد که تحريک داخلي آنان، ملت را هوشيارتر و از اقدامات آنان عصباني کرده است لذا سياست خود را فشار بيشتر اقتصادي قرار دادند.
به گزارش خبرگزاري موج، علي لاريجاني در نطق ابتداي جلسه علني امروز سهشنبه گفت: در طول تاريخ انقلاب حرکت انقلابي امت اسلامي هميشه در بزنگاه سرنوشت ساز بوده است. اين حرکت جوشان ملت بود که انقلاب اسلامي را بهوجود آورد و با پيوستن ملت بزرگ ايران در جنگ بود که سرنوشت جنگ عوض شد.
وي تصريح کرد: اين قيام ملت بود که در 23 تير قائله 18 تير را ختم کرد و اين بار قيام هنرمندانه ملت ايران در 9 دي طراحي دشمن را نقش بر آب کرد.
لاريجاني با بيان اينکه قيام 9 دي درسهاي گرانقدر براي امروز و آينده ايران دربر دارد گفت: نخست اينکه مقام معظم رهبري در تحليل انقلاب اسلامي و فتنه 88 بحث مهمي دارند و ميفرمايند دشمنان ما تصور ميکردند با رحلت امام آغاز فروپاشي اين نظام مقدس کليد زده خواهد شد. آنها خيال ميکردند امام که رفت به تدريج اين چراغ خاموش خواهد شد. اما بعد از مراسم تشيع جنازه امام آن احساسات مردم و آن حرکت عظيم مردم در حمايت از کاري که خبرگان کردند اين ها را مايوس کرد. يک برنامه ريزي ده ساله کردند. اين تحليل من است. به معناي اطلاع نيست. تحليلي است که قرائن آن را براي ما اثبات ميکند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه تصريح کرد: 10 سال بعد اميدوار بودند که نتيجه دهد؛ سال 78 آن حوادث پيش آمد، آن کساني که اين حوادث را خنثي کردند مردم بودند. روز 23 تير 78 مردم به خيابانها آمدند و توطئه دشمن را که سالها برايش برنامه ريزي کرده بود در يک روز باطل کردند.
لاريجاني افزود: آن روز گذشت موج دوم باز يک برنامه ده ساله بود تا سال 88، به نظرشان فرصتي به دست ميآمد و به خيال خودشان زمينه را آماده کرده بودند، مطالباتي هم مردم داشتند؛ مردمي که وابسته و وفادرا به نظام هستند. فکر کردند از اين مطالبات بتوانند استفاده کنند، لذا آن قضاياي سال 88 به وجود آمد.
رئيس قوه مقننه ادامه داد: دو سه ماه تهران را متلاطم کردند، البته فقط تهران را دو سه ماه توانستند. دلها و ذهنها را به خودشان مشغول کردند، اما اينجا هم مردم به ميدان آمدند، بعد از آنکه باطنها ظاهر شد. در روز قدس مردم ديدند که حرف دلشان چيست. در روز عاشورا فهميدند که اينها عمق خواستههايشان تا کجاست. مردم عزيز ما به ميدان آمدند و حماسه 9 دي را به راه انداختند. نه فقط در تهران بلکه در سراسر کشور و ميليونها نفر در روز 9 دي و بعد هم بلافاصله در 22 بهمن به ميدان آمده قائله را ختم کردند. اين هنر مردم است.
رئيس نهاد قانون گذاري اظهار کرد: بر اساس اين تحليل آيا امروز با تهديدي مواجه هستيم؟ اين تهديد از چه نوع است که بايد مراقبت کنيم؟ بنابراين شرايط امروز ايران از نظر امنيتي متفاوت از دهههاي قبل و حتي پنج سال گذشته است؛ زيرا جمهوري اسلامي ايران نظامي است که ساختار مردمسالار داشته است. لذا از پيوندهاي قوي مردمي برخوردار است.
وي تصريح کرد: به اين دليل ملت در مقابل دسايس گوناگون نظير 18 و فتنه 88 با حضور ميليوني خود در 23 تير و 9 دي تعلق خاطر خود را به نظام نشان داد و اين امر براي برخي از رهبران ناقصالعقل غربي حاوي پيامي بود که با اين گونه ماجراجويي و دغلکاري نميتوانند با نظامي مستحکم دست به گريبان شوند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه اظهار کرد: اما بعد از 9 دي تلقي آنان عوض شد که تحريک داخلي آنان ملت را هوشيارتر و از اقدامات آنان عصباني کرده است لذا سياست خود را فشار بيشتر اقتصادي قرار دادند؛ گرچه اين حوادث آبديدگي روحي براي ملت نستوه ايران به وجود آورد، اما نميتوان از دسايس بيگانگان با روشهاي ديگر غافل شد. لذا روشن بيني در تحليل مسائل داخلي و خارجي ضرورت دارد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين ادامه داد: يکي از نقاط قوت انقلاب ما ماهيت اسلامي آن است که در ويژگي برجسته ديني بودن مردمسالاري تجلي يافته است. تا جايي که اين چراغ فروزان تفکر ديني نور افشاني کند توطئه دشمن عقيم بوده يا با فوريت خنثي شده است. لذا بر اساس اين اصل تقويت معرفت ديني هميشه عامل صيانت بخش از دستاوردهاي ملت خواهد بود. مخصوصا با فناوريهاي نوين ارتباطاتي که دسترسي به اطلاعات مختلف زمينه را براي نوع ديگري از عمليات رواني دشمن فراهم ميکند هر چه فرهنگ ديني فروزانتر باشد قدرت مقابله ملت فزونتر است.
لاريجاني ادامه داد: رهبري معظم در همين ايام فرمودند يکي از خصوصيات ديگري که در حادثه 9 دي است که باز آن را کاملا به حوادث انقلاب نزديک ميکند مساله عاشورا است. يعني در حوادث اول انقلاب هم محرم پيش آمد و امام آن نکته عظيم و عجيب تاريخي را بيان کردند . "ماهي که خون بر شمشير پيروز است". اين حرف کوچکي نيست. پيروزي خون بر شمشير. ما عادت کردهايم که اين حرفها را مدام تکرار کنيم که عمقش گاهي از يادمان ميرود. خون بر شمشير پيروز ميشود مظلوم بر ظالم فائق ميآيد، کشته بر کشنده فائق ميآيد. اين همان چيزي است که در عاشورا پيش آمد. امام اين را در محرم سال 57 مطرح کردند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: در قضيه 9 دي هم پاي امام حسين (ع) و عاشورا در ميان بود؛ اگر آن حرکت سخيف و در واقع گريه آور از سوي اين گروههاي ايضا سخيف در عاشورا پيش نميآمد اين حرکت عظيم و اين تحرک عمومي مردم معلوم نبود به اين شکل به وجود آيد. اين بيان رهبري تعبيري از اين شعر است: "مدعي خواست که از بيخ کند ريشه ما غافل از آن که خدا هست در انديشهي ما".
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]