واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ دي ۱۳۹۳ (۰:۱۴ق.ظ)
خراسان: ضرورت تبيين زواياي حماسه 9 دي
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه خراسان چنين نوشت:
روز ۹ دي به معني واقعي حکم اجابت دعاهاي مقام معظم رهبري براي استقلال و سربلندي کشور بود. معنا و مفهوم کلمه فتنه اين است که حق و باطل را در هم مي آميزد و تشخيص حق از باطل براي مردم عادي و حتي براي کساني که بعضاً مدعي هستند بسيار سخت مي شود و تصميم گيري را سخت تر مي کند و امکان دارد که از اين ماجرا موفق بيرون نيايند. حرکت مردم در روز ۹ دي دست رد زدن به سينه وابستگي و کساني بود که در مقابل استقلال و جمهوريت و اسلاميت کشور ايستاده بودند. بايد جريان فتنه ۸۸ را در ابعاد مختلف هم چنين از زواياي پشت پرده آن براي مردم و اقشار مختلف به خصوص براي جوانان و نوجوانان روشن و ادله خود را ارائه بدهيم. به نظرم اين يک امر ضروري است. اکتفا کردن به محکوم کردن آن اقدامات کافي نيست و بايد مردم، جوانان و نوجوانان را از زوايا و مسائل مختلف فتنه ۸۸ مطلع و آگاه کنيم. ملت بايد بدانند که چرا و به چه دليل فتنه ۸۸ رخ داد تا کشور در مقابل اقدامات و توطئه هاي احتمالي دشمنان خارجي و نادانان داخلي بيمه شود.اين به معناي نفي محکوم کردن فتنه ۸۸ نيست بلکه تأکيد بر تبيين تفهيم آن براي مردم است. در اين راستا يکي از مواردي که بايد در اين فضا به آن پرداخت شفاف کردن ضررها و زيان هايي است که کشور و منافع ملي از قبال اين قانون شکني ها متحمل شد .
در دو سه روز اول جريان فتنه مرحوم عسکر اولادي به اتفاق آقايان ميرسليم، آل اسحاق، باهنر و خود بنده نزديک به يک ساعت و نيم با آقاي موسوي در ستادش در خيابان وليعصر صحبت کرديم و هر يک از اين عزيزان ابعاد و ضررها و پيامدهاي اقدامات قانون شکنانه و خواسته هاي غيرمنطقي را به وي يادآوري کردند.
در آن جلسه آقاي آل اسحاق به واسطه اين که مسئوليتي در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن داشت تأکيد کرد: «اقداماتي که شما انجام مي دهيد براي غربي ها و دشمنان، کشور را بي ثبات نشان مي دهد که از نظر اقتصادي به ضرر و زيان کشور خواهد بود» و ديديم که اين اتفاق از سوي دشمنان ايران پيش آمد. اقدامي که درسال ۸۸ انجام شد موجب اميدواري بيشتر دشمن و در نتيجه پافشاري بيشتر آن ها روي تحريم ها گرديد، فشارهايي که ضرر و زيان هاي اقتصادي براي کشور و مردم به دنبال داشت.وقتي آقاي آل اسحاق اين مسئله را مطرح کرد آقاي موسوي نتوانست با اين موضوع مخالفت کند. لذا قطعاً و يقيناً جريان فتنه سال ۸۸ ضررهاي زيادي را در حوزه هاي اقتصادي بر کشور تحميل کرد و در نتيجه شيريني حضور ۸۵ درصد را به کام مردم تلخ کرد.
بعد از انقلاب بارها تجربه شده است که هر گاه در کشور علم اقتدار برافراشته مي شود و حرکتي انجام مي شود که نشان دهنده اقتدار انقلاب و حکومت اسلامي است دشمن خارجي و به ويژه آمريکايي ها و صهيونيست ها مأيوس مي شوند و هر گاه احساس کنند که روزنه اميدي پيدا شده بر فشارهاي شان مي افزايند.در اين ميان وقتي جريان فتنه پيش آمد قبل از آن آيا جمله اي با صراحت و بالاتر از اين دارند که شيمون پرز و نتانياهو رسماً در سخنان شان از فتنه در کشور حمايت کردند و بعضاً گفتند اميدشان به جريان فتنه و گروه هاي سياسي حامي آن است. متأسفانه اين جريان نيامد اين لکه ننگ را از خود پاک کند و سکوت کردند. در چنين شرايطي وقتي پيام ها و پالس هايي از داخل کشور به سمت آن ها مي رود، طبيعي است اميد به موفقيت واهي که يک خواب براي غربي ها نبود آن ها را با تصور بي ثبات بودن ايران به سمت فشارهاي سياسي و اقتصادي بيشتر سوق داد.
نويسنده: محسن کوهکن
عضو کميسيون امنيت ملي در مجلس هشتم
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]