تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826540397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج نکته مهم برای انتخاب یک شریک عالی در کسب و کار


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پنج نکته مهم برای انتخاب یک شریک عالی در کسب و کار
اگر درحال راه اندازی یک کسب و کار هستید و احساس می‌کنید که به چیزی احتیاج دارید و نمی‌دانید دقیقا چیست، می‌توانم به جرات بگویم شما به یک شریک و بیش از آن به یک همراه احتیاج دارید. قرار نیست اولین شریک کاری شما، همراه آینده شما نیز باشد، اما بالاخره باید از جایی شروع کرد، شاید اولین انتخاب شما، تنها انتخابتان نیز باشد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خوشفکری ، شراکت کاری، مثل روابط عاشقانه، می‌تواند بسیار پیچیده باشد و از لحاظ آماری با احتمال بیشتری منجر به شکست می‌شود. با این حال، یک شراکت سالم و قانونمند می‌تواند به هر دو شما برای دستیابی به موفقیتی بیشتر و سریعتر از آنچه که به تنهایی قادر به انجام بودید، کمک کند.

بسیاری از کسب و کارها موفقیت خود در گذر از مراحل سخت را، با شراکت کاری خود مرتبط می‌دانند. اما چطور شریکی انتخاب کنیم که باعث حرکت رو به جلو کسب و کارتان شود نه اینکه باعث فرو رفتن سریع آن باشد؟ پنج نکته ای که باید به آن توجه کنید به شرح زیر است:
۱. عادات کاری مشابه

مهم است که سهم شراکت برابر باشد، به خصوص وقتی که پای عادات کاری در میان باشد. اگر شما از ساعت ۶ صبح تا ۹ شب کار می‌کنید و شریک شما سوت زنان ساعت ۱ ظهر از راه می‌رسد و ساعت ۵ عصر نیز قصد رفتن دارد، مشکلات کم کم از راه می‌رسند. تعیین زودهنگام ساعات کاری، انتظارات و مسئولیتها باعث می‌شود کسی احساس نکند ناعادلانه همه بارها به دوش اوست.
۲. ثبات مالی و احساسی

اگرچه جسورانه به نظر می‌رسد، اما شما قطعا باید از وضعیت مالی کسی که می‌خواهید با او کسب و کاری آغاز کنید اطلاع داشته باشید. باید بدانید آیا او به پرداخت حقوق فوری نیازمند است و یا اینکه چقدر می‌تواند در شرایط سخت و رکود دوام بیاورد. کسی که وضعیت مالی متزلزلی دارد ممکن است به قربانی کردن موفقیت طولانی مدت کسب و کار در مقابل سوددهی سریع بیشتر متمایل باشد.
نیازی به گفتن نیست که شریک شما باید از لحاظ احساسی نیز پایدار باشد. شما وقت زیادی را با این شخص خواهید گذراند، پس باید این تجربه برای شما اگر دلپذیر نیست حداقل قابل تحمل باشد. علاوه بر آن، این شخص در آینده ویترین و نماینده شرکت شما خواهد بود، بنابراین مطمئن باشید که از پس فشار ناشی از آن برخواهد آمد.
۳. مهارت های تکمیلی

هرگز شریکی که دقیقا شبیه شماست را انتخاب نکنید. مهارتهای شریک شما باید مکمل مهارت‌های شما و نه شبیه آنها باشد. هدف نهایی این است که کسی را پیدا کنید که مهارت‌ها و استعدادهایش، بعنوان یک تیم، آنچه شما می‌توانید انجام دهید را گسترش دهد. همه شرکای رویایی که می‌توان به آنها اشاره کرد دارای مهارت‌هایی مکمل یکدیگر هستند و می‌توانند به توانایی‌های یکدیگر تکیه کنند.
۴. چشم انداز مشترک

توافق اولیه آسان است اما در مورد اهداف بلند مدت کسب و کار چطور؟ مطمئن شوید آینده‌ای که شما در سر می‌پرورانید با آرمان‌های شریک شما هم‌راستا باشد.
۵. اعتماد

هر رابطه خوبی بر پایه اعتماد شکل می‌گیرد اما وقتی جیب‌ها نیز درگیر رابطه می‌شوند، وضع کمی پیچیده می‌شود. اگر نمی‌توانید به شریکتان آنقدر اعتماد کنید که فرزندتان را به او بسپارید یا یک کلید از خانه‌تان را به او بدهید پس بهتر است از همین الان درگیر نشوید.
برای موفقیت بهتر است بیش از همه چیز در مورد سرمایه، اهداف و انتظارات با شریکتان به شدت صادقانه صحبت کنید. بنابراین پیش از صرف وقت، پول و انرژی روی یک شراکت کاری جدید مطمئن شوید که این نکات را مد نظر قرار داده‌اید.




۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 368]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن